Kızlaar yine ben geldim konuyu bölüp gitcem bu dua hz zekeriyanın duasıymıs cocuk sahibi olmak icin. Ben her gün 100 defa okumaya basladım dünden beri bi de telefonuma duvar kağıdı yaptım gördükce de okuyorum bol bol, sizle de paylasmak istedim. Hersey O nun ol demesine bakıyor sonucta,bol duayla istemeye yaraşır bi şekilde isteyelim ki Rabbim ol desin bebişlerimize inşallah

Benim transfer mayıs, mayıs topiklerine de bakıyorum ama oralar burask kadar aktif ve heyecanlı diil
ben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))

Bir ayet daha var saffat süresi 100. Ayet
Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.

Merhaba hosgeldin cnm..insallah bol bol yumosun olur saglikla gelisirler canim
Amin hayırlısı bakalım geçen ay çağırıp baktı tekrardan yumurtalara toplamda 24-25 tane var dedi çok güzel dedi ilk baktığında da aşağı yukarı bu sayilardaydi bakalım yarın ne diyecek... Dizinde inşallah pozitiftir sağlıcakla gelsin bebisiniz

Ayyy 24-25 mi hay masallah
Kiz ben o sayıyı 1 yılda cikaramam en az 6-7 blast gelir ordan elbet can olur kan olur içlerinden şanslı 1 2 3 u Hadi bakalım heyecan basliyor

Insallah canim insallah

Ayyy 24-25 mi hay masallah
Kiz ben o sayıyı 1 yılda cikaramam en az 6-7 blast gelir ordan elbet can olur kan olur içlerinden şanslı 1 2 3 u Hadi bakalım heyecan basliyor

Insallah canim insallah
Çok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallaj

Çok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallaj
Niye modun düşüyor ki valla senin yerinde olsam havalı havalı gider gelirim

Ben de 2 tanecik cikti oyle ezik buzuk gidip geldim yumurta kivrandirdi bizi biraz..bak o da oldu oldu olmadı elde avuçta ne yumurta kaldi ne para...olur hic üzme sevin bence sen

Olacak inşallah seninde duanı dileğini bütün tut dua saatine gelir o yüzden hep olumlu telkin et kendini

ben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))
Ben de ocaktan beri buralardayım canım, herkescikler transfer oldu kaldım ben biz de takip edelim birbirimizi, aynı zamanda aynı şeyleri yaşadığın birilerinin olması güzel oluyor.. bu topikdeki anne adayları yakında hamilelik topiklerine transfer olurlar darısı bize inşallah

Kızlar merhaba bende nisanın sonunda 2. Denemeyi yapmayı düşünüyorum Pco’m 1.denemede kimyasal gebelik yaşadım geçtiğimiz Eylül ayında..şuan 2 tane dondurulmuş embriyom var 5. Gün blast embriyoydu a kaliteydi inşallah bu kez olur dualarda buluşalım Benim gibi ilkinde kimyasal gebelik yaşayan var mı ?

ne zaman başlayacaksın transfer tedavine tahmini adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…