- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sıparıs girerken markwtten karsıma cıktı 2 tane aldım denemelık kuzuNaparsın herkesin derdi farklıyabu arada ben hiç ayva görmedim bu aralar marketlerde gelmeye başlamış mı
Bebişide güzelleştiriyormuş öyle diyorlar ayva içinSıparıs girerken markwtten karsıma cıktı 2 tane aldım denemelık kuzu
Hanı dedım lekelenme yapacak kadar tutunduysa testte cıkarsa dr unla ona gore konuşursun ama erken de evet ne bıleyım yaa sende rahat et ıstedım kzumAlında evde test var ama negatif çıkarsa kendimi yerim test gününe kadar.yok birşey yapmıyorum sürekli yatıyorum ama bugün gıcık tuttu öksürdüm Bir kaç kez onlardan sonra oldu böyle.allah büyüktür
Olsun auva yemıs olurjm2 daha alırım no problemBen denemedim valla yavrum Bi de olmaz sen bildiğin yoldan dönme
3.ve 4 ay arası evet sezon bıtmıstı yoktu bızım manava ozellıkle hallerde aratıp buldurup almıstık yemıstımBebişide güzelleştiriyormuş öyle diyorlar ayva için
Günde iki defa ağızdan ProgestanBenimde 7 gün lekelenme oldu Dr prolutex vermişti ins tutunma lekesidir cnm öksürükten olmamıştır gönlünü ferah tutmaya calis ayaklarını kaldır uzan bol su iç
Kuzucum insülinin hormon olarak görevi kandaki şekerin hücrelerin içine girmesini sağlamak, vücutta bu yüzden salgılanıyor. İnsülin eksikken kan şekerin yüksek çıkıyor çünkü hücrelerin kapısını açıp şekeri hücreye veren yok. Senin insülinin normal olmuş olsa bile iğnenin verdiği insülinle kan şekerin fazla fazla düşmeliydi bu mantıkla bakacak olursak. Dr a danış elbette en doğrusunu Dr bilirBen sabah yüksek çıkıyor diye sanırım hızlı etkili bir insülin kahvaltı öncesi yapıyorum açken hiç sorun yok. 80 lerde. İğneyi yapıp kahvaltıya oturdum ölçtüm 158 çıktı. Tekrar ölçtüm 151. Neyse ilaç 3-6 saat kadar etkiliymiş. Akşama bir şey kalmıyor yani akşam 106 çıktı normal çıkmasını buna bağlamaya başladım. Yine de tabii uzman olan doktor dane bileyim 158 ilk defa gördüm mesela ama doktor doz artır diyecek öyle düşünüyorum. Çözüm olacak mı bilemedim. Belki de insülin seviyesi aslında normal ve iğne yaptığım için yükseliyor. Bebekleri görseydim bir hayırlısı ile onlar iyi olsunda inşallah Çünkü şeker insülin plesanta yaşlanması yapıyormuş. Kendime ne zararı olur umurumda değil bebekler iyi olsun
Evet stres yapman çok normal cnm ben o gece sabaha kadar aglistim nasipte bebis benimleymis ins seninde öyledir içimden öyle geçiyor yarın konuş dr.unla ben ertesi gün kan vermişti. Ne olur ne olmaz diye Dr ne derse sen onu yap duamizdasin ins bebeğin seninle kendini hatırlatıyordu sana suanGünde iki defa ağızdan Progestan
Günde üç defa vajina progestan
Günde iki defa göbekten progestan dex kullanıyorum bana verebilecek bütün Protestanları vermiş..
İnşallah cnm öyledir..diğerinde de olmuştu ama insan işte stres ediyor hemen
Bende ilk aylar çok yemiştim3.ve 4 ay arası evet sezon bıtmıstı yoktu bızım manava ozellıkle hallerde aratıp buldurup almıstık yemıstım
All all kuzu tek yedırmeyın bana sız de yıyınBende ilk aylar çok yemiştimyarın çıkınca yine bir bakayım markete varsa alayım
Stres yapma çok yaşanılan bir durum biliyorsun tek başına bir anlamı yok. Kendini sıkarsan o daha kötü. Bir de doğru mu bilmem ama ben progestan fitili kullanırken hiç zorlamıyordum canım ondan kaynaklı kanama da yaşamadım. Etkisi ne oluyor tabii bilemiyorum ama zorlayıp ittirmiyordum. Akıyordu ama koyunca uzun süre yatıyordum emeceğini emdiğini düşünüyordum. Fitili çok zorlama uzan ve sancın varsa bol su iç. Az kaldı inşallah güzel sonuçlar alacaksınOksapar ve aspirin kullanıyorum..genelde doktorlar aspirini kestiriyor diye okudum sayfalarda.Şuan karnımda da ağrı var ama bu stresten olabilir gördükten sonra başladı
yarın yine de arayacağım saol cnm.sana da geçmiş oldun inşallah kursa sürede halledersin şu şeker olayını
Stres olmamaya çalış canım bunlar olabilen şeyler öyle düşün burada çoğumuz yaşadık inşallah sonu çok çok güzel olacakGünde iki defa ağızdan Progestan
Günde üç defa vajina progestan
Günde iki defa göbekten progestan dex kullanıyorum bana verebilecek bütün Protestanları vermiş..
İnşallah cnm öyledir..diğerinde de olmuştu ama insan işte stres ediyor hemen
Valla olabilir kuzum doktorun söylediği şekliyle ölçüyorum ilk defa gece yatmadan bakayım dedim acaba gece mi yükseliyor diyeCnm vucud insuline alışmaya çalışıyor olabilir devamlı bakıp kendini evhama sokma çünkü etkileniyor insan şeker ufacık anlık duygu değişimin de bile yükselip dusebiliyir
İnşallah kuzum amiinInsallahh tabı kuzum bızım korkumuz onlara bısey olmasın
Insallah en kısa zaman da cozumlersın gıt bak stres yasaman daha kotu icini rahat ettır
Onalr ıyıdır anneaı merak etme sen
Çok saol düşünceli arkadaşımHanı dedım lekelenme yapacak kadar tutunduysa testte cıkarsa dr unla ona gore konuşursun ama erken de evet ne bıleyım yaa sende rahat et ıstedım kzum
İnşalalh öyledir cnm yaa.Evet stres yapman çok normal cnm ben o gece sabaha kadar aglistim nasipte bebis benimleymis ins seninde öyledir içimden öyle geçiyor yarın konuş dr.unla ben ertesi gün kan vermişti. Ne olur ne olmaz diye Dr ne derse sen onu yap duamizdasin ins bebeğin seninle kendini hatırlatıyordu sana suan
Çok saol düşünceli arkadaşımYarın bir arayayım da bakalım ne diyecek
Ewt cnm haklısın.ben fitili verirken çok zorlamıyorum ama Akşam üzeri koyduğum fitili biraz ileri ittim sen yazınca hatırladım şimdi belki de ondan oldu Yukarıda kalan kalıntılarla birlikte akmış olabilirStres yapma çok yaşanılan bir durum biliyorsun tek başına bir anlamı yok. Kendini sıkarsan o daha kötü. Bir de doğru mu bilmem ama ben progestan fitili kullanırken hiç zorlamıyordum canım ondan kaynaklı kanama da yaşamadım. Etkisi ne oluyor tabii bilemiyorum ama zorlayıp ittirmiyordum. Akıyordu ama koyunca uzun süre yatıyordum emeceğini emdiğini düşünüyordum. Fitili çok zorlama uzan ve sancın varsa bol su iç. Az kaldı inşallah güzel sonuçlar alacaksınAllah razı olsun inşallah canım ben de bir an önce çözülsün istiyorum
İşte belki ihtiyacı yok normalken ilaç kullanırsan hormonsa hele daha da bozabilir diye düşünüyorum. Gerçi insülin alanlar yani yüksek doz ani bayılmalar yaşayabiliyormuş düşürdüğü için. Bir standart olur sabah daha basit beslenmeme rağmen neden bu kadar yükseliyor ki açken normal yani dengede kalkıyorum gece normal ne zaman kahvaltıyı yapıyorum o zaman çıkıyor sonraki öğünlerde normal. Enteresan anlamadım gitti. Hayırlısı bakalım yarın ne olacak. İlaç yapıyorum diye gerçekten içim rahat pozitif kalkıyordum stres olmadım yani. Dün yüksek çıktı dedim hadi ilk gün ondan bugün ondan da yüksek çıktıKuzucum insülinin hormon olarak görevi kandaki şekerin hücrelerin içine girmesini sağlamak, vücutta bu yüzden salgılanıyor. İnsülin eksikken kan şekerin yüksek çıkıyor çünkü hücrelerin kapısını açıp şekeri hücreye veren yok. Senin insülinin normal olmuş olsa bile iğnenin verdiği insülinle kan şekerin fazla fazla düşmeliydi bu mantıkla bakacak olursak. Dr a danış elbette en doğrusunu Dr bilirdahiliye Dr u bana insülin başladığımız hafta zamanla daha da yükseleceğini bebeğin de insülin ihtiyacı arttığı için kan şekerimi dengeleyemeyeceğimi günde 2 iğneye çıkacağını doz arttıracağını söylemişti dediğin gibi bebekler iyi olsun da
Kısır bir döngü şekerin yükseliyor stres yapınca daha çok yükseliyor. Geçen haftasonu ağlaya ağlaya 200 e çıkardım resmeno yüzden üzme kendini. Dr a tatmin olana kadar sor konuş kafan rahatlasın
İnşallah cnm yaaStres olmamaya çalış canım bunlar olabilen şeyler öyle düşün burada çoğumuz yaşadık inşallah sonu çok çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?