selam kızlar valla size yetişemiyorum hergün bakmama rağmen hep bi 20-30 sayfa geriden geliyorum bende bu ay 34 oldum ama 33 diye devam ederim bi süre alışverişe başlayacağım kartın dönmesini bekliyorum instagramda çok güzel hastane çıkışı setlerine denk geliyorum ama fiyatlar çok pahalı 260-290 falandı sizde mi öyle aldınız fotoğraf çekimi için elbise bebek ayakkabısı ve taç getirteceğim netten ilk başta sonrada asıl alışverişe başlayacağım nasip olursa

Kızlae ben sandığa daldım birden. Bakın bu 5 yıl önce yenidogan YB dayken ali deniz bebeğimiz vardı aylarca bizde yattı. Bütün hemşirelerine teeek teek özel kutular hazırlamıştı ben de sandığa atmıştım. Çok duygulandım şimdi

Eklentiler

• IMG_20211004_115419.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211004_115410.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20211004_115236.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211004_115225.webp
    23 KB · Görüntüleme: 29
Geldmi senin aventin bravo valla bu zamnda o fiyata gerçekten tebrık ederm
Geldi yavrum inşallah işe yarar benim için önemli bir konu idi süt olayı çözüm olsunda inşallah Baktım gelince yavrum pompa ucuna çekiyor mu diye piston hareket ediyordu kapattım boş çalışınca bozulur şimdi diye kullanınca görcez artık

Aman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demi Yasamademek123 ve nurselek 260 lira bir cıkışa verilir mi kızlarrr

Benm arkadasım da aynısnı aldı şiddetle onu al dedi ama çok para dedim bence güzel memnun kalırsın inşallah

Benm arkadasım da aynısnı aldı şiddetle onu al dedi ama çok para dedim bence güzel memnun kalırsın inşallah
Kuzum tek gebelik olsa takılmazdım hatta belki doğumdan sonra bile karar verebilirdim. Tansiyon şeker ikiz gebelik erken doğum riski çok yüksek. Öyle olunca sağıp vermem gerek ve birde sarılık vs oluyor beslenemezlerse Allah korusun. Daha doğrusu yenidoğan sarılığına en iyi anne sütü geliyor. Hepsini düşününce bir de cidden göğüslerim bomboş ucu da yok doğru düzgün belli olmaz diyorlar ama bakalım. Gönül ister ki zaten hiç ihtiyaç duymayalım umurumda değil parası. Ama ihtiyaç duyacaksam da inşallah verdiğim paraya değer diyorum

Ay ne güzel yerleştirmişsin valla benim oda püüü berbat alınanların her biri bir yerde
Valla yavrm odanın camlrını açtm tüm çekmeceleri açtım havalnsın diye kokusu çıksın dolaplrın öyle herşey sağda solda diye çekmeceye koydum şuan neyi nereye yerleştircem yıkadıktan sonra artık o kısım daha heyecanlı onu da bi 1 ay sonra gibi yaparım cnku herşeyin hazır olması beni sabırsızlaştırıyor şuan bile içim kıpır kıpır evcilik oyunu gibi

Aman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demi Yasamademek123 ve nurselek 260 lira bir cıkışa verilir mi kızlarrr
Valla ben hastane cekım kendımız de yaparsak en azından bılemıyorum o zaman kı durum nasıl olur
50 tl ye düz tulum aldım uzerı ıcınde yaa uzerıne dantel dıkım vs ıcın de en fazla terzi dahıl belkı yan30 kusur ya 40 kusur e geldı yanı 100 tl yı bulmamıstır

Aynen en iyisini yaptın ben de çok düşündüm aventi alcaktm cnku sonucta diğerleri de para yani işe yaramazlarsa bende de uç yok göğüs yok artık allaha emanet. Bazen kıyıyorum bu sefer kıyamadım ama ikiz olsa kesin almıştm aventi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…