Haziranda 29 oldum ben de canımAynen 32 diye çıkıyor hesaplamalarda da 33 den gün alıyoruz nasılsasen kaç yaşındasın yavrum
Ruhum 20 lerde kuzummm saolasın
Kızımm ben jıc yapmadım allalla e napımm kendımı rıske mı atayım ya ozaman oyle hemen yapamazsamKız alemsinhemen oluyo o ben yüzüme sürüyodum onu eskiden
Kiz 30 lar yeni 20 ler die bir soz varr ruhumuz genc anacimYok artık
Neye göre ki,
3 ay sonra 32 olucam önden kendimi alıştırıyorum
Hahah dusunmeden direk 29 derdim cok acik etmissin kendini babyHaziranda 29 oldum ben de canımbeni kaç sanmıştnz acaba
Cokkk ıyııı ewettttBenim evde mavi benekli Bi polar sabahlığım var onu götürürüm çok üşürsem diye de. Bir de şunu diyecektim ben size ben sıcak su torbamı da koyacağım ayaklarımın altına koyarım diye. Özellikle sezeryan olacaklar çok üşüyor ve gazımız olmasın dimi
Tansiyon doktorda hala yüksek çıkıyor
Ay yavrum İnan hiç düşünmedim ama nedense tüp bebek olduğu için en az 27-28 dir yaş haddi diye düşündümHaziranda 29 oldum ben de canımbeni kaç sanmıştnz acaba
Yavrum ne üzgün olacaksın hepsinin tadı ayrıYaaa benımle kımse aynı kıloda cıkmadı cok üzgün ve mutsuzum
Sımdı bıde yaş cıkardınız
Amann zaten burda kesınnn benım yasımı bılenler vardır ben onu da zaten demişimdir kesınhadı benı sız tahmın edın
Sorma sorma kafayı yedik iyice. Bugün ne öğrendim? Ispanak pırasa falan yaparken içine bir avuç bulgur atıyorum diyeAnladım kuzum ya valla kaşıktı dilimdi derken
Yeni başladım kuzum, daha doğrusu başka Bi şey almayacağım, gelenler olacak büyük parçaların hiçbirini almıyorum beşik araba ana kucağı puset vs. Hepsini yazmadım zaten pamuk alt açma vs de ekledim. Telsiz, ateş ölçeri falan da hediyelik kitledim yakınlaraYarım kol dedim beni üzdünben doldurdum uzun kollu çıtçıtları ya
Sen alışverişe yeni mi başladın yoksa bunlar kalanlar mıydı kuzucm. Hayırlı olsun hepsi sağlıkla kullanılsın inşallah
Beyaz tenliyim ve yüzüm küçüktürHahah beyaz tenli minyon bir yüz
Ay sorma ben tahmin ediyordum onu ekmeği azaltıyordum öyle yapınca ama benim ekmek hakkım sana göre baya fazla ondan rahatlıkla azaltıyordumSorma sorma kafayı yedik iyice. Bugün ne öğrendim? Ispanak pırasa falan yaparken içine bir avuç bulgur atıyorum diyeekmek hakkım gidiyormuş. Ağzıma 10 tane bulgur geliyor diye
Yeni başladım kuzum, daha doğrusu başka Bi şey almayacağım, gelenler olacak büyük parçaların hiçbirini almıyorum beşik araba ana kucağı puset vs. Hepsini yazmadım zaten pamuk alt açma vs de ekledim. Telsiz, ateş ölçeri falan da hediyelik kitledim yakınlarauzun kol alacaktım sen üzülme, kıyafet getirecek kişi uzun kol alma getircem dedi ondan bıraktım onu
Hayat tecrübe etmeye zorladı bizi kardeşşKiz 30 lar yeni 20 ler die bir soz varr ruhumuz genc anacimsana desem desem oste 28-29 derim onda da sen sanki ZEYNEPP5555 daha tecrubelisin sanki benle de yasitmissin gibi geldi bu arada kendimi hala asla 30 gibi hissetmiyorum
35 diye hatırlıyorum yavrum. Ama zirveyi hala kaptırmadım :)Yaaa benımle kımse aynı kıloda cıkmadı cok üzgün ve mutsuzum
Sımdı bıde yaş cıkardınız
Amann zaten burda kesınnn benım yasımı bılenler vardır ben onu da zaten demişimdir kesınhadı benı sız tahmın edın
Günaydınnn..Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmekbirşey kaçırmak istemiyor insan
Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Aaa bu ben benim de yokKızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yokbir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Ewettt canım ama lutfen daha girmedim 35 ime 7 ekıme daha var luftenn sımdılık demeyelim bız 35 dıe35 diye hatırlıyorum yavrum. Ama zirveyi hala kaptırmadım :)
Ayy bende senin gibi hatta akımdan geçiyordu ki herkesin kendisini kısa öz tanıtsın Kafamızdaki profiller daha da otursun diyeBilmem mesela aklımda canlandırdığım yüzünüz var hepinizinburadaki konusma tarzlarınzla bütünleştirdiğim profililler oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?