ŞrfzlrYaa demi gecen magazada bende ayni soku yasadım sweatsin sen kendine gel dedim
Hahha ben de kahve yaparken yalandan kaşığı sallıyorum bir kaç gr kahve dökülsün diye kendmi kandırıyorum az içtm gibisndenKızlar ben kahve yapmaya gidiyorum peşimden gelen gelsinama unutmayın bir çay kaşığı kahve yeter
Afiyet olsun yavrumHahha ben de kahve yaparken yalandan kaşığı sallıyorum bir kaç gr kahve dökülsün diye kendmi kandırıyorum az içtm gibisndenben daha şmdi kahvaltı ediyorum sonra içicem Hindistancvizi yağlı hastasıyım yaaa
Ya bizim bu sefer hiç geçmedi niyr anlamadım kii. Sen benden önce ben 11 deOhhh haydi bakalm gelmez o çarşamba şimdi 1 ay geçti son günler geçmiyorbenim 9:30
Yine de en uygunu defacto ve lcwa bulursan anca ordan bulursnŞrfzlr
Geçirdikçe geçiriyorlar uygun bulursam almam şart ama
Niye öyleAaa o zaman benimle aynı gün ama takvim önden gidiyor senin
Yine Bi lc yaparım ozaman ben. Lc de müslinler de uygun gelmişti bana bi onlara da bakarım olmadı. Benim müslinim çok az yetersizYine de en uygunu defacto ve lcwa bulursan anca ordan bulursn
Benim 5 ayy ne günlerdi yaa...Benim trasnferim kiminle aynı gündü biriyle aynı gündü7 nisan
Sana da canımmAfiyet olsun yavrum
İlk seni hatırlıyorum zaten gebelik testlerinle seninkiler benden daha koyuydu bana demiştin gitgide koyulaşacak senin de diye aşırı ümitlenmiştim heyy gidiiiBenim 5 ayy ne günlerdi yaa...
Benim transfere bakıyor son adet 21 MartNiye öylebenm son adet 17 mart ona göre gününe uygun çıkıyo beybişkom
Ters oldu ama foti. Kız bundan bir şey olmazKilya seni düverim kahve deme yaa.
Ben şimdi ufak ufak ev işine gircem bana bakın uzun süre sesim çıkmazsa yoklayın ha beni
Benimde 3 tane aslında ama bi alasım kalmadıYine Bi lc yaparım ozaman ben. Lc de müslinler de uygun gelmişti bana bi onlara da bakarım olmadı. Benim müslinim çok az yetersiz
Ben de kız kardeşimi çağırdım yazlık kışlık değişmineKilya seni düverim kahve deme yaa.
Ben şimdi ufak ufak ev işine gircem bana bakın uzun süre sesim çıkmazsa yoklayın ha beni
Ben çekiyor mı diye kontrol ettim göğüsleri uyarmak tehlikeli göğsüme tutmadım canım alet çalışıyor mu diye baktım sadece. İnşallah çekiyordur daPompa çalışıyormu nasıl denicez şimdi sütte yok
Eee sımdı benım bu bebek te sonradan gelme olcak nasıp olursaAy ne güzel ya bence çok hoş bir duygubizimkiler nenemiz diyecek. Bugün taktım nenelere
Ay ne güzel yerleştirmişsin valla benim oda püüü berbat alınanların her biri bir yerdeÇekmecelere organizerler böyle oldu bu arada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?