- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Belki insüline adapte olmaya çalışıyordur vücudun canım ilk ölçüm ondan yüksek çıkıyo olabilir miKuzum sabah yüksek akşam normal şimdi bile ölçeyim dedim doktor istemedi yatmadan bakayım gece mi yükseliyor diye normal çıktı. Saçma ama sanki insülin daha kötü yaptı anlamıyorum kullanamazken daha iyiydi. Saçma geliyor bu durum. Bu kadar mı denk geldi anlamıyorum
Canım sadece aspirin mi alıyorsun benim doktorum hiç birini kesmemişti. Her doktor farklı yaklaşıyor. Doktor muayene sonrası bu kanamaya dönmez kahverengi akıntı olur o da sorun değil demişti ama benim ileri haftalarda olmuştu ve kanama alanım vardı. Seninki progesteron kaynaklı olabilir gerçekten. Sen yine de sor bencekızlar ya benim çok kahve akıntı gelmiş çamaşıra.geçen transferde 6.gün olmuştu yine.doktoru arasam progestan yapıyor diyecek ama bazı doktorlar aspirini kesiyor böyle durumlarda.öncekinde de kesitrmemişti.
hatırlayamadım akıntısı olanları ,doktor ne önermişti.
birde iki saattir bir gıcık tutmuş,arada öksürtüyor beni acaba ondan mı olduuu
Hmmm sen kendın vucudunda olusan herseyı daha ıyı bılırısn tabi kuzumİlacın etkisi 3-6 saat kadarmış. Etkisi geçince şekerim düzeliyor ya da tesadüf bilmiyorum akşam gayet iyi sabah açlık iyi ilacı alıp kahvaltı yapıyorum çıkmış. İlaçtan öncede sabah şekerim iki gün yüksek çıkmıştı ama bence aşı etkilemişti çünkü üçüncü gün normal çıkmıştı. İlaca başladım fırladı. Saçma ama insülin ilacının daha olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Kalkıp ilacı yükseltecek belki bilemiyorum. Gidip bir kadın doğum doktoruma muayene olsaydım her şey içeride iyi mi diye başka doktor araştıracağım sanırım endokrin için.
Benim doktorumda progestan yapıyor demişti kuzum hiç birşey önermedi ben lekelenmem olduğu zaman ayağımın altına birşey alıp uzanıyordum birde bol su içiyordumkızlar ya benim çok kahve akıntı gelmiş çamaşıra.geçen transferde 6.gün olmuştu yine.doktoru arasam progestan yapıyor diyecek ama bazı doktorlar aspirini kesiyor böyle durumlarda.öncekinde de kesitrmemişti.
Oyledır kuzum ınsallahh ama bı test alıp evde yap ıstersenYok yapmadım cnm Test günümü bekliyorum..
Diğerindede biraz dışarıda fazla kalmıştım böyle olmuştu.bugünde öksürüğüm vardı falan yordum sanırım kendimiinşallah tutunma kanamasıdır..
Canım bilmiyorum ki gerçekten. Yarın soracağım bakalım ama kesin doz artır diyecek ama bence sorun doz filan değil erken karar verdi. Ama bebekleri görmediğim içinde riske atamıyorum ilaca devam edeceğim. Bence Covid aşısı etkiledi bir kaç gün çünkü öncesi iyiydi sonrası da düzelmeye başlamıştı ilaç dedi dedim tamam yükselişe geçiyor demek ki önlem alıyor doktor ama ilacı aldığım öğünlerin daha önce olmadığı kadar yüksek çıkması saçma yani. İlacı almadığım öğünler normal. Verdiği doz düşük ben evham yapıyorum belki de bilmiyorum. Gebelik ilerledikçe şekerin yükselmesini anlıyorum ama iki günde bir anda değişmez gibi bakalım. Tesellim her zaman kötü çıkmıyor. İnşallah yarın daha iyi olurBelki insüline adapte olmaya çalışıyordur vücudun canım ilk ölçüm ondan yüksek çıkıyo olabilir mi
Oksapar ve aspirin kullanıyorum..genelde doktorlar aspirini kestiriyor diye okudum sayfalarda.Şuan karnımda da ağrı var ama bu stresten olabilir gördükten sonra başladıCanım sadece aspirin mi alıyorsun benim doktorum hiç birini kesmemişti. Her doktor farklı yaklaşıyor. Doktor muayene sonrası bu kanamaya dönmez kahverengi akıntı olur o da sorun değil demişti ama benim ileri haftalarda olmuştu ve kanama alanım vardı. Seninki progesteron kaynaklı olabilir gerçekten. Sen yine de sor bence
Benim Bi arkadaşım asidi alınmış saf zeytinyağına çıkarıyordu jeli zeytinyağının da tedavi edici özelliği var yaAyy ne bıleyım bıntakım işlem felan gerektırıse dıe bakalım ne cıkacak dıe meraktan
