Eee ne yiycen o zaman4 hafta üst üste gidiyorum canım bu 3. Hafta, liste değişmesinden ziyade ne yiyince yükselmiş neyi çıkaralım ne koyalım vücudum hangi besine ne tepki veriyor buna bakıyoruz. 4 haftada netleşecek zaten ben de öğrenmiş oluyorum sistemi. Son listede kh içerenleri koyu renk yaptı kesin onlar suçlu mesela
Yok günde 1 kez protein var 120 g et ne yersen artık, diğer öğünde sebze ya da Baklagil. Ama ben etten bayağı haz etmiyorum... Kıymalı baklagille idare ediyorum..Eee ne yiycen o zamansürekli sebze mi ay benim sebze yediğim öğünde yükseldi çıkarsa keşke her gün bugün ne sebze yiycem diye düşünüyorum
Anladım kuzum ya valla kaşıktı dilimdi derkenYok günde 1 kez protein var 120 g et ne yersen artık, diğer öğünde sebze ya da Baklagil. Ama ben etten bayağı haz etmiyorum... Kıymalı baklagille idare ediyorum..
Mesela 1 kepçe çorba yediğim gün bulgur pilavı da yemişim 3 kaşık. 1ini seçmem gerekiyormuş 2si de 1 dilim ekmeğe eş değermiş çünkü gibi
Sağol canımHamıle ıken kullanılan antibiyotik var kuzu saglıgına kavus ta artık ınsallah bıan ewel duzelırısn
Amin canımm inşallah sağol
Amin kuzum çok sağolBaşınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
Yarım kol dedim beni üzdünYine eksikler çıkacaktır muhakkak ama tüm alışverişi yaptım
Catherine's gecelik ve sabahlığı Bi siteden aldım 280 e geldi kızlar trendyolda 380 falan tutuyordu eğer alacak bakacak olursa link bulurumBi takım da pijama ekledim yanına Trendyoldan. Annem 1 gecelik 1 pijama olmalı yanında dedi
Emzirme atleti aldım sütyen yerine şahinler marka yine trendyolda 2li 120 yye geldi, sütyenli gibiymiş sanırım
Terlik twigy tüylü Bi tane aldım evde giymeye devam ederim diye ve hatta belki hastaneye evden Bi şey götürürüm öyle lohusa takımı yaptırmayı düşünmüyorum. Sonrasında kullanılmayacak diye...
2 tane de 10 lu hastane çıkışı aldım çift penye battaniye olsun diye. Tulumların içine giydirmek için beyaz yarım kol çıtçıtlı ve patikli alt aldım.
Kız alemsinAyy ne bıleyım bıntakım işlem felan gerektırıse dıe bakalım ne cıkacak dıe meraktan
Annem bana hamileyken çok ayva yemiş ayva da gamze yapar bebekte derlermiş. Ben de gamzeli bir kız olmuşumBebişide güzelleştiriyormuş öyle diyorlar ayva için
Geçmiş olsun canım aynen sen yinede Covid testi ver muhakkak. Antibiyotik konusunda da gebelerde kullanılan türleri var canım
Teşekkürler canlarımCanım gebelikte kullanılan bir penisilin grubu antibiyotik var, göğsümdeki kitle iltihaplandığında 2 kutu kullandım. Sen ihmal etme yine deçok geçmiş olsun
Ben ilk hamile kaldığımda yiyordum, o zaman ayva sezonunun sonuydu, bi kaç tane depolamıştık. Eşimin gamzesi var, umarım bizim minnak kızımızın da olurAnnem bana hamileyken çok ayva yemiş ayva da gamze yapar bebekte derlermiş. Ben de gamzeli bir kız olmuşum
Valla benim ev aldı gitti ellemiyorumTeşekkürler canlarımŞimdilik idare ediyorum böyle, antibiyotik almadan gidebildiğim kadar gitmek istiyorum, çünkü sadece bebek için diil, bizim vücudumuzun da dengesini bozuyor, yararlı bakterileri de öldürüyor.
Bugün biraz daha iyiyim, iyi uyandım, eşimi işe bıraktım. Bugün biraz evi toparlayım diyorum. Bi gün bakmayınca ev alıp başını gidiyor
Sorma hepsini tek tek okuyorum atladıklarım ve cevap veremediklerim varsa affola.Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmekbirşey kaçırmak istemiyor insan
Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmekbirşey kaçırmak istemiyor insan
Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Ay yavrum bende düşündüm de sonra dedim evden hırka patik filan koyarımKızlar hastanede çok üşümemek adına şöyle bişey almak saçma mı olur pijama takımları flan baya üşütecek gibi ince yapıdalar cunku aralık malum
Oooo harikaDurun bakalım yaşlara girmeden, taze çıktı fırından alarmları kurun. Teşekküre gerek yok amme hizmeti sonuçta
Valla annem deli gibi ayva aşeriyordum dedi ama ayvadan mı gamze oldu bilmiyorum çünkü yüz kusuru da diyorlar ama benden baska ailede gamzesi olan da yok bilemedm kuşumBen ilk hamile kaldığımda yiyordum, o zaman ayva sezonunun sonuydu, bi kaç tane depolamıştık. Eşimin gamzesi var, umarım bizim minnak kızımızın da olurşimdi başlasak doğuma kadar yesek işe yarar diil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?