Kız ben hiç ellemiyorum yatak bile açık duruyorSadece dağınıklık topluyorum desem gülermisinokadar saldım ki her yer her yerde. Yatak odasından başliyim dedim nevresimleri söktüm işte. Yenisini akşam eşimle takarız artık. Kabadan üstten tozunu alıyorum odayı havalandrıyorum hepsi bunu bile yapamıyorum
Böyle hikayeler duyunca rahatlıyorumKız ben hiç ellemiyorum yatak bile açık duruyorsıkılınca gidip az da orada yatıyorum
Valla çok haklı katılıyorum bu durumdan bende şikayetçiyim. Para sorunsalı ayrı konuHerkesin sorunsalı para olsa da sorun sorundur
Bergüzar Korel Fan Club on Instagram: "Şimdi lohusa geceliği diye bir gerçek var 🙈 #bergüzarkorel #berguzarkorel"
23K likes, 698 comments - berguzarkorelergenc on September 30, 2021: "Şimdi lohusa geceliği diye bir gerçek var 🙈 #bergüzarkorel #berguzarkorel".www.instagram.com
Aynııı bennnnKız ben hiç ellemiyorum yatak bile açık duruyorsıkılınca gidip az da orada yatıyorum
Oluyor bu aralar canım ya inan gülsem eglensem de suan acaip bi kasıklarda baskı ve agrım var aslında ama normal denildigi icin dinleniyorum arada koridorda yürüyorm sadeceKizlar ya ben de dun sandalye tepesinde cok oturdum yoruldum hic uzanamadim sabahtan aksama kadar ondan mi bilmem ama tek tarafli kasigimin ust tarafi agrio geceden beri baski gibi boyle, bugun hic kalkmadan yatiyorum da normal herhalde bu agrilar doktora sordum her seferinde normal dio geçmezse yarın gitcem tekrar normal de geçiodu sabah ağrılarım
En bi sevdigimKargolar devamkekarşı komşum hakkımda ne düşünüyor acaba müsrif habire alıyooo biişiler diye
Sizden gerideyim ya ben erken başladı diye düşünüyorum senin de yeni yeni başladıOluyor bu aralar canım ya inan gülsem eglensem de suan acaip bi kasıklarda baskı ve agrım var aslında ama normal denildigi icin dinleniyorum arada koridorda yürüyorm sadece
Ben suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.Herkesin sorunsalı para olsa da sorun sorundur
Bergüzar Korel Fan Club on Instagram: "Şimdi lohusa geceliği diye bir gerçek var 🙈 #bergüzarkorel #berguzarkorel"
23K likes, 698 comments - berguzarkorelergenc on September 30, 2021: "Şimdi lohusa geceliği diye bir gerçek var 🙈 #bergüzarkorel #berguzarkorel".www.instagram.com
Ben 2 hastane çıkışını ve havlu takımını ig dan aldım kuzum ve evet mecburen o fiyatlaraselam kızlar valla size yetişemiyorum hergün bakmama rağmen hep bi 20-30 sayfa geriden geliyorumbende bu ay 34 oldum ama 33 diye devam ederim bi süre alışverişe başlayacağım kartın dönmesini bekliyorum instagramda çok güzel hastane çıkışı setlerine denk geliyorum ama fiyatlar çok pahalı 260-290 falandı sizde mi öyle aldınız fotoğraf çekimi için elbise bebek ayakkabısı ve taç getirteceğim netten ilk başta sonrada asıl alışverişe başlayacağım nasip olursa
Kutudaki ne acabaKargolar devamkekarşı komşum hakkımda ne düşünüyor acaba müsrif habire alıyooo biişiler diye
Yorulursam bırakcam kuzum zaten 1 yapıp 10 dinleniyorum. Anooom bir sürü çamaşır da var katlanacaknurselek kızz yorma kendini sabahtan beri bi camasirlari katladm sonra hemen yattm geri
İyi almıssım takımlarınıBen suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.
Bu arada hastane çantası için kabin boy valiz yeterli olur mu sizce? Yoksa bi büyüğünü mü götürmeli?
bi de ateşölçer almak istiyorum, ne tavsiye edesiniz?
Öyle tabi insallah hepimiz de sag salim kucagimiza alırız insallah bol bol dinlen uzan bugün yavas yavas agırlastigin icin ne cok oturmaya geliyoruz ne is yapmaya dikkat et kendine canımSizden gerideyim ya ben erken başladı diye düşünüyorum senin de yeni yeni başladıAllah a emanetiz inşallah
Yaa evet kutuyu bende merak ettmKutudaki ne acabaçok merak ettim
bi kaç hafta önce sleepy’de indirim vardı, bebek bezini ve alt açma bezini ordan almıştık.
reflü yatağı almayı ben de düşünüyorum, bi de diğer pakette neler var?
Ben orta boy aldm bavul sıgar gibi olmaz sa anne bebek cantasinida alıcma yanıma ates olcerde galiba grupca braun koltuk altı alıyoruz daha almadm ama bende alıcam trendyolda suan 147 tlydi en son baska yerden pahalıya almaBen suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.
Bu arada hastane çantası için kabin boy valiz yeterli olur mu sizce? Yoksa bi büyüğünü mü götürmeli?
bi de ateşölçer almak istiyorum, ne tavsiye edesiniz?
Saol kuzumÖyle tabi insallah hepimiz de sag salim kucagimiza alırız insallah bol bol dinlen uzan bugün yavas yavas agırlastigin icin ne cok oturmaya geliyoruz ne is yapmaya dikkat et kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?