- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Şunları aldım ben 140 TL parçası canım gecelikte emzirme için açıklık var iki parça önü üstteki katı açınca açıklık çıkıyor ortaya. En uygun fiyat burasıydı.Ben suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.
Bu arada hastane çantası için kabin boy valiz yeterli olur mu sizce? Yoksa bi büyüğünü mü götürmeli?
bi de ateşölçer almak istiyorum, ne tavsiye edesiniz?
Bence ıslak mendiller varYaa evet kutuyu bende merak ettm
Bende bundan aldım çok memnun kaldım kuzum iyi günlerde inşallahŞunları aldım ben 140 TL parçası canım gecelikte emzirme için açıklık var iki parça önü üstteki katı açınca açıklık çıkıyor ortaya. En uygun fiyat burasıydı.
Orta boy valiz koymayı düşünüyorum ben yarısına bebeğin yarısına benim eşyalarımı olarak.
Ateş ölçeri braun kulaktan ölçer alıcam daha doğrusu hediye aldırcam
Ben de ebebekte gezerken kulaktan ölçenlerle, alından ölçenleri görmüştüm. Ateş konusu önemli, Allah korusun bütün yavrularıBen orta boy aldm bavul sıgar gibi olmaz sa anne bebek cantasinida alıcma yanıma ates olcerde galiba grupca braun koltuk altı alıyoruz daha almadm ama bende alıcam trendyolda suan 147 tlydi en son baska yerden pahalıya alma
Sağ ol kuşum güzel günlerde giyeriz inşallahBende bundan aldım çok memnun kaldım kuzum iyi günlerde inşallah
Kulaktan olcenlerde iyi aslında ama sürekli uc degistirmek gerekecek bu baktigimiz ates olcer 8 sn de ölcüyormus iyi gibi duruyorBen de ebebekte gezerken kulaktan ölçenlerle, alından ölçenleri görmüştüm. Ateş konusu önemli, Allah korusun bütün yavrularıYanlış ölçen bi cihaz çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
Çok güzelmiş, güle güle giy canım sağlıklı günlerde inşallahŞunları aldım ben 140 TL parçası canım gecelikte emzirme için açıklık var iki parça önü üstteki katı açınca açıklık çıkıyor ortaya. En uygun fiyat burasıydı.
Orta boy valiz koymayı düşünüyorum ben yarısına bebeğin yarısına benim eşyalarımı olarak.
Ateş ölçeri braun kulaktan ölçer alıcam daha doğrusu hediye aldırcam
Bu hafta kargolar gelir ben de yıkayıp ütüleyip hastane kısmını hazırlamak istiyorum, Allah korusun Bi şey olsa erken elimizin altında olması lazımÇok güzelmiş, güle güle giy canım sağlıklı günlerde inşallah
kabin boy valiz elimin altında, bi boy büyüğü annemin evinde. Aldıklarımızı yavaştan içine koymaya başlamak lazım.
Anksiyete gibi mi Bi şey mi oldu yoksaAyy bama fenalık geldı kızlarrr taakatım gıttı burdaan yazarken sııznle konusuyor gıbı hıssedıyorum yaa ona bıle halim kactı bıan nolıyor a nlamıyorum
Bunun aysnısını ben de aldım canım. Ben büyük boya anca sığarım bebeğin battaniyesni göğüs pompaları bezler vs anca vallaBen suwen‘den almıştım, %100 pamuk ve danteli sadece omuzlarda, indirimdeydi. Pijama takımını 150 TL, geceliği de 100 TL’ye almışım. Bi de sabahlık almayı düşünüyorum. Hastane çantası hazırlama videolarında en az üç takım koyun diyolardı. Denk gelirse bi takım daha alıcam.
Bu arada hastane çantası için kabin boy valiz yeterli olur mu sizce? Yoksa bi büyüğünü mü götürmeli?
bi de ateşölçer almak istiyorum, ne tavsiye edesiniz?
Denemedim bozukmuş çıktı kıznurselek canm sen denedn mi pompayı ses var ama çekmiyor hiç hortumda hareket bile yok anlamadm yapamadım mı ya
Kızzz niye o kadar pahalıymıs o fiyata ikizler icin detaylı bakıyorlar ikiz sanmis olmasinlarŞu an şoktayım kizlardetayli ultrason icin randevu aldim 1.306 tl cik indirimli fiyati normali sormadim bile yaa saka gibi de saglik olsun ne diyeyim
Ay oldu şimdi göğsüme denedim mecbur bi fırtDenemedim bozukmuş çıktı kızolmadı iade ederiz sıkma canını bakayım ben de Bi. Sen göğsünde mi denedin
Yok tek dedim bi suru soru sordu da ikiz icin kaca bakio acaba ya saka gibiKızzz niye o kadar pahalıymıs o fiyata ikizler icin detaylı bakıyorlar ikiz sanmis olmasinlar
Valla cok pahaliymis gercekten tek bebekte bu fiyatı ilk defa duydum benim dr de acıbademde yonledirdi ama 600 tlydi anadolunun gözünü seveyim istanbulun herseyi pahaliYok tek dedim bi suru soru sordu da ikiz icin kaca bakio acaba ya saka gibibir de ozel sigortamizla indirim yuzde elliye yakin oluo 3000 lerde fiyat diye okumustun ama yok artik demistim dogruymus aman bilindik doktormus iste doktorum onu soyledi, her gun baska acibademe gidiomus yer bulmak falan zor uc hafta sonrasi icin saatleri dolu tek bos saate aldim dusun
O ney? Kuzum ara ara oluyor bama da ne oldugunu bılmıyorumAnksiyete gibi mi Bi şey mi oldu yoksa
Bende ıst da medıcana da cektırıdm 600 tlnyeValla cok pahaliymis gercekten tek bebekte bu fiyatı ilk defa duydum benim dr de acıbademde yonledirdi ama 600 tlydi anadolunun gözünü seveyim istanbulun herseyi pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?