Bu yolda devamm

Valla benim bir an önce yerleştirmem toplamam gerek ve çoook iş var

İnşallah bol bol foşur foşur sütümüz olur kuzum

Senin kontrol ne zamandı canım nakalım 28den sonra 2 haftaya bire düsecekler mi ben merak ediyorm
Çarşamba günü nasipse bir ay derse doğuma giderim heralde artık saçma olur yani bakalım ne diyecek bende ona göre artık bir ay bekleyemem diycem vuracam masaya zumzuğumu geliyormuşum kızlar bir ay sonraya randevum diye

hastane çekimi yaptırmıycam ben canım sadece hamile çekimi dış çekim yani hastanede öyle şeylerle uğraşacak halim olacağını düşünmüyorum

Ben söyleyeyim e bebekten ama ben bulamadım
ya bende bulamadım e bebekte güzel bişey sitesindede yok erkek bebek olunca özellikle bu arada benim hastanede 28den sonra 32 de çağırıyor sonra 34 36diye gidiyor ama senin ikiz diye 2haftaya düşebilir artk benimde haftaya salı kontrolüm inşallah güzel bi poz verir bize oğluşum

Ben yine bozacağım eğer ihtiyaçlar biter ve hala doğurmamış olursam fotoğraf çekimi için bir takım beğendim ki ağzımın suyu akıyor. Onu alacağım fiyatı da pahalı
Ahh kilya ahhama ihtiyacın biter durumun olursa neden olmasn
Valla 28 sonrasini merak ediyorum gercekten nolcak diye sana güveniyorum hallet su isi

Oglusuna trendyoldan da getirtti nurselek cok güzle tulumlar bir bak yok illa 260 vercem dersen bisey diyemeyiz bacım

Aynen bak bence de erkeklere bir şey bulunmuyor kızlar için daha fazla alternatif var. Ay demesin 32 diye kalpten gideceğim bu gidişle. İnşallah kuzum güzel geçer

Ahh kilya ahhama ihtiyacın biter durumun olursa neden olmasn

Valla 28 sonrasini merak ediyorum gercekten nolcak diye sana güveniyorum hallet su isi
Ben yine doktor şu tarihte gel der ben “piki efendim” derim ama teyzoşu Allah ım inşallah sağlıkla nasip etsin de çok datlı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…