İnşallah kuzucum amin. Adama zaten direk riskliler gidiyormuş bana da düşük yapıp ne geldin git hamile kal sorun varsa gel diye laf etmişti o yüzden ilk girdiğimde de sorun varmı diye sordu. Benden önce girenler hep sorunluydu Allah koruusnnnnn

Ayy şimdiden sinir oldum fotosundan da olmuştum zaten ben eşimden korkuyorum adam ters bişey söyler falan ne biliyim Allah korusun hepimizi inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte

Kızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
Ohh çok şükür baby demek ağrı yaşıyosak dinlencez başka yolu yok Şeker sonucun da iyi çıkar inşallah

Kesinlikle ıhlamurdan şaşma. Geçende hatırlarsanız ben de kötü olmuştum eşim ıhlamur yaptı 2 gün sabah akşam içtim topladım. İçine de limonun sıkarsın

Pıt pıt şey ne kız. Hayır sorun şu çektiğini o plastik şeyi vakumlayışından anlıyorum ama memeye koyduğumda Bi çekiş yok Bi yerde hata yaptım heralde uğraşmim dedim de senden öğreneyim

Kızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Vallaa aenın kı popoyu dayamıs hıc bıseyy umrunda degıl
Nee cektırdıı bee sana dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Suyu plesanta sı da guzel dedı
Senın kı sinirli bugun deddı
İşte bu sekılde sımdı evıme gıdıyorum cok şükür erken dogmasında korkum oydu
Hepinize ayrı ayrı tesekur ederım canım arkadaslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…