Aaa öyle de olıyormuymusss hmmm ıste bak denemeler yapmam lazımBenim Bi arkadaşım asidi alınmış saf zeytinyağına çıkarıyordu jeli zeytinyağının da tedavi edici özelliği var ya
Ewt cnm seninle yazışmıştık o zaman daBenim doktorumda progestan yapıyor demişti kuzum hiç birşey önermedi ben lekelenmem olduğu zaman ayağımın altına birşey alıp uzanıyordum birde bol su içiyordum
İnşallah kuzumCanım bilmiyorum ki gerçekten. Yarın soracağım bakalım ama kesin doz artır diyecek ama bence sorun doz filan değil erken karar verdi. Ama bebekleri görmediğim içinde riske atamıyorum ilaca devam edeceğim. Bence Covid aşısı etkiledi bir kaç gün çünkü öncesi iyiydi sonrası da düzelmeye başlamıştı ilaç dedi dedim tamam yükselişe geçiyor demek ki önlem alıyor doktor ama ilacı aldığım öğünlerin daha önce olmadığı kadar yüksek çıkması saçma yani. İlacı almadığım öğünler normal. Verdiği doz düşük ben evham yapıyorum belki de bilmiyorum. Gebelik ilerledikçe şekerin yükselmesini anlıyorum ama iki günde bir anda değişmez gibi bakalım. Tesellim her zaman kötü çıkmıyor. İnşallah yarın daha iyi olur
Benimde 7 gün lekelenme oldu Dr prolutex vermişti ins tutunma lekesidir cnm öksürükten olmamıştır gönlünü ferah tutmaya calis ayaklarını kaldır uzan bol su içkızlar ya benim çok kahve akıntı gelmiş çamaşıra.geçen transferde 6.gün olmuştu yine.doktoru arasam progestan yapıyor diyecek ama bazı doktorlar aspirini kesiyor böyle durumlarda.öncekinde de kesitrmemişti.
Ben sabah yüksek çıkıyor diye sanırım hızlı etkili bir insülin kahvaltı öncesi yapıyorum açken hiç sorun yok. 80 lerde. İğneyi yapıp kahvaltıya oturdum ölçtüm 158 çıktı. Tekrar ölçtüm 151. Neyse ilaç 3-6 saat kadar etkiliymiş. Akşama bir şey kalmıyor yani akşam 106 çıktı normal çıkmasını buna bağlamaya başladım. Yine de tabii uzman olan doktor daHmmm sen kendın vucudunda olusan herseyı daha ıyı bılırısn tabi kuzum
Ama ben hıc bılmıyorum valla okadar kullanıyorum ne kadar sure etkısı oluyor felan bana dahılıye dr um akaam 19.00 ıle 21.00 arası yap dedıbende yapıyorum hıc sorgulamadım bıle bı bak ıstersen duzelmedıgını dusunuyorsan eger
Ben denemedim valla yavrum Bi de olmaz sen bildiğin yoldan dönmeAaa öyle de olıyormuymusss hmmm ıste bak denemeler yapmam lazım
Alında evde test var ama negatif çıkarsa kendimi yerim test gününe kadar.yok birşey yapmıyorum sürekli yatıyorum ama bugün gıcık tuttu öksürdüm Bir kaç kez onlardan sonra oldu böyle.allah büyüktürOyledır kuzum ınsallahh ama bı test alıp evde yap ıstersen
Bırde nolurrr kendınızı bırakın yormayın bu bebekler ıslemlerden gecıyor vs herkes aynı sansa aynı bunyeye sahıp degıl nelerı goze alıyrouz bırakın evdekı hersey eksık kalsın
Naparsın herkesin derdi farklı
Cnm vucud insuline alışmaya çalışıyor olabilir devamlı bakıp kendini evhama sokma çünkü etkileniyor insan şeker ufacık anlık duygu değişimin de bile yükselip dusebiliyirKuzum sabah yüksek akşam normal şimdi bile ölçeyim dedim doktor istemedi yatmadan bakayım gece mi yükseliyor diye normal çıktı. Saçma ama sanki insülin daha kötü yaptı anlamıyorum kullanamazken daha iyiydi. Saçma geliyor bu durum. Bu kadar mı denk geldi anlamıyorum
Insallahh tabı kuzum bızım korkumuz onlara bısey olmasınBen sabah yüksek çıkıyor diye sanırım hızlı etkili bir insülin kahvaltı öncesi yapıyorum açken hiç sorun yok. 80 lerde. İğneyi yapıp kahvaltıya oturdum ölçtüm 158 çıktı. Tekrar ölçtüm 151. Neyse ilaç 3-6 saat kadar etkiliymiş. Akşama bir şey kalmıyor yani akşam 106 çıktı normal çıkmasını buna bağlamaya başladım. Yine de tabii uzman olan doktor dane bileyim 158 ilk defa gördüm mesela ama doktor doz artır diyecek öyle düşünüyorum. Çözüm olacak mı bilemedim. Belki de insülin seviyesi aslında normal ve iğne yaptığım için yükseliyor. Bebekleri görseydim bir hayırlısı ile onlar iyi olsunda inşallah Çünkü şeker insülin plesanta yaşlanması yapıyormuş. Kendime ne zararı olur umurumda değil bebekler iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?