Şunları aldım ben 140 TL parçası canım gecelikte emzirme için açıklık var iki parça önü üstteki katı açınca açıklık çıkıyor ortaya. En uygun fiyat burasıydı.

Orta boy valiz koymayı düşünüyorum ben yarısına bebeğin yarısına benim eşyalarımı olarak.

Ateş ölçeri braun kulaktan ölçer alıcam daha doğrusu hediye aldırcam

Eklentiler

• Screenshot_20211004_132000_com.android.chrome.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211004_131948_com.android.chrome.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 38
Bende bundan aldım çok memnun kaldım kuzum iyi günlerde inşallah

Ben orta boy aldm bavul sıgar gibi olmaz sa anne bebek cantasinida alıcma yanıma ates olcerde galiba grupca braun koltuk altı alıyoruz daha almadm ama bende alıcam trendyolda suan 147 tlydi en son baska yerden pahalıya alma
Ben de ebebekte gezerken kulaktan ölçenlerle, alından ölçenleri görmüştüm. Ateş konusu önemli, Allah korusun bütün yavruları Yanlış ölçen bi cihaz çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Ben de ebebekte gezerken kulaktan ölçenlerle, alından ölçenleri görmüştüm. Ateş konusu önemli, Allah korusun bütün yavruları Yanlış ölçen bi cihaz çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
Kulaktan olcenlerde iyi aslında ama sürekli uc degistirmek gerekecek bu baktigimiz ates olcer 8 sn de ölcüyormus iyi gibi duruyor

Çok güzelmiş, güle güle giy canım sağlıklı günlerde inşallah
kabin boy valiz elimin altında, bi boy büyüğü annemin evinde. Aldıklarımızı yavaştan içine koymaya başlamak lazım.

Çok güzelmiş, güle güle giy canım sağlıklı günlerde inşallah
kabin boy valiz elimin altında, bi boy büyüğü annemin evinde. Aldıklarımızı yavaştan içine koymaya başlamak lazım.
Bu hafta kargolar gelir ben de yıkayıp ütüleyip hastane kısmını hazırlamak istiyorum, Allah korusun Bi şey olsa erken elimizin altında olması lazım

Bunun aysnısını ben de aldım canım. Ben büyük boya anca sığarım bebeğin battaniyesni göğüs pompaları bezler vs anca valla

Kızzz niye o kadar pahalıymıs o fiyata ikizler icin detaylı bakıyorlar ikiz sanmis olmasinlar
Yok tek dedim bi suru soru sordu da ikiz icin kaca bakio acaba ya saka gibi bir de ozel sigortamizla indirim yuzde elliye yakin oluo 3000 lerde fiyat diye okumustun ama yok artik demistim dogruymus aman bilindik doktormus iste doktorum onu soyledi, her gun baska acibademe gidiomus yer bulmak falan zor uc hafta sonrasi icin saatleri dolu tek bos saate aldim dusun

Valla cok pahaliymis gercekten tek bebekte bu fiyatı ilk defa duydum benim dr de acıbademde yonledirdi ama 600 tlydi anadolunun gözünü seveyim istanbulun herseyi pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…