Beni etkileyen bir durum yok kuzum. Yazismak paylasmak dertlesmek icin burdayiz:) vakti olmayan zaten girmiyor, istemeyende okumaz. Ama burdaki tecrübeler çok cok degerli bence. Birebir ayni yoldan geçenlerle ayni duygulari yasayanlarla karsiliksiz dertleşiyoruz öğreniyoruz. Bu muhteşem birşey bence.
Valla ben burdan embryolog olup çıktım az daha devam edersem kadın dogumcu olurum tüp bebek umani olurum az kaldıBeni etkileyen bir durum yok kuzum. Yazismak paylasmak dertlesmek icin burdayiz:) vakti olmayan zaten girmiyor, istemeyende okumaz. Ama burdaki tecrübeler çok cok degerli bence. Birebir ayni yoldan geçenlerle ayni duygulari yasayanlarla karsiliksiz dertleşiyoruz öğreniyoruz. Bu muhteşem birşey bence.Ayrica hic tanimadigimiz birisi belki birimizin bilgisinden bisi ogrenecek ve fayda saglamis olacagiz. Ne güzel bir iyilik..
Benim transfer mayıs, mayıs topiklerine de bakıyorum ama oralar burask kadar aktif ve heyecanlı diilAynen selam olsun onlarada. Benzer bi konu olunca ortak oluyorlar bize sonra vın turizmkızlar beğeni yapin bu mesaji bi görelim burda misiniz
Heralde yaniiiNe yapalım başka türlü geçmiyorbir de başka kimse anlamıyor ya sürecin içinde olanlar birbirini anlıyor
HshahshahshshsSende iyi ki varsın valla bende soru sormaya kalkınca eşim tuvalete gidiyor oruç oruç biseyde yiyip içmediği halde bugun anladım sorularından bunaldigini ben hassasım diye biseyde diyemedi sorularımdan bıktın biliyorum bidaha sormucam dedim valla Allah ragzi olsun dedi.nerseyde aglicaktiyemin ederim bezdirmisim
Valla kuzum al bugün test yaptım kafam da bu ton soru oluştu sormadan nasıl durayım yaniiHshahshahshshssen çok yaşa yine güldürdün kuzum adamlar valla bıktı artık eşime bişi dediğimde hı evet diyip geciyor ayrıca evet biz gevezeler takimiyiz
İki saate çıkar kuzum inşallah sonu güzel olsun inşallahBende 9 9 buçuk gibi gidicem bi aksilik çıkmazsaama sonuç geç çıkabilir ilçede oturuyorum hastane çokta iyi değil
2.denemem canim 40 yaşındayım. Sperm ileri hızda %15yavaslik var. Şimdi genetiğe de gönderdik. Bakalım hayirlisiInsallah cnm kacinci tedavin..kac yaşındasın problem nedir
Çok merak ediyorum ben de onu. Ama maalesef başka hesap alıp katılmazsa hesabı komple iptal edilmiş durumdaKızlar S Sabr-Sukur-Dua dan haberi olan var mı hesabı ne zaman aktif olacak onunda test günü bu günlerde
Arkadaşım napsin şimdi nasıl dursun sormadanValla kuzum al bugün test yaptım kafam da bu ton soru oluştu sormadan nasıl durayım yanii
Aa gerçekten mi ben geri gelecek sandım geçici sandımÇok merak ediyorum ben de onu. Ama maalesef başka hesap alıp katılmazsa hesabı komple iptal edilmiş durumda
İnşallahhh canım inşallahİki saate çıkar kuzum inşallah sonu güzel olsun inşallah
Umarım kuzum inşallahAa gerçekten mi ben geri gelecek sandım geçici sandımayy inşallah herşey yolundadır onun içinde
Ben öyleyim kuzum ve hatta bence tek belirtim de buydu 8 9 gibi gözlerim yanmaya başlıyor zor dayanıyorum bu saatlereMerhaba transferden 3 4 gün sonra öğle sonrası aşırı yorgunluk bitkinlik oluyor mu bende yoğunlukta oluyor akşamları kafamı kaldıramıyorum yemekten sonra uzanayım diyorum anında uyuyorum benim gibi olan var mı?
Ben maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzumMerhaba transferden 3 4 gün sonra öğle sonrası aşırı yorgunluk bitkinlik oluyor mu bende yoğunlukta oluyor akşamları kafamı kaldıramıyorum yemekten sonra uzanayım diyorum anında uyuyorum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?