İnşallah cnm..akıntım bitti gitti koyu krem geldi sabah biraz.silince gelmiyor zaten çamaşırda görüyorum

İki yetişkin evladın var diye dedim
Oyle kuzuu yanı normal demıssın 42 felan dememıssın mesela benı goren kızlarımın arkadasları resım dahi olsa kızlara tepkı verıyorlarmıs
Neee bu senın annenn mııı ablan gibi duruyor felan dıe
Bı ara kucuk kızım tutturdu ben sana dısarda Anne demıcem dıe
Dedım kızım sen ne sacmalıyon

Günaydın kızlar sabah rutinim burada yazılanları sonuna kadar okuyup hayatıma devam etmek birşey kaçırmak istemiyor insan

Ben yaşlarınızı merak ediyorum
3 gün sonra 32
Kızlar hastanede çok üşümemek adına şöyle bişey almak saçma mı olur pijama takımları flan baya üşütecek gibi ince yapıdalar cunku aralık malum
Ablam aldı kendine evde de giyiyor kışları kullanışlı bence, ben almayacağım ama çünkü giymem
Eksi artısına bakıyorsun kuzum, ben mesela kullanmasam kana karışsa daha büyük Bi tedavi gerekse kendimi affetmem diye düşünüp kullandım. Belki daha küçük Bi şeydir şu an yaşadığın tabi bilemem, benim baya memem enfekteydi kist kaynaklı.

Tansiyon doktorda hala yüksek çıkıyor doktor alıştı artık evde nasıl ona bak diyor cins miyim neyim anlamadım
Sen kesin heyecanlanıyorsun yaa kıyamam
Kızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yok bir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Yazmışımdır belki ama H&M den dün kot aldım yumuşacık Bi tane. Kalan 10 haftada da bunu giycem çok güzel öneririm.. Dolapta da var kullanıyorsan fiyatları da çok uygun oluyor mağazaya göre, benim bedenimde bulamayacağım için dolaptan alamadım.
Neyyyy 9 dilim ne benim sabah 1 dilim (eskiden 2 idi) öğlen sadece sebze yiyorsam 1 dilim yoksa yok... Akşam pilav, çorba yemiyorsam 1 dilim bu kadar senin bebekler ikiz ondan kalori uygunluğunda yapmıştır muhtemelen Bi şey de demek istemiyorum o yüzden ama bence çok fazla her öğüne 2 dilim koysaymış en azından

Ay ne güzel ya bence çok hoş bir duygu bizimkiler nenemiz diyecek. Bugün taktım nenelere

Senin önerdiğine de ince demişler yorumlarda koca totomla olmaz artık ne alsam da yetişmez zaten elbise giyeyim ne yapayım bilemedim
İnce mi demişler ya yürüsün gitsin onlar polar hamile taytı varsa alıp giysinler onlar
Elbiseyi de kalın al bari altına pazen yarım tayt
Yaa sweat istiyorum onlar nasıl fiyat allasen sweat daa bu yaa estağfurullah

Aynen heyecan ve maske diyorum doktor pek yaaa olur mu öyle dedi ama holter takılınca ikna oldu psikolojik manyak dedi bu kız tamam ayy bakayım yavrum ya bir kafama göre bir şey bulamadım. Benim sabah iki öğlen üç akşam çorba yoksa üç bir de ara öğünde bir dilim var. O bir dilimi hiç yemedim. Bu sabah bir dilim yedim öğlen de öyle yapacağım sanırım bakayım

Kızlar bu hafta doktor muayenem var ama giyecek donum yok bir tayt bulamadınız bana gidip nene donu alacağım en misi kışlık paçası lastikli uzun vardır demi nenelerde giymiyordur artık onları da bulamam
Çarşamba dimi benm de çarşamba bizm transfer de aynı gündü dimi kontrollerimz de aynı güne denk geliyor valla bende kara kara düşünüyorum totimiz donacak dışarda ama bence lcw taytı çok kalın olmasa da güzel ben sevdim de factodan aldıgım daha inceydi. Lcw taytla devam etçem sanırm 2 ay kaldı başka bişi almak istemiyorum tayt üstüne sweat devam zaten normalde de öyleydim o yuzden oversize bol keseden sweatlerim üstüme bişi aramıyorum

Yaa demi gecen magazada bende ayni soku yasadım sweatsin sen kendine gel dedim

Kendi elbiselerimden artık bazılarına giriyorum alacak vakit kalmadı sweat lcw uygun yine ya

Ay kuzum senin transfer bir kaç gün önce ama muayeneler benzer gidiyor. Nasipse çarşamba günü inşallah iyi geçer Benim alt bir şeyim yok üstü evden uyduruyordum şimdi nasıl olur bilmem. Eşimin atletini giyiyorum göbekli atletli dayılar gibi dolanıyorum yakadan çıkıyor atlet filan

Hahah ay çok güldüm ben de eşimin pijamasını falan giydim eşim diyorki aşkm doğumdan sonra eski haline döneceksin dimi çok özledm de

Kızzz çarşamba 3 kişinin kontrolü mü var. Benim de çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…