Canım çok geçmiş olsun. Valla benimde enteresan şekilde bugün omurga ağrım var aşağıdan yukarı komple. Doktor şimdi çağırsa koşarak giderim valla kuzum ihmal etme git bence

Anladım canım biontech oldun degil mi
Benimde doktorum olabilirsin dedi ama yinede endişeliyim ne kadar kötü bir zamana geldk olmamakta kötü bende yarın olucam inşallah
Aynen biontech oldum sinovac yaptırmanın pek anlamı yok şu şartlarda. İkisi de olur demişti doktorlar. Hiç sorma bende çok üzülerek oldum. Ama çok gebe haberi aldık çevremizden de duyduk hem anne hem bebek için hastalık daha kötü diye olmak daha ağır bastı. Hayırlısı olsun zararlarından korusun Rabbim

Anladım canım. Allahım korktugumuza ugratmasın sag salim kucaklarımıza alalım bir an önce

Yaaa evet adam çok iyiymiş işte fiyatta ona göre kaç dk baktıı suratsız birine benzio

Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
İki dozu da oldum bebeğimi de gördüm gayet sağlıklı herşey yolunda için rahat olsun bence Şifa olsun şimdidennn

İki dozu da oldum bebeğimi de gördüm gayet sağlıklı herşey yolunda için rahat olsun bence Şifa olsun şimdidennn
Teşekkürler canım cevabın için içimi rahatlattın. Tetanoz olacak mısın sanırım seninde doktorun önermemişti tetanoz neden acaba öğrenebilirmiyim

Yaaa evet adam çok iyiymiş işte fiyatta ona göre kaç dk baktıı suratsız birine benzio
Yıllar önce İlk tanışmamda aşırı suratsızdı ve çok terslemişti beni çıktıktan sonra ağlamıştım hatta prof oldular diye böyle davranmak zorundalar mı diye üzülmüştm cok ve düşük yaptıgım için gitmiştim zaten üzgündm bende adı öyle kaldı unutmadım sinirli doktor olarak hatta odada sigara falan içiyordu dumanlar arasında sinirli bir adam vardı yıllar sonra da çekindim hazırmıyım buna hamile psikolojisi ile nasıl davrancak acaba diye sonra gördm odaya girdim ama tek değildi bu sefer asistanlar doktorlar vardı. geç kızım var mı bir sorun flan dedi naif bir şekilde ben şok. Sorun yok hocam sizin bakmanızı istedi doktorum dedim tamam gel uzan dedi ve oradaki dr baktı. Kendisi de sorun varmı diye sordu dr da yok hocam herşey iyi dedi 40 dk flan sürdü bebeğin oynamasını bekledik bi yarım saatte öyle düşünürsek devlette sora bekleme muayene derken 2.5 saat gibi kalmıştık orada. Aslında RIza madazlı bakmamıs oldu ama onun yetiştirdikleri bakmıs oldu. O bir sorun oldugunda devreye giriyor sanırım cerrahpaşada

Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Günaydın Canım
Dün akşam oldum bende şimdilik hafif kol ağrısı dışında bir şey yok çok şükür

Teşekkürler canım cevabın için içimi rahatlattın. Tetanoz olacak mısın sanırım seninde doktorun önermemişti tetanoz neden acaba öğrenebilirmiyim
Valla canım küçükken olmuşsundur zaten gerek yok olmana dedi detay sormadım açıkçası Sadece burdan da bildiğim tetenoz la biontechin son dozu arasında en az iki üç hafta olması gerektiği

Oyy kıyamam sana tabi canım orda yetiştirdiğinin bakması bile büyük bişey zaten adam baya tanındık biri , acıbademlerde de belirli günler çalışıo zaten üç hafta sonraya anca buldum yer. Görücez bakalım iyi geçer inşallah sağlıklı olsunda bebeğim

Valla canım küçükken olmuşsundur zaten gerek yok olmana dedi detay sormadım açıkçası Sadece burdan da bildiğim tetenoz la biontechin son dozu arasında en az iki üç hafta olması gerektiği
Benim doktorumda tüp bebek oldugu için riskli gebelik oldugu için önermiyrm dedi bende doktoruma güvenerek olmayacagım tetanoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…