Sağ ol kuzumAfiyet olsun ozamann
Bu yolda devammValla ben hastane cekım kendımız de yaparsak en azından bılemıyorum o zaman kı durum nasıl olur
50 tl ye düz tulum aldım uzerı ıcınde yaa uzerıne dantel dıkım vs ıcın de en fazla terzi dahıl belkı yan30 kusur ya 40 kusur e geldı yanı 100 tl yı bulmamıstır
Valla benim bir an önce yerleştirmem toplamam gerekValla yavrm odanın camlrını açtm tüm çekmeceleri açtım havalnsın diye kokusu çıksın dolaplrın öyle herşey sağda solda diye çekmeceye koydum şuan neyi nereye yerleştircem yıkadıktan sonra artıko kısım daha heyecanlı onu da bi 1 ay sonra gibi yaparım cnku herşeyin hazır olması beni sabırsızlaştırıyor şuan bile içim kıpır kıpır evcilik oyunu gibi
İnşallah bol bol foşur foşur sütümüz olur kuzumAynen en iyisini yaptın ben de çok düşündüm aventi alcaktm cnku sonucta diğerleri de para yani işe yaramazlarsa bende de uç yok göğüs yok artık allaha emanet. Bazen kıyıyorum bu sefer kıyamadım ama ikiz olsa kesin almıştm aventi
Senin kontrol ne zamandı canım nakalım 28den sonra 2 haftaya bire düsecekler mi ben merak ediyormValla benim bir an önce yerleştirmem toplamam gerekve çoook iş var
Ben yine bozacağımBu yolda devamm
yok zaten sadece beğenmekle kaldımAman ha oyle pahalı seyler almiyoruz demi @Yasamademek123 venurselek 260 lira bir cıkışa verilir mi kızlarrr
nerden aldın peki canım2 Tane 10lu 2 tane 5 li hastane çıkışına 360 TL verdim kızlar akıllı alışveriş yapın kızlar
Çarşamba günü nasipse bir ay derse doğuma giderim heralde artıkSenin kontrol ne zamandı canım nakalım 28den sonra 2 haftaya bire düsecekler mi ben merak ediyorm
Ben söyleyeyim e bebekten ama ben bulamadımnerden aldın peki canım
hastane çekimi yaptırmıycam ben canım sadece hamile çekimi dış çekim yani hastanede öyle şeylerle uğraşacak halim olacağını düşünmüyorumValla ben hastane cekım kendımız de yaparsak en azından bılemıyorum o zaman kı durum nasıl olur
50 tl ye düz tulum aldım uzerı ıcınde yaa uzerıne dantel dıkım vs ıcın de en fazla terzi dahıl belkı yan30 kusur ya 40 kusur e geldı yanı 100 tl yı bulmamıstır
Burada Kasım da yapılıyor ama ben erken yapcam güya bakalım daha başlamadımTeeee kuzum benimki ne ki yazlık kışlık değişimi yapmışız. Millet neler anlatıyor burda
ya bende bulamadım e bebekte güzel bişey sitesindede yok erkek bebek olunca özellikle bu arada benim hastanede 28den sonra 32 de çağırıyor sonra 34 36diye gidiyor ama senin ikiz diye 2haftaya düşebilir artk benimde haftaya salı kontrolüm inşallah güzel bi poz verir bize oğluşumBen söyleyeyim e bebekten ama ben bulamadım
Ahh kilya ahhBen yine bozacağımeğer ihtiyaçlar biter ve hala doğurmamış olursam fotoğraf çekimi için bir takım beğendim ki ağzımın suyu akıyor. Onu alacağım fiyatı da pahalı
Valla 28 sonrasini merak ediyorum gercekten nolcak diye sana güveniyorum hallet su isiÇarşamba günü nasipse bir ay derse doğuma giderim heralde artıksaçma olur yani bakalım ne diyecek bende ona göre artık bir ay bekleyemem diycem vuracam masaya zumzuğumu geliyormuşum kızlar bir ay sonraya randevum diye
Oglusuna trendyoldan da getirtti nurselek cok güzle tulumlar bir bak yok illa 260 vercem dersen bisey diyemeyiz bacımya bende bulamadım e bebekte güzel bişey sitesindede yok erkek bebek olunca özellikle bu arada benim hastanede 28den sonra 32 de çağırıyor sonra 34 36diye gidiyor ama senin ikiz diye 2haftaya düşebilir artk benimde haftaya salı kontrolüm inşallah güzel bi poz verir bize oğluşum
Aynen bak bence de erkeklere bir şey bulunmuyor kızlar için daha fazla alternatif var. Ay demesin 32 diye kalpten gideceğim bu gidişle. İnşallah kuzum güzel geçerya bende bulamadım e bebekte güzel bişey sitesindede yok erkek bebek olunca özellikle bu arada benim hastanede 28den sonra 32 de çağırıyor sonra 34 36diye gidiyor ama senin ikiz diye 2haftaya düşebilir artk benimde haftaya salı kontrolüm inşallah güzel bi poz verir bize oğluşum
E bebek. İndirim vardı ozaman belki hâlâ vardır. Ama tabi o pahalı baktığınız gibi kaliteli bişe bekleme naylon baskısız yani kendinden baskılı olanlardan tercih etmeye çalışurdan olabilirnerden aldın peki canım
yok canım diyemem öyle şeylerOglusuna trendyoldan da getirtti nurselek cok güzle tulumlar bir bak yok illa 260 vercem dersen bisey diyemeyiz bacım
Aammiiiiiinnnnn gelmese bile gelmesini sağlayacağız pes etmek yok cnku doğanın kanunu buİnşallah bol bol foşur foşur sütümüz olur kuzum
Ben yine doktor şu tarihte gel der ben “piki efendim” derimAhh kilya ahh ama ihtiyacın biter durumun olursa neden olmasn
Valla 28 sonrasini merak ediyorum gercekten nolcak diye sana güveniyorum hallet su isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?