Yok artık
Neye göre ki,
3 ay sonra 32 olucam önden kendimi alıştırıyorum
Kiz 30 lar yeni 20 ler die bir soz varr ruhumuz genc anacim sana desem desem oste 28-29 derim onda da sen sanki ZEYNEPP5555 daha tecrubelisin sanki benle de yasitmissin gibi geldi bu arada kendimi hala asla 30 gibi hissetmiyorum

Cokkk ıyııı ewetttt

Tansiyon doktorda hala yüksek çıkıyor doktor alıştı artık evde nasıl ona bak diyor cins miyim neyim anlamadım

Yaaa benımle kımse aynı kıloda cıkmadı cok üzgün ve mutsuzum
Sımdı bıde yaş cıkardınız
Amann zaten burda kesınnn benım yasımı bılenler vardır ben onu da zaten demişimdir kesın hadı benı sız tahmın edın

Yavrum ne üzgün olacaksın hepsinin tadı ayrı 36 filan olabilir

Anladım kuzum ya valla kaşıktı dilimdi derken
Sorma sorma kafayı yedik iyice. Bugün ne öğrendim? Ispanak pırasa falan yaparken içine bir avuç bulgur atıyorum diye ekmek hakkım gidiyormuş. Ağzıma 10 tane bulgur geliyor diye
Yeni başladım kuzum, daha doğrusu başka Bi şey almayacağım, gelenler olacak büyük parçaların hiçbirini almıyorum beşik araba ana kucağı puset vs. Hepsini yazmadım zaten pamuk alt açma vs de ekledim. Telsiz, ateş ölçeri falan da hediyelik kitledim yakınlara uzun kol alacaktım sen üzülme, kıyafet getirecek kişi uzun kol alma getircem dedi ondan bıraktım onu

Ay sorma ben tahmin ediyordum onu ekmeği azaltıyordum öyle yapınca ama benim ekmek hakkım sana göre baya fazla ondan rahatlıkla azaltıyordum bir de bulgur çok yükseltmiyor benim şekeri kuzum ekmekten iyi geldi hatta ekmekler çok katkılı ondan sanırım bugünden itibaren kendim azaltacağım. Günlük toplamda 9 dilim ekmek hakkım var baktım da. Doktor sallamadı ama fazla yani normalde de bu kadar yiyordum. Kendim keseceğim.

Kiz 30 lar yeni 20 ler die bir soz varr ruhumuz genc anacim sana desem desem oste 28-29 derim onda da sen sanki ZEYNEPP5555 daha tecrubelisin sanki benle de yasitmissin gibi geldi bu arada kendimi hala asla 30 gibi hissetmiyorum
Hayat tecrübe etmeye zorladı bizi kardeşş
Valla ben hissediyorum yaşımı bazan kafa olarak çok çok yorgun hissediyorum.
Tüp bebekten ondan bundan bağımsız kolay Bi hayatım da olmadı açıkçası

35 diye hatırlıyorum yavrum. Ama zirveyi hala kaptırmadım :)

Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmek birşey kaçırmak istemiyor insan

Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Günaydınnn..
33 ü doldurdum eylülde 34 ü doldurana kadar 33 üm arkadaş
Bir ara 28 kaldım bir kaç sene arkadaşım dalga geçiyordu

Kızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yok bir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Aaa bu ben benim de yok
Yok anam sana tayt önermrm ben daha kaç kişi de önerdi bişe beğenmiyon

Bilmem mesela aklımda canlandırdığım yüzünüz var hepinizin buradaki konusma tarzlarınzla bütünleştirdiğim profililler oluştu
Ayy bende senin gibi hatta akımdan geçiyordu ki herkesin kendisini kısa öz tanıtsın Kafamızdaki profiller daha da otursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…