Senin önerdiğine de ince demişler yorumlarda koca totomla olmazAaa bu ben benim de yok
Yok anam sana tayt önermrm ben daha kaç kişi de önerdi bişe beğenmiyon
36 ydı sanki öyle hatirliyormYaaa benımle kımse aynı kıloda cıkmadı cok üzgün ve mutsuzum
Sımdı bıde yaş cıkardınız
Amann zaten burda kesınnn benım yasımı bılenler vardır ben onu da zaten demişimdir kesınhadı benı sız tahmın edın
Bende kıloda kaptıramadım cok aradım ama neyse bır sen bırde ben zırvedeyız bebekk35 diye hatırlıyorum yavrum. Ama zirveyi hala kaptırmadım :)
İnşallah cnm..akıntım bitti gitti koyu krem geldi sabah biraz.silince gelmiyor zaten çamaşırda görüyorum
İki yetişkin evladın var diye dedimEwettt canım ama lutfen daha girmedim 35 ime 7 ekıme daha var luftenn sımdılık demeyelim bız 35 dıe
Kilya kuzu sende yaklastın fena degıldın
Oyle kuzuu yanı normal demıssın 42 felan dememıssın meselaİki yetişkin evladın var diye dedim
3 gün sonra 32Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmekbirşey kaçırmak istemiyor insan
Ben yaşlarınızı merak ediyorum
Ablam aldı kendine evde de giyiyor kışları kullanışlı bence, ben almayacağım ama çünkü giymemKızlar hastanede çok üşümemek adına şöyle bişey almak saçma mı olur pijama takımları flan baya üşütecek gibi ince yapıdalar cunku aralık malum
Eksi artısına bakıyorsun kuzum, ben mesela kullanmasam kana karışsa daha büyük Bi tedavi gerekse kendimi affetmem diye düşünüp kullandım. Belki daha küçük Bi şeydir şu an yaşadığın tabi bilemem, benim baya memem enfekteydi kist kaynaklı.Teşekkürler canlarımŞimdilik idare ediyorum böyle, antibiyotik almadan gidebildiğim kadar gitmek istiyorum, çünkü sadece bebek için diil, bizim vücudumuzun da dengesini bozuyor, yararlı bakterileri de öldürüyor.
Bugün biraz daha iyiyim, iyi uyandım, eşimi işe bıraktım. Bugün biraz evi toparlayım diyorum. Bi gün bakmayınca ev alıp başını gidiyor
Sen kesin heyecanlanıyorsun yaa kıyamamTansiyon doktorda hala yüksek çıkıyordoktor alıştı artık evde nasıl ona bak diyor cins miyim neyim anlamadım
Yazmışımdır belki ama H&M den dün kot aldım yumuşacık Bi tane. Kalan 10 haftada da bunu giycemKızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yokbir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Neyyyy 9 dilim neAy sorma ben tahmin ediyordum onu ekmeği azaltıyordum öyle yapınca ama benim ekmek hakkım sana göre baya fazla ondan rahatlıkla azaltıyordumbir de bulgur çok yükseltmiyor benim şekeri kuzum ekmekten iyi geldi hatta ekmekler çok katkılı ondan sanırım bugünden itibaren kendim azaltacağım. Günlük toplamda 9 dilim ekmek hakkım var baktım da. Doktor sallamadı ama fazla yani normalde de bu kadar yiyordum. Kendim keseceğim.
Ay ne güzel ya bence çok hoş bir duyguOyle kuzuu yanı normal demıssın 42 felan dememıssın meselabenı goren kızlarımın arkadasları resım dahi olsa kızlara tepkı verıyorlarmıs
Neee bu senın annenn mııı ablan gibi duruyor felan dıe
Bı ara kucuk kızım tutturdu ben sana dısarda Anne demıcem dıe
Dedım kızım sen ne sacmalıyon
İnce mi demişler ya yürüsün gitsin onlar polar hamile taytı varsa alıp giysinler onlarSenin önerdiğine de ince demişler yorumlarda koca totomla olmazartık ne alsam da yetişmez zaten elbise giyeyim ne yapayım bilemedim
Aynen heyecan ve maske diyorum doktor pek yaaa olur mu öyle dedi ama holter takılınca ikna oldu3 gün sonra 32
Ablam aldı kendine evde de giyiyor kışları kullanışlı bence, ben almayacağım ama çünkü giymem
Eksi artısına bakıyorsun kuzum, ben mesela kullanmasam kana karışsa daha büyük Bi tedavi gerekse kendimi affetmem diye düşünüp kullandım. Belki daha küçük Bi şeydir şu an yaşadığın tabi bilemem, benim baya memem enfekteydi kist kaynaklı.
