Yoook ozamanı hayatta bekleyemezdim Eylül sonu zaten direk buz kesti havalar. Sadece eşime Bi kaç tshirt bıraktım o soğuğa dayanıklı bırak dedi. Gerisini kaldırdımBurada Kasım da yapılıyor ama ben erken yapcam güya bakalım daha başlamadım
Öyle yavrum inşallahAammiiiiiinnnnn gelmese bile gelmesini sağlayacağız pes etmek yok cnku doğanın kanunu bu
Burası sıcak hala akşamlar serinde. Eylül de asla kimse toplamaz yazlıklarıYoook ozamanı hayatta bekleyemezdim Eylül sonu zaten direk buz kesti havalar. Sadece eşime Bi kaç tshirt bıraktım o soğuğa dayanıklı bırak dedi. Gerisini kaldırdım
Ayyy gercekten cok güzelmisBen yine doktor şu tarihte gel der ben “piki efendim” derimama teyzoşu Allah ım inşallah sağlıkla nasip etsin de çok datlı değil mi
Aynen bayıldım bende Rabbim sağlık versin önemli değil böyle şeyler tabii en son bu takım aklımda. Allah ım nasip ederse içini doldursunlar isterimAyyy gercekten cok güzelmis
Sizin ora öyle demek burası garadeniz hırçın dalgaların memleketi sahilden bir vurur rüzgarımız nefesini gık der kalırsınBurası sıcak hala akşamlar serinde. Eylül de asla kimse toplamaz yazlıklarıgenelde kasım da yapıyorlar. İşte benim de bu ay halletmem gerekiyor
Aman erkenden halletmek iyi zaten kuzum halimiz olmuyor ilerledikçe günlerSizin ora öyle demek burası garadeniz hırçın dalgaların memleketi sahilden bir vurur rüzgarımız nefesini gık der kalırsın
Aminn insallahAynen bayıldım bende Rabbim sağlık versin önemli değil böyle şeyler tabii en son bu takım aklımda. Allah ım nasip ederse içini doldursunlar isterim
Aha iş yapıyordum güya iki döndüm luk yattım. Birazdan bismillah diyip yine kalkmam lazımAman erkenden halletmek iyi zaten kuzum halimiz olmuyor ilerledikçe günler
Bak bızyok zaten sadece beğenmekle kaldım
Ayyy valla cok güldüm üstübüze karabasan gibi cöktümBak bızZEYNEPP5555 e demedem hıc bısey alamıyrouz bak sonra fırca yiyoruz okadar para verılır mı dıe bence sende takıl ZEYNEPP5555 e hayatını yaşa
Ayy canımmm olur mu ya grupta havalı havalı gezen tip olsaydın bıze kotu ornek olurdun bızde bı uerde kanardık bızde alalım dıeAyyy valla cok güldüm üstübüze karabasan gibi cöktüm
Ne yapıyorsun kuzumAha iş yapıyordum güya iki döndüm luk yattım. Birazdan bismillah diyip yine kalkmam lazım
Yaa iyi ki varım o zaman bunlari kocama da söylüyorm kiymetimi bilsin diyeAyy canımmm olur mu ya grupta havalı havalı gezen tip olsaydın bıze kotu ornek olurdun bızde bı uerde kanardık bızde alalım dıeıyıkı boyle bırı var
Söyle söyleee kuzummYaa iyi ki varım o zaman bunlari kocama da söylüyorm kiymetimi bilsin diye
Sadece dağınıklık topluyorum desem gülermisinNe yapıyorsun kuzumyorma kendini zaten ara ara olduğu kadar artık
Yaaa deliSıze ne anlatıcam rüyamda esimle kısa bir ayrılık dönemi gecirmisiz oda ne esimin baskasından bir cocugu olacakmis ve ben bunu bilip affetmisim nede olsa benden ayrıydı diye esime soruyorum heyecanli misin cocugun olacagi icin cocuk degil cocuklarim diyo yani digerinide merak ediyorsn diyorum evet diyor ayni amda dogurursak nalıcan diyorum mecbur senle kalirim diyo adamı bogmak uzereydim alarm caldı sabahsabah anlatıyorum Allah im hep o izledigin diziler yüzünden bi ise baslasaydın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?