Gunaydinn ayni rutin bende de var okuyup yetismeye çalışıyorumGünaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmekbirşey kaçırmak istemiyor insan
Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Oo bim yine düşünceliDurun bakalım yaşlara girmeden, taze çıktı fırından alarmları kurun. Teşekküre gerek yok amme hizmeti sonuçta
Benim evde mavi benekli Bi polar sabahlığım var onu götürürüm çok üşürsem diye de. Bir de şunu diyecektim ben size ben sıcak su torbamı da koyacağım ayaklarımın altına koyarım diye. Özellikle sezeryan olacaklar çok üşüyor ve gazımız olmasın dimiKızlar hastanede çok üşümemek adına şöyle bişey almak saçma mı olur pijama takımları flan baya üşütecek gibi ince yapıdalar cunku aralık malum
Bak şaşırdım mesela bana verdiğim hissiyat 22 idiSorma hepsini tek tek okuyorum atladıklarım ve cevap veremediklerim varsa affola.
Ben 39 yaşındayım kuzum grubun en büyüğü bile çıkabilirim
Ahh ne demek organik takım alırım ordan hatta kendime de organik çamaşır alırımOo bim yine düşünceliteşekkürler nur hanımcım
Hmm mantıklıBenim evde mavi benekli Bi polar sabahlığım var onu götürürüm çok üşürsem diye de. Bir de şunu diyecektim ben size ben sıcak su torbamı da koyacağım ayaklarımın altına koyarım diye. Özellikle sezeryan olacaklar çok üşüyor ve gazımız olmasın dimi
Ahh ahh ne güzel zamanlardı :) Sağol kuzum görüntüm de pek göstermiyor zatenBak şaşırdım mesela bana verdiğim hissiyat 22 idi
Ben haziranda 29 oldum gerçi adıma yazmışım yaşımı ben hiçbi ismi kabul etmemişi kkGunaydinn ayni rutin bende de var okuyup yetismeye çalışıyorum29buçukum aralıkta 30 dicem henüz diyemiyorum
Seni de 27 düşünmüştümŞimdi yaş mı söylüyoruz. Herkes söylesin de ben de ona göre söyleyeyim
Seni 1. Sayfada görmustm sanırm 32 gibi bişi yazıyordu33 sayılırım artık.
Yok artıkSeni de 27 düşünmüştüm
Bilmem mesela aklımda canlandırdığım yüzünüz var hepinizinYok artık
Neye göre ki,
3 ay sonra 32 olucam önden kendimi alıştırıyorum
Bilmem mesela aklımda canlandırdığım yüzünüz var hepinizinburadaki konusma tarzlarınzla bütünleştirdiğim profililler oluştu
Aynen 32 diye çıkıyor hesaplamalarda da 33 den gün alıyoruz nasılsaSeni 1. Sayfada görmustm sanırm 32 gibi bişi yazıyordu
Aaa annemde ben kuuckken sogan suyu felan sıkardı acaba iyi gelırmıydıSağol canımB grubu antibiyotikler var ama cesaret edemiyorum dün kulağımın içine ocakta ısıttığım sarımsağı koydum, iyi geldi. Böyle böyle idare edicez
Hahah beyaz tenli minyon bir yüzÇok ilginç. 27mle bu yaşım arası yok gibi öyle hızlı geçmiş ki.
Benim yüzüm nasıl anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?