6 tl de neymiş öyle küfür eder gibiŞu an şoktayım kizlardetayli ultrason icin randevu aldim 1.306 tl cik indirimli fiyati normali sormadim bile yaa saka gibi de saglik olsun ne diyeyim
Ben de çalıştırdım çekim yok söylesene nasıl düzelttinAy oldu şimdi göğsüme denedim mecbur bi fırtanam çığlık attım ne tuhaf bişi nasıl çıkarcagımı şaşırdım
Bulan buluyor o zamanBende ıst da medıcana da cektırıdm 600 tlnye
Vallahi yaa herkesin yaptigi islem ayni sanki kus kondurcak ama iste dedigin gibi istanbul ve bilindik hastane olmasi bilindik doktor olmasi etkilio fiyatiValla cok pahaliymis gercekten tek bebekte bu fiyatı ilk defa duydum benim dr de acıbademde yonledirdi ama 600 tlydi anadolunun gözünü seveyim istanbulun herseyi pahali
Ben özelde 500baktırdım ikizlerim tırt yer de değildi medicalpark proftuYok tek dedim bi suru soru sordu da ikiz icin kaca bakio acaba ya saka gibibir de ozel sigortamizla indirim yuzde elliye yakin oluo 3000 lerde fiyat diye okumustun ama yok artik demistim dogruymus aman bilindik doktormus iste doktorum onu soyledi, her gun baska acibademe gidiomus yer bulmak falan zor uc hafta sonrasi icin saatleri dolu tek bos saate aldim dusun
Doktor dan kaynakli iste diye dusunuyorum ya fazlaca talep olunca Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim belki biraz daha indirim olur gidinceBen özelde 500baktırdım ikizlerim tırt yer de değildi medicalpark proftu
Istanbuldayim kuzucumBen de Ankara’da Radyoloji uzmanı Doç. Dr. Ali İpek’e gitmiştim. 580 TL verdik ve gerçekten çok memnun kaldım. Eğer Ankara‘daysan şiddetle tavsiye ederim. Randevu almak biraz zahmetli ama en geç iki haftaya vermişlerdi.
bi tane klasik almayı düşünüyorum bi tane de çocuk doktorlarının kullandığı gibi kulaktan ölçen alırım, ikisini kıyaslarım. Dediğim gibi ateş çok riskli bi şey, bi de okula gidinceye kadar kullanırız heralde. Uzun vadeli yatırım olarak düşünüyorumKulaktan olcenlerde iyi aslında ama sürekli uc degistirmek gerekecek bu baktigimiz ates olcer 8 sn de ölcüyormus iyi gibi duruyor
Kış bebesi olacağı için bizim de kıyafetlerimizle anca sığarız gerçekten. Büyük düşünmek lazımBunun aysnısını ben de aldım canım. Ben büyük boya anca sığarım bebeğin battaniyesni göğüs pompaları bezler vs anca valla
Galiba yaa Allah yardım etsin vallahiDoktor dan kaynakli iste diye dusunuyorum ya fazlaca talep olunca Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim belki biraz daha indirim olur gidince
Kuzuuu snei bekliyom başında haa nasıl öyle kuvvetli çekti ben çekim göremedimAy oldu şimdi göğsüme denedim mecbur bi fırtanam çığlık attım ne tuhaf bişi nasıl çıkarcagımı şaşırdım
Foto isteriz balımKızlar çantam geldi
Çantada göz yok yok. İç cepler hariç 8 gözü var. Alt açma örtüsü de varKimdi biri demişti ciddili diye gerçekten çanta ciddi duruyor tam bir Oğlak çantasıFoto isteriz balım
Cok saglam ve kaliteli duruyor gercekten güle güle kullan insallahÇantada göz yok yok. İç cepler hariç 8 gözü var. Alt açma örtüsü de varKimdi biri demişti ciddili diye gerçekten çanta ciddi duruyor tam bir Oğlak çantası
Epey detaylı çektim belki düşünenler olur diye satıcı çekmemiştir böyle
Şimdi çantanın beğendiğim yanları gözlerinin bolluğu, iç kısmının aydınlık oluşu aradığını bulma açısından, sırtındaki pedler, anahtar asma aparatı bile var içinde anahtar en çok kaybolan şey ya
Sadecee 1 tık ağır gibi onu da başka çantaları bilmediğimden diyorum belki hep öyledir biraz hafif gelmedi bana ama zaten arabaya asma aparatı falan da var baya sağlam duruyor onlar da. Kütük gibi kalitesi valla kullandıkça daha iyi değerlendirilir elbet bu ilk baştaki yorumlarım
Bu penti’nin emzirme atletleri nasıl? Onda da %25 indirim varmış, kullanışlı olur mu?
Sağol kuzum inşallah hayırlısıyla memnuniyetle kullanırızCok saglam ve kaliteli duruyor gercekten güle güle kullan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?