Eee ne yiycen o zaman sürekli sebze mi ay benim sebze yediğim öğünde yükseldi çıkarsa keşke her gün bugün ne sebze yiycem diye düşünüyorum

Eee ne yiycen o zaman sürekli sebze mi ay benim sebze yediğim öğünde yükseldi çıkarsa keşke her gün bugün ne sebze yiycem diye düşünüyorum
Yok günde 1 kez protein var 120 g et ne yersen artık, diğer öğünde sebze ya da Baklagil. Ama ben etten bayağı haz etmiyorum... Kıymalı baklagille idare ediyorum..

Mesela 1 kepçe çorba yediğim gün bulgur pilavı da yemişim 3 kaşık. 1ini seçmem gerekiyormuş 2si de 1 dilim ekmeğe eş değermiş çünkü gibi

Anladım kuzum ya valla kaşıktı dilimdi derken

Yarım kol dedim beni üzdün ben doldurdum uzun kollu çıtçıtları ya

Sen alışverişe yeni mi başladın yoksa bunlar kalanlar mıydı kuzucm. Hayırlı olsun hepsi sağlıkla kullanılsın inşallah

Geçmiş olsun canım aynen sen yinede Covid testi ver muhakkak. Antibiyotik konusunda da gebelerde kullanılan türleri var canım

Canım gebelikte kullanılan bir penisilin grubu antibiyotik var, göğsümdeki kitle iltihaplandığında 2 kutu kullandım. Sen ihmal etme yine de çok geçmiş olsun
Teşekkürler canlarım Şimdilik idare ediyorum böyle, antibiyotik almadan gidebildiğim kadar gitmek istiyorum, çünkü sadece bebek için diil, bizim vücudumuzun da dengesini bozuyor, yararlı bakterileri de öldürüyor.
Bugün biraz daha iyiyim, iyi uyandım, eşimi işe bıraktım. Bugün biraz evi toparlayım diyorum. Bi gün bakmayınca ev alıp başını gidiyor

Annem bana hamileyken çok ayva yemiş ayva da gamze yapar bebekte derlermiş. Ben de gamzeli bir kız olmuşum
Ben ilk hamile kaldığımda yiyordum, o zaman ayva sezonunun sonuydu, bi kaç tane depolamıştık. Eşimin gamzesi var, umarım bizim minnak kızımızın da olur şimdi başlasak doğuma kadar yesek işe yarar diil mi?

Valla benim ev aldı gitti ellemiyorum yavrum doktor nasıl derse öyle yap Allah korusun ilerlerse bebek içinde daha tehlikeli normal zamandaki gibi değiliz onlar için kullanman daha iyi.

Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmek birşey kaçırmak istemiyor insan

Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Sorma hepsini tek tek okuyorum atladıklarım ve cevap veremediklerim varsa affola.
Ben 39 yaşındayım kuzum grubun en büyüğü bile çıkabilirim

Durun bakalım yaşlara girmeden, taze çıktı fırından alarmları kurun. Teşekküre gerek yok amme hizmeti sonuçta

Eklentiler

• Screenshot_20211004_100801.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20211004_100713.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20211004_100651.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 27
Valla annem deli gibi ayva aşeriyordum dedi ama ayvadan mı gamze oldu bilmiyorum çünkü yüz kusuru da diyorlar ama benden baska ailede gamzesi olan da yok bilemedm kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…