Hanı dedım lekelenme yapacak kadar tutunduysa testte cıkarsa dr unla ona gore konuşursun ama erken de evet ne bıleyım yaa sende rahat et ıstedım kzum

Benimde 7 gün lekelenme oldu Dr prolutex vermişti ins tutunma lekesidir cnm öksürükten olmamıştır gönlünü ferah tutmaya calis ayaklarını kaldır uzan bol su iç
Günde iki defa ağızdan Progestan
Günde üç defa vajina progestan
Günde iki defa göbekten progestan dex kullanıyorum bana verebilecek bütün Protestanları vermiş..
İnşallah cnm öyledir..diğerinde de olmuştu ama insan işte stres ediyor hemen

Kuzucum insülinin hormon olarak görevi kandaki şekerin hücrelerin içine girmesini sağlamak, vücutta bu yüzden salgılanıyor. İnsülin eksikken kan şekerin yüksek çıkıyor çünkü hücrelerin kapısını açıp şekeri hücreye veren yok. Senin insülinin normal olmuş olsa bile iğnenin verdiği insülinle kan şekerin fazla fazla düşmeliydi bu mantıkla bakacak olursak. Dr a danış elbette en doğrusunu Dr bilir dahiliye Dr u bana insülin başladığımız hafta zamanla daha da yükseleceğini bebeğin de insülin ihtiyacı arttığı için kan şekerimi dengeleyemeyeceğimi günde 2 iğneye çıkacağını doz arttıracağını söylemişti dediğin gibi bebekler iyi olsun da

Kısır bir döngü şekerin yükseliyor stres yapınca daha çok yükseliyor. Geçen haftasonu ağlaya ağlaya 200 e çıkardım resmen o yüzden üzme kendini. Dr a tatmin olana kadar sor konuş kafan rahatlasın

Evet stres yapman çok normal cnm ben o gece sabaha kadar aglistim nasipte bebis benimleymis ins seninde öyledir içimden öyle geçiyor yarın konuş dr.unla ben ertesi gün kan vermişti. Ne olur ne olmaz diye Dr ne derse sen onu yap duamizdasin ins bebeğin seninle kendini hatırlatıyordu sana suan

Stres yapma çok yaşanılan bir durum biliyorsun tek başına bir anlamı yok. Kendini sıkarsan o daha kötü. Bir de doğru mu bilmem ama ben progestan fitili kullanırken hiç zorlamıyordum canım ondan kaynaklı kanama da yaşamadım. Etkisi ne oluyor tabii bilemiyorum ama zorlayıp ittirmiyordum. Akıyordu ama koyunca uzun süre yatıyordum emeceğini emdiğini düşünüyordum. Fitili çok zorlama uzan ve sancın varsa bol su iç. Az kaldı inşallah güzel sonuçlar alacaksın Allah razı olsun inşallah canım ben de bir an önce çözülsün istiyorum

Stres olmamaya çalış canım bunlar olabilen şeyler öyle düşün burada çoğumuz yaşadık inşallah sonu çok çok güzel olacak

Cnm vucud insuline alışmaya çalışıyor olabilir devamlı bakıp kendini evhama sokma çünkü etkileniyor insan şeker ufacık anlık duygu değişimin de bile yükselip dusebiliyir
Valla olabilir kuzum doktorun söylediği şekliyle ölçüyorum ilk defa gece yatmadan bakayım dedim acaba gece mi yükseliyor diye

İnşalalh öyledir cnm yaa.

Ewt cnm haklısın.ben fitili verirken çok zorlamıyorum ama Akşam üzeri koyduğum fitili biraz ileri ittim sen yazınca hatırladım şimdi belki de ondan oldu Yukarıda kalan kalıntılarla birlikte akmış olabilir

İşte belki ihtiyacı yok normalken ilaç kullanırsan hormonsa hele daha da bozabilir diye düşünüyorum. Gerçi insülin alanlar yani yüksek doz ani bayılmalar yaşayabiliyormuş düşürdüğü için. Bir standart olur sabah daha basit beslenmeme rağmen neden bu kadar yükseliyor ki açken normal yani dengede kalkıyorum gece normal ne zaman kahvaltıyı yapıyorum o zaman çıkıyor sonraki öğünlerde normal. Enteresan anlamadım gitti. Hayırlısı bakalım yarın ne olacak. İlaç yapıyorum diye gerçekten içim rahat pozitif kalkıyordum stres olmadım yani. Dün yüksek çıktı dedim hadi ilk gün ondan bugün ondan da yüksek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…