Kız ben hiç ellemiyorum yatak bile açık duruyor sıkılınca gidip az da orada yatıyorum

Kizlar ya ben de dun sandalye tepesinde cok oturdum yoruldum hic uzanamadim sabahtan aksama kadar ondan mi bilmem ama tek tarafli kasigimin ust tarafi agrio geceden beri baski gibi boyle, bugun hic kalkmadan yatiyorum da normal herhalde bu agrilar doktora sordum her seferinde normal dio geçmezse yarın gitcem tekrar normal de geçiodu sabah ağrılarım

Oluyor bu aralar canım ya inan gülsem eglensem de suan acaip bi kasıklarda baskı ve agrım var aslında ama normal denildigi icin dinleniyorum arada koridorda yürüyorm sadece

Oluyor bu aralar canım ya inan gülsem eglensem de suan acaip bi kasıklarda baskı ve agrım var aslında ama normal denildigi icin dinleniyorum arada koridorda yürüyorm sadece
Sizden gerideyim ya ben erken başladı diye düşünüyorum senin de yeni yeni başladı Allah a emanetiz inşallah

Ben suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.
Bu arada hastane çantası için kabin boy valiz yeterli olur mu sizce? Yoksa bi büyüğünü mü götürmeli?
bi de ateşölçer almak istiyorum, ne tavsiye edesiniz?

Eklentiler

• B95C327C-A80F-424F-9FEB-E8F2D27DFBB2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben 2 hastane çıkışını ve havlu takımını ig dan aldım kuzum ve evet mecburen o fiyatlara almasam çok aklımda kalırdı... Tacı, kapı süsünü, hediyelikleri de ig dan almayı düşünüyorum

Kargolar devamke karşı komşum hakkımda ne düşünüyor acaba müsrif habire alıyooo biişiler diye
Kutudaki ne acaba çok merak ettim
bi kaç hafta önce sleepy’de indirim vardı, bebek bezini ve alt açma bezini ordan almıştık.
reflü yatağı almayı ben de düşünüyorum, bi de diğer pakette neler var?

İyi almıssım takımlarını
Attes ölcer bem Braun koltuk altından ölculenden aldım canım
Valızde şok a ındırımlı geldı ama bulamadık bende evdekı buyuk valıze koydum vallaa napim ıcınede koydum esyaları ıyı oldu ama tabı uatıste dızecek olursam daha da bosluk var

Sizden gerideyim ya ben erken başladı diye düşünüyorum senin de yeni yeni başladı Allah a emanetiz inşallah
Öyle tabi insallah hepimiz de sag salim kucagimiza alırız insallah bol bol dinlen uzan bugün yavas yavas agırlastigin icin ne cok oturmaya geliyoruz ne is yapmaya dikkat et kendine canım

Yaa evet kutuyu bende merak ettm

Kızlar bakın size ne göstericem bebeğimizin cinsiyet belirleme partisi için misafirlere hediye vermek için hazırlatmıştık. Kolonya şişesi, içinde de limon kolonyası var. Bi de doğuma giderken hastane odası için hazırlatmayı düşünüyorum. Biz bunu alırken bi anne adayı da hastanede gelenlere vermek için sipariş veriyordu, ordan geldi aklıma.

Eklentiler

• 6B50B46B-28B1-482E-89DB-3F7D8EE628C3.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 40
Ben orta boy aldm bavul sıgar gibi olmaz sa anne bebek cantasinida alıcma yanıma ates olcerde galiba grupca braun koltuk altı alıyoruz daha almadm ama bende alıcam trendyolda suan 147 tlydi en son baska yerden pahalıya alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…