Olabilir kuzum tahriş oluyor ya o fitillerle ondan yaşanabilir belki yerleşme kanamasıydı geldi. İnşallah hayırlı bir şeyin habercisidir. Sen kendine dikkat etmeyi ihmal etme. Yine de söyle doktoruna seni takip eden o az çok bir tahmini olur

1 hafta boyunca yediğim her şeyi yazdım ben insüline başlayınca da, tarhana çorbası yasaklandı mesela, sabah 2 dilim ekmek vardı 1i yasaklandı. İğneye rağmen yükselttiler çünkü geriye dönüp baktığımızda. Benim de öğlen akşam açlık şekerim de mis gibi 84 85 falan çıkıyor sabah hoop 110 tokluklarda yediklerimi tekrar tekrar düzenliyoruz. Burda ne yükseltmiş olabilir hmm bu falan diye

Bilemedim kuzum Dr a git ve darla onu açıklasın yol bulsun

İnşallah cnm hayırlı haberdir
Arayacağım yarın inşallah Saol cnm

Valla enteresan bir şey. Doktor diyeti sallamadı Alman gereken kaloriye göre yazılmıştır zaten dedi. Yani daha az yiyerek düşürmenin başka sıkıntı oluşturacağını düşünüyor. Ama ekmeği azaltabilirim ne besleyiciliği olacak ki. Benim her şey net listemde çorba da varsa iç özel yapma kendine demişti ve aşırı sıvı olsun dedi bir kepçe yani ne içersen iç çok etkilemez su yani bir kere yaptım çorba o zamanda yükselmedi. Yiyeceğim meyveleri saydı son günlerde onu bile kendim yemiyorum yüksek çıktığı için üç tane var bir tane yiyorum mesela. Yani şu noktada yemekle ilgili değil gibi çok fazla bilmiyorum

tupaaaaa ve Kilya şimdi okudum yazdıklarınızı.
İkinize de çok geçmiş olsun.

Tubacığım, tutunma belirtisidir inşallah.
Bulandırma kafanı. Geçenkinden çoooook daha fazla progestan alıyorsun sanki dii mi?
Yan etki olarak baş dönmesi yapmıştı ağızdan aldıkların, bu da başka tür yan etki işte. Yarın doktorun gerekli açıklamayı yapınca daha da rahatlayacaksın zaten.

Kilyacığım, gebelik şekeri ile ilgili çok bilgim yok ama normalde insülin kullanan arkadaşlar ilk kullanmaya başladıklarında bi insülinden önce bi de sonra ölçüm yapıyorlardı. Belki öyle bir şey isteyebilir doktorun. Şu konuda için rahat olsun, çok şükür ki seni de bebeklerini de tehlikeye sokacak kadar yükselmemiş şekerin.

Gecmıs olsun canım bebegın ıyıyse masallah karnının buyuklugunun önemi yok rabbım hayrılı almayı nasıp etsım kucagına da

cnm eşine ve sana çok çok geçmiş olsun.covid değlisndir inşsllah.bu ara hastalıkların bol olduğu ay.soğuk algınlığı da olabilir..

Geçmiş olsun cnm yok covid değilsindir ins cnm
kuzular çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Covid olduğumu ben de düşünmüyorum ama yine de salı günü pcr testi vericem. Dün doktorum içime kurt düşürdü, onu da rahatlatmak adına test veriyim diyorum. Eşim bi kaç hafta önce böyle hastaydı, öksürüyordu bi de. belki de ondan bulaştı. Kulağımda çınlama var ufaktan, daha önce de olmuştu ve orta kulak iltihabı teşhisi koymuştu doktor. Antibiyotik vermişlerdi. Umarım korktuğum şey başıma gelmez, çünkü hamilelikte antibiyotik verilmiyo diye biliyorum.

Hamıle ıken kullanılan antibiyotik var kuzu saglıgına kavus ta artık ınsallah bıan ewel duzelırısn

Vardır bir bildiği kuzum

Allah razı olsun kuzum sağ olasın. İnşallah sorun çıkarmaz

Geçmiş olsun canım aynen sen yinede Covid testi ver muhakkak. Antibiyotik konusunda da gebelerde kullanılan türleri var canım

Ne kadar sıklıkla gidiyon yavrum liste mi değiştiriyor öyle
4 hafta üst üste gidiyorum canım bu 3. Hafta, liste değişmesinden ziyade ne yiyince yükselmiş neyi çıkaralım ne koyalım vücudum hangi besine ne tepki veriyor buna bakıyoruz. 4 haftada netleşecek zaten ben de öğrenmiş oluyorum sistemi. Son listede kh içerenleri koyu renk yaptı kesin onlar suçlu mesela

Canım gebelikte kullanılan bir penisilin grubu antibiyotik var, göğsümdeki kitle iltihaplandığında 2 kutu kullandım. Sen ihmal etme yine de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…