ben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))Benim transfer mayıs, mayıs topiklerine de bakıyorum ama oralar burask kadar aktif ve heyecanlı diil
Bırakmayız kimseyi illa nisan olcak değil yaben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))
Bir ayet daha var saffat süresi 100. AyetKızlaar yine ben geldim konuyu bölüp gitcembu dua hz zekeriyanın duasıymıs cocuk sahibi olmak icin. Ben her gün 100 defa okumaya basladım dünden beri bi de telefonuma duvar kağıdı yaptım gördükce de okuyorum bol bol, sizle de paylasmak istedim. Hersey O nun ol demesine bakıyor sonucta,bol duayla istemeye yaraşır bi şekilde isteyelim ki Rabbim ol desin bebişlerimize inşallah Eki Görüntüle 2828840
Yakınmış yaşlarımız..insallah kavuşursun bu denenende insallah ikizlerin olur canim2.denemem canim 40 yaşındayım. Sperm ileri hızda %15yavaslik var. Şimdi genetiğe de gönderdik. Bakalım hayirlisi
Gorusuruz kuzum insallahSevgili sorudaslarim ben yatayım bı gün daha bitsin yarın olsun günler çabuk geçsinhepiniz Allah'a emanet olun aysunayy yarın böyle çiçekli kalpli falan gguzel betalarla gel inşallah kuzuucuuum.allaha emanet olun
Merhaba hosgeldin cnm..insallah bol bol yumosun olur saglikla gelisirler canimMerhaba bu arada bende yarın tedaviye başlayacağım iki aydır vitamin takviyesi alıyorduk bakalım hayirlisi
Amin hayırlısı bakalım geçen ay çağırıp baktı tekrardan yumurtalara toplamda 24-25 tane var dedi çok güzel dedi ilk baktığında da aşağı yukarı bu sayilardaydi bakalım yarın ne diyecek... Dizinde inşallah pozitiftir sağlıcakla gelsin bebisinizMerhaba hosgeldin cnm..insallah bol bol yumosun olur saglikla gelisirler canim
Ayyy 24-25 mi hay masallahAmin hayırlısı bakalım geçen ay çağırıp baktı tekrardan yumurtalara toplamda 24-25 tane var dedi çok güzel dedi ilk baktığında da aşağı yukarı bu sayilardaydi bakalım yarın ne diyecek... Dizinde inşallah pozitiftir sağlıcakla gelsin bebisiniz
Çok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallajAyyy 24-25 mi hay masallah
Kiz ben o sayıyı 1 yılda cikaramamen az 6-7 blast gelir ordan elbet can olur kan olur içlerinden şanslı 1 2 3 u Hadi bakalım heyecan basliyor
Insallah canim insallah
Niye modun düşüyor ki valla senin yerinde olsam havalı havalı gider gelirimÇok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallaj
Olacak inşallah seninde duanı dileğini bütün tut dua saatine gelir o yüzden hep olumlu telkin et kendiniNiye modun düşüyor ki valla senin yerinde olsam havalı havalı gider gelirim
Ben de 2 tanecik cikti oyle ezik buzuk gidip geldim yumurta kivrandirdi bizi biraz..bak o da oldu oldu olmadı elde avuçta ne yumurta kaldi ne para...olur hic üzme sevin bence sen
Tek yumurta konulacak canim. Genetikten 1 tane sağlıklı yumurtam geldiYakınmış yaşlarımız..insallah kavuşursun bu denenende insallah ikizlerin olur canim
Ben de ocaktan beri buralardayım canım, herkescikler transfer oldu kaldım benben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))
ne zaman başlayacaksın transfer tedavine tahmini adet tarihin ne zamanBen de ocaktan beri buralardayım canım, herkescikler transfer oldu kaldım benbiz de takip edelim birbirimizi, aynı zamanda aynı şeyleri yaşadığın birilerinin olması güzel oluyor.. bu topikdeki anne adayları yakında hamilelik topiklerine transfer olurlar darısı bize inşallah
hastanede ne kadar yattın transfer sonrası hemen tuvalete gittin mi birde ameliyathanede ne kadar yattın yarın transferim var 12.5taBen de yatayım sabah olsun insallah guzel olsun pozitif olsun saglikli olsun su sonuçlarımız Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?