Sen kesin heyecanlanıyorsun yaa kıyamam
Yazmışımdır belki ama H&M den dün kot aldım yumuşacık Bi tane. Kalan 10 haftada da bunu giycemçok güzel öneririm.. Dolapta da var kullanıyorsan fiyatları da çok uygun oluyor mağazaya göre, benim bedenimde bulamayacağım için dolaptan alamadım.
Neyyyy 9 dilim nebenim sabah 1 dilim (eskiden 2 idi) öğlen sadece sebze yiyorsam 1 dilim yoksa yok... Akşam pilav, çorba yemiyorsam 1 dilim bu kadar senin bebekler ikiz ondan kalori uygunluğunda yapmıştır muhtemelen Bi şey de demek istemiyorum o yüzden ama bence çok fazla her öğüne 2 dilim koysaymış en azından
Çarşamba dimi benm de çarşambaKızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yokbir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Yaa demi gecen magazada bende ayni soku yasadım sweatsin sen kendine gel dedimİnce mi demişler ya yürüsün gitsin onlar polar hamile taytı varsa alıp giysinler onlar
Elbiseyi de kalın al bari altına pazen yarım tayt
Yaa sweat istiyorum onlar nasıl fiyat allasen sweat daa bu yaa estağfurullah
Kendi elbiselerimden artık bazılarına giriyorumİnce mi demişler ya yürüsün gitsin onlar polar hamile taytı varsa alıp giysinler onlar
Elbiseyi de kalın al bari altına pazen yarım tayt
Yaa sweat istiyorum onlar nasıl fiyat allasen sweat daa bu yaa estağfurullah
Ay kuzum senin transfer bir kaç gün önceÇarşamba dimi benm de çarşambabizm transfer de aynı gündü dimi kontrollerimz de aynı güne denk geliyor valla bende kara kara düşünüyorum totimiz donacak dışarda ama bence lcw taytı çok kalın olmasa da güzel ben sevdim de factodan aldıgım daha inceydi. Lcw taytla devam etçem sanırm 2 ay kaldı başka bişi almak istemiyorum tayt üstüne sweat devam zaten normalde de öyleydim o yuzden oversize bol keseden sweatlerim üstüme bişi aramıyorum
Hahah ay çok güldüm ben de eşimin pijamasını falan giydim eşim diyorki aşkm doğumdan sonra eski haline döneceksin dimi çok özledm deAy kuzum senin transfer bir kaç gün önceama muayeneler benzer gidiyor. Nasipse çarşamba günü inşallah iyi geçer Benim alt bir şeyim yok üstü evden uyduruyordum şimdi nasıl olur bilmem. Eşimin atletini giyiyorum göbekli atletli dayılar gibi dolanıyorum yakadan çıkıyor atlet filan
Kızzz çarşamba 3 kişinin kontrolü mü var. Benim de çarşambaÇarşamba dimi benm de çarşambabizm transfer de aynı gündü dimi kontrollerimz de aynı güne denk geliyor valla bende kara kara düşünüyorum totimiz donacak dışarda ama bence lcw taytı çok kalın olmasa da güzel ben sevdim de factodan aldıgım daha inceydi. Lcw taytla devam etçem sanırm 2 ay kaldı başka bişi almak istemiyorum tayt üstüne sweat devam zaten normalde de öyleydim o yuzden oversize bol keseden sweatlerim üstüme bişi aramıyorum
Aaa o zaman benimle aynı gün ama takvim önden gidiyor seninBenim trasnferim kiminle aynı gündü biriyle aynı gündü7 nisan
Ohhh haydi bakalm gelmez o çarşamba şimdi 1 ay geçti son günler geçmiyorKızzz çarşamba 3 kişinin kontrolü mü var. Benim de çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?