Canım çok geçmiş olsun. Valla benimde enteresan şekilde bugün omurga ağrım var aşağıdan yukarı komple. Doktor şimdi çağırsa koşarak giderim valla kuzum ihmal etme git benceOff kızlar bence benım 3. Bebegım oldugu ıcın yalancı kasılmalarım var hııcc uyuyamıyorum agrım var ve bebbek sıksık toplanıyor sertlesiyor vajına agrım cok varr resmen yatamıyorum da oturamıyorum da anım cok acıyor
Aslında 5 ekım kontrol zamanım 2 haftaaya düşürmüştü ama bem bıraz daha zaman gecsın dıe gıtmem dedım ama belkıde sabah ararım dr um musaıt ligi varsa gıderım
Aynen biontech oldum sinovac yaptırmanın pek anlamı yok şu şartlarda. İkisi de olur demişti doktorlar. Hiç sorma bende çok üzülerek oldum. Ama çok gebe haberi aldık çevremizden de duyduk hem anne hem bebek için hastalık daha kötü diye olmak daha ağır bastı. Hayırlısı olsun zararlarından korusun RabbimAnladım canım biontech oldun degil mi
Benimde doktorum olabilirsin dedi ama yinede endişeliyim ne kadar kötü bir zamana geldk olmamakta kötü bende yarın olucam inşallah
Anladım canım. Allahım korktugumuza ugratmasın sag salim kucaklarımıza alalım bir an önceAynen biontech oldum sinovac yaptırmanın pek anlamı yok şu şartlarda. İkisi de olur demişti doktorlar. Hiç sorma bende çok üzülerek oldum. Ama çok gebe haberi aldık çevremizden de duyduk hem anne hem bebek için hastalık daha kötü diye olmak daha ağır bastı. Hayırlısı olsun zararlarından korusun Rabbim
Yaaa evet adam çok iyiymiş işte fiyatta ona göreBenim ücretsiz baktırdıgım doktor o işte Rıza Madazlıbu işin üstadı o imiş. Ay sevindim şuan. Dr um demişti sana üstadları yazacağım ama ulaşman zor olur kim ki demiştim. İsmini duyunca aaa o doktorla bağlantım vaar diye baya sevinmiştim
İki dozu da oldum bebeğimi de gördüm gayet sağlıklı herşey yolunda için rahat olsun benceGünaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Teşekkürler canım cevabın için içimi rahatlattın. Tetanoz olacak mısın sanırım seninde doktorun önermemişti tetanoz neden acaba öğrenebilirmiyimİki dozu da oldum bebeğimi de gördüm gayet sağlıklı herşey yolunda için rahat olsun benceŞifa olsun şimdidennn
Nst ye mi girdin kuzum. Değerleri pek anlamıyorum haberdar et bizi de
Ayy bu nedemek sancın mı var yani haber ver bizenkuzu
Yıllar önce İlk tanışmamda aşırı suratsızdı ve çok terslemişti beni çıktıktan sonra ağlamıştım hatta prof oldular diye böyle davranmak zorundalar mı diye üzülmüştm cok ve düşük yaptıgım için gitmiştim zaten üzgündmYaaa evet adam çok iyiymiş işte fiyatta ona görekaç dk baktıı suratsız birine benzio
Hangi ürün kuzum. Hayırlı olsunKuzular terlik arayanlar için ben kızçemin isminin baş harfini aldım hem beyaz hem pembesini pijama renklerime görerahat yazmıslar maksat terlik olsun diye aldm bu sorunu da çözdük şükür
Günaydın CanımGünaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Valla canım küçükken olmuşsundur zaten gerek yok olmana dedi detay sormadım açıkçasıTeşekkürler canım cevabın için içimi rahatlattın. Tetanoz olacak mısın sanırım seninde doktorun önermemişti tetanoz neden acaba öğrenebilirmiyim
Sağol canımHangi ürün kuzum. Hayırlı olsun
Anladım canım inşallahta birşey olmaz bakalım bende yarın olucamGünaydın Canım
Dün akşam oldum bende şimdilik hafif kol ağrısı dışında bir şey yok çok şükür
Oyy kıyamam sanaYıllar önce İlk tanışmamda aşırı suratsızdı ve çok terslemişti beni çıktıktan sonra ağlamıştım hatta prof oldular diye böyle davranmak zorundalar mı diye üzülmüştm cok ve düşük yaptıgım için gitmiştim zaten üzgündmbende adı öyle kaldı unutmadım sinirli doktor olarak hatta odada sigara falan içiyordu dumanlar arasında sinirli bir adam vardı yıllar sonra da çekindim hazırmıyım buna hamile psikolojisi ile nasıl davrancak acaba diye sonra gördm odaya girdim ama tek değildi bu sefer asistanlar doktorlar vardı. geç kızım var mı bir sorun flan dedi naif bir şekilde ben şok. Sorun yok hocam sizin bakmanızı istedi doktorum dedim tamam gel uzan dedi ve oradaki dr baktı. Kendisi de sorun varmı diye sordu dr da yok hocam herşey iyi dedi 40 dk flan sürdü bebeğin oynamasını bekledik bi yarım saatte öyle düşünürsek devlette sora bekleme muayene derken 2.5 saat gibi kalmıştık orada. Aslında RIza madazlı bakmamıs oldu ama onun yetiştirdikleri bakmıs oldu. O bir sorun oldugunda devreye giriyor sanırım cerrahpaşada
Kuzucum kaçırmışım şifa olsunGünaydın Canım
Dün akşam oldum bende şimdilik hafif kol ağrısı dışında bir şey yok çok şükür
Benim doktorumda tüp bebek oldugu için riskli gebelik oldugu için önermiyrm dedi bende doktoruma güvenerek olmayacagım tetanozValla canım küçükken olmuşsundur zaten gerek yok olmana dedi detay sormadım açıkçasıSadece burdan da bildiğim tetenoz la biontechin son dozu arasında en az iki üç hafta olması gerektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?