Belki insüline adapte olmaya çalışıyordur vücudun canım ilk ölçüm ondan yüksek çıkıyo olabilir mi

Canım sadece aspirin mi alıyorsun benim doktorum hiç birini kesmemişti. Her doktor farklı yaklaşıyor. Doktor muayene sonrası bu kanamaya dönmez kahverengi akıntı olur o da sorun değil demişti ama benim ileri haftalarda olmuştu ve kanama alanım vardı. Seninki progesteron kaynaklı olabilir gerçekten. Sen yine de sor bence

Hmmm sen kendın vucudunda olusan herseyı daha ıyı bılırısn tabi kuzum
Ama ben hıc bılmıyorum valla okadar kullanıyorum ne kadar sure etkısı oluyor felan bana dahılıye dr um akaam 19.00 ıle 21.00 arası yap dedı bende yapıyorum hıc sorgulamadım bıle bı bak ıstersen duzelmedıgını dusunuyorsan eger

Benim doktorumda progestan yapıyor demişti kuzum hiç birşey önermedi ben lekelenmem olduğu zaman ayağımın altına birşey alıp uzanıyordum birde bol su içiyordum

Oyledır kuzum ınsallahh ama bı test alıp evde yap ıstersen
Bırde nolurrr kendınızı bırakın yormayın bu bebekler ıslemlerden gecıyor vs herkes aynı sansa aynı bunyeye sahıp degıl nelerı goze alıyrouz bırakın evdekı hersey eksık kalsın

Belki insüline adapte olmaya çalışıyordur vücudun canım ilk ölçüm ondan yüksek çıkıyo olabilir mi
Canım bilmiyorum ki gerçekten. Yarın soracağım bakalım ama kesin doz artır diyecek ama bence sorun doz filan değil erken karar verdi. Ama bebekleri görmediğim içinde riske atamıyorum ilaca devam edeceğim. Bence Covid aşısı etkiledi bir kaç gün çünkü öncesi iyiydi sonrası da düzelmeye başlamıştı ilaç dedi dedim tamam yükselişe geçiyor demek ki önlem alıyor doktor ama ilacı aldığım öğünlerin daha önce olmadığı kadar yüksek çıkması saçma yani. İlacı almadığım öğünler normal. Verdiği doz düşük ben evham yapıyorum belki de bilmiyorum. Gebelik ilerledikçe şekerin yükselmesini anlıyorum ama iki günde bir anda değişmez gibi bakalım. Tesellim her zaman kötü çıkmıyor. İnşallah yarın daha iyi olur

Oksapar ve aspirin kullanıyorum..genelde doktorlar aspirini kestiriyor diye okudum sayfalarda.Şuan karnımda da ağrı var ama bu stresten olabilir gördükten sonra başladı
yarın yine de arayacağım saol cnm.sana da geçmiş oldun inşallah kursa sürede halledersin şu şeker olayını

Benim doktorumda progestan yapıyor demişti kuzum hiç birşey önermedi ben lekelenmem olduğu zaman ayağımın altına birşey alıp uzanıyordum birde bol su içiyordum
Ewt cnm seninle yazışmıştık o zaman da
Günde 3 litre su içiyorum..aldım ayağımın altına yastık inşallah geçer

İnşallah kuzum Olmadı başka bir doktordan daha bilgi al en azından için rahat eder inşallah biran önce normale döner

Benimde 7 gün lekelenme oldu Dr prolutex vermişti ins tutunma lekesidir cnm öksürükten olmamıştır gönlünü ferah tutmaya calis ayaklarını kaldır uzan bol su iç

Ben sabah yüksek çıkıyor diye sanırım hızlı etkili bir insülin kahvaltı öncesi yapıyorum açken hiç sorun yok. 80 lerde. İğneyi yapıp kahvaltıya oturdum ölçtüm 158 çıktı. Tekrar ölçtüm 151. Neyse ilaç 3-6 saat kadar etkiliymiş. Akşama bir şey kalmıyor yani akşam 106 çıktı normal çıkmasını buna bağlamaya başladım. Yine de tabii uzman olan doktor da ne bileyim 158 ilk defa gördüm mesela ama doktor doz artır diyecek öyle düşünüyorum. Çözüm olacak mı bilemedim. Belki de insülin seviyesi aslında normal ve iğne yaptığım için yükseliyor. Bebekleri görseydim bir hayırlısı ile onlar iyi olsunda inşallah Çünkü şeker insülin plesanta yaşlanması yapıyormuş. Kendime ne zararı olur umurumda değil bebekler iyi olsun

Alında evde test var ama negatif çıkarsa kendimi yerim test gününe kadar.yok birşey yapmıyorum sürekli yatıyorum ama bugün gıcık tuttu öksürdüm Bir kaç kez onlardan sonra oldu böyle.allah büyüktür

Cnm vucud insuline alışmaya çalışıyor olabilir devamlı bakıp kendini evhama sokma çünkü etkileniyor insan şeker ufacık anlık duygu değişimin de bile yükselip dusebiliyir

Insallahh tabı kuzum bızım korkumuz onlara bısey olmasın
Insallah en kısa zaman da cozumlersın gıt bak stres yasaman daha kotu icini rahat ettır
Onalr ıyıdır anneaı merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…