Ay diğerleri ile bir görenler şoka girecek benceEee sımdı benım bu bebek te sonradan gelme olcak nasıp olursa
Dur kahvaltı yapıcam ben kahve ondna sonra kuzu bekle gelıyorummmmKızlar ben kahve yapmaya gidiyorum peşimden gelen gelsinama unutmayın bir çay kaşığı kahve yeter
Oo biz yazlık kışlıpı hallettik kocamlaBen de kız kardeşimi çağırdım yazlık kışlık değişminebi yandan da kargolarım geliyaaa
Geldmi senin aventinBen çekiyor mı diye kontrol ettim göğüsleri uyarmak tehlikeli göğsüme tutmadım canım alet çalışıyor mu diye baktım sadece. İnşallah çekiyordur da
Ay valla içtim kızlar diyetimden dolayı bekleyemiyorumDur kahvaltı yapıcam ben kahve ondna sonra kuzu bekle gelıyorummmm
Kocanla mı maşallahh benmki elini sürmezOo biz yazlık kışlıpı hallettik kocamla
Aç aç aç aç aç
Geldi yavrum inşallah işe yararGeldmi senin aventinbravo valla bu zamnda o fiyata gerçekten tebrık ederm
Aman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demiselam kızlar valla size yetişemiyorum hergün bakmama rağmen hep bi 20-30 sayfa geriden geliyorumbende bu ay 34 oldum ama 33 diye devam ederim bi süre alışverişe başlayacağım kartın dönmesini bekliyorum instagramda çok güzel hastane çıkışı setlerine denk geliyorum ama fiyatlar çok pahalı 260-290 falandı sizde mi öyle aldınız fotoğraf çekimi için elbise bebek ayakkabısı ve taç getirteceğim netten ilk başta sonrada asıl alışverişe başlayacağım nasip olursa
Teeee kuzum benimki ne ki yazlık kışlık değişimi yapmışız. Millet neler anlatıyor burdaKocanla mı maşallahh benmki elini sürmezkaç gündür giymediklerini birine ver diyorm şimdi sırası değil diyor bakalm ne zman sırası
Benm arkadasım da aynısnı aldı şiddetle onu al dedi ama çok para dedimGeldi yavrum inşallah işe yararbenim için önemli bir konu idi süt olayı çözüm olsunda inşallah Baktım gelince yavrum pompa ucuna çekiyor mu diye piston hareket ediyordu kapattım boş çalışınca bozulur şimdi diye kullanınca görcez artık
2 Tane 10lu 2 tane 5 li hastane çıkışına 360 TL verdim kızlar akıllı alışveriş yapın kızlarAman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demiYasamademek123 ve nurselek 260 lira bir cıkışa verilir mi kızlarrr
Bak iste ekonomi konusuyor burda2 Tane 10lu 2 tane 5 li hastane çıkışına 360 TL verdim kızlar akıllı alışveriş yapın kızlar
Afiyet olsun ozamannAy valla içtim kızlar diyetimden dolayı bekleyemiyorumaçılışı yapmış oldum artık
Kuzum tek gebelik olsa takılmazdım hatta belki doğumdan sonra bile karar verebilirdim. Tansiyon şeker ikiz gebelik erken doğum riski çok yüksek. Öyle olunca sağıp vermem gerek ve birde sarılık vs oluyor beslenemezlerse Allah korusun. Daha doğrusu yenidoğan sarılığına en iyi anne sütü geliyor. Hepsini düşününce bir de cidden göğüslerim bomboş ucu da yok doğru düzgün belli olmaz diyorlar ama bakalım. Gönül ister ki zaten hiç ihtiyaç duymayalım umurumda değil parası. Ama ihtiyaç duyacaksam da inşallah verdiğim paraya değer diyorumBenm arkadasım da aynısnı aldı şiddetle onu al dedi ama çok para dedimbence güzel memnun kalırsın inşallah
Valla yavrm odanın camlrını açtm tüm çekmeceleri açtım havalnsın diye kokusu çıksın dolaplrın öyle herşey sağda solda diye çekmeceye koydum şuan neyi nereye yerleştircem yıkadıktan sonra artıkAy ne güzel yerleştirmişsin valla benim oda püüü berbat alınanların her biri bir yerde
Valla ben hastane cekım kendımız de yaparsak en azından bılemıyorum o zaman kı durum nasıl olurAman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demiYasamademek123 ve nurselek 260 lira bir cıkışa verilir mi kızlarrr
Aynen en iyisini yaptın ben de çok düşündüm aventi alcaktm cnku sonucta diğerleri de para yani işe yaramazlarsa bende de uç yok göğüs yok artık allaha emanet. Bazen kıyıyorum bu sefer kıyamadım ama ikiz olsa kesin almıştm aventiKuzum tek gebelik olsa takılmazdım hatta belki doğumdan sonra bile karar verebilirdim. Tansiyon şeker ikiz gebelik erken doğum riski çok yüksek. Öyle olunca sağıp vermem gerek ve birde sarılık vs oluyor beslenemezlerse Allah korusun. Daha doğrusu yenidoğan sarılığına en iyi anne sütü geliyor. Hepsini düşününce bir de cidden göğüslerim bomboş ucu da yok doğru düzgün belli olmaz diyorlar ama bakalım. Gönül ister ki zaten hiç ihtiyaç duymayalım umurumda değil parası. Ama ihtiyaç duyacaksam da inşallah verdiğim paraya değer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?