- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
İnşallah kuzucum amin. Adama zaten direk riskliler gidiyormuş bana da düşük yapıp ne geldin git hamile kal sorun varsa gel diye laf etmiştiOyy kıyamam sanatabi canım orda yetiştirdiğinin bakması bile büyük bişey zaten adam baya tanındık biri , acıbademlerde de belirli günler çalışıo zaten üç hafta sonraya anca buldum yer. Görücez bakalım iyi geçer inşallah sağlıklı olsunda bebeğim
Hastane için mi aldın kuzum bunuSağol canımFotoğraflar eklenmiyor link deneyeyim.
Ender Home B Harf Nakışlı Havlu Ev Terliği - Fiyatı, Yorumları
Ender Home B Harf Nakışlı Havlu Ev Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ohh mis bak çok şükür yavrumKızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
İnşallah sorun çıkmayacak kuzum atsana bakayım kağıdaNst den cıktım ama bılmıyorum kasılmalar nasıl degerlendırılır nıyetıme dua okuyun kızlar
Valla sükür dün gercekten kotüydüm demekki son aylarda böyle gececek tit de temiz geldi bu arada insallah sekerde iyi cıkarda kendime bi ziyafet cekerimOhh mis bak çok şükür yavrum
Şimdi doktorun değerlendirir sonucu korkma bişey yoktur inşallahNst den cıktım ama bılmıyorum kasılmalar nasıl degerlendırılır nıyetıme dua okuyun kızlar
Ayy şimdiden sinir oldum fotosundan da olmuştum zatenİnşallah kuzucum amin. Adama zaten direk riskliler gidiyormuş bana da düşük yapıp ne geldin git hamile kal sorun varsa gel diye laf etmiştio yüzden ilk girdiğimde de sorun varmı diye sordu. Benden önce girenler hep sorunluydu Allah koruusnnnnn
İcıni rahat tut hic bisey olmayacak Allah ın izniyleNst den cıktım ama bılmıyorum kasılmalar nasıl degerlendırılır nıyetıme dua okuyun kızlar
Hayırlısı olsun kuzumBenim doktorumda tüp bebek oldugu için riskli gebelik oldugu için önermiyrm dedi bende doktoruma güvenerek olmayacagım tetanoz
Hadi inşallah çok sevindim bak keyfn de yerine gelmişValla sükür dün gercekten kotüydüm demekki son aylarda böyle gececek tit de temiz geldi bu arada insallah sekerde iyi cıkarda kendime bi ziyafet cekerim
Hayırlı haberlerin olsun inşallahNst den cıktım ama bılmıyorum kasılmalar nasıl degerlendırılır nıyetıme dua okuyun kızlar
Ohh çok şükür baby demek ağrı yaşıyosak dinlencez başka yolu yokKızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
Valla göruncede icim rahatladı kontrolden sonra baslamıstı bu agrılar cünkü icim icimi yiyordu cok sukur Allah ım hic birimizi korktuguna ugratmasnHadi inşallah çok sevindim bak keyfn de yerine gelmiş
Ay insallahOhh çok şükür baby demek ağrı yaşıyosak dinlencez başka yolu yokŞeker sonucun da iyi çıkar inşallah
Amin canım inşallah çok geçmiş olsun hadi şeker yüklemen de güzel sonuç versinValla göruncede icim rahatladı kontrolden sonra baslamıstı bu agrılar cünkü icim icimi yiyordu cok sukur Allah ım hic birimizi korktuguna ugratmasn
Kesinlikle ıhlamurdan şaşma. Geçende hatırlarsanız ben de kötü olmuştum eşim ıhlamur yaptı 2 gün sabah akşam içtim topladım. İçine de limonun sıkarsınKızlar ya aşırı halsizlik var dökülüyorum. Şeker tansiyon normal çıktı. Benim şekerimi yükseltmeyecek ne içebilirim ya ıhlamur da hiç içemiyorum doktor ıhlamur içebilirsin demişti ama ne yapsam. Öyle meyve de yiyemiyorum kafama göre.
Pıt pıt şey ne kız. Hayır sorun şu çektiğini o plastik şeyi vakumlayışından anlıyorum ama memeye koyduğumda Bi çekiş yok Bi yerde hata yaptım heralde uğraşmim dedim de senden öğreneyimYavrum dolap işi beni mahvetti oturduğumda da internette bir sorun vardı hiç giremedim. Şimdi şöyle çalışmıyor gibi görünüyor ama pompanın orada pıt pıt birşey atıyor ya onu gördün mü ve memene takmadan asla çeken birşey değil onu anladım. Aslında daha cok deneme yapmak isterdim ama uyarıcı olacak diye korktum çalışıyor ama etkisini gercek denemede ancak anlayabilirim. Bi kez memeye tak bence vakumladıığı gibi de çıkar
Benm de baskı oluyor aşağı çok ayakta kalınca ama böyle bi ağırlık orda bişey batıyor gibi elimle tutuyorum ben de o zmanlar hemen yatıyorum
Ben de bunu kaydetmiştim ama bakıcam arkadasım kanz almış en iyiisi o diye. İyi gibi de duruyor gercekten
Yaa canımmm çok güzel maşallahhŞuanki heyecanını düşünemiyorum içim içine sığmıyordu benim sağlıkla gelsin bebişin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?