Sende dr damıydın canım sanırım guzel haber aldın galıba hepaını okuