Yoook ozamanı hayatta bekleyemezdim Eylül sonu zaten direk buz kesti havalar. Sadece eşime Bi kaç tshirt bıraktım o soğuğa dayanıklı bırak dedi. Gerisini kaldırdım
Burası sıcak hala akşamlar serinde. Eylül de asla kimse toplamaz yazlıkları genelde kasım da yapıyorlar. İşte benim de bu ay halletmem gerekiyor

hastane çekimi yaptırmıycam ben canım sadece hamile çekimi dış çekim yani hastanede öyle şeylerle uğraşacak halim olacağını düşünmüyorum
Kızz bende onu elımızden geldıgınce yaptık bedavaya vardı prof makıne ıste 2 poz verdık yegenımde cektı bıttı gıttı 1 tane kare bunun gıbı felan ıste bıseyelr

Sıze ne anlatıcam rüyamda esimle kısa bir ayrılık dönemi gecirmisiz oda ne esimin baskasından bir cocugu olacakmis ve ben bunu bilip affetmisim nede olsa benden ayrıydı diye esime soruyorum heyecanli misin cocugun olacagi icin cocuk degil cocuklarim diyo yani digerinide merak ediyorsn diyorum evet diyor ayni amda dogurursak nalıcan diyorum mecbur senle kalirim diyo adamı bogmak uzereydim alarm caldı sabahsabah anlatıyorum Allah im hep o izledigin diziler yüzünden bi ise baslasaydın diyo

Ne yapıyorsun kuzum yorma kendini zaten ara ara olduğu kadar artık
Sadece dağınıklık topluyorum desem gülermisin okadar saldım ki her yer her yerde. Yatak odasından başliyim dedim nevresimleri söktüm işte. Yenisini akşam eşimle takarız artık. Kabadan üstten tozunu alıyorum odayı havalandrıyorum hepsi bunu bile yapamıyorum

Yaaa deli ben de ne sabah dişimdeki simit susamını hayal ederek uyandım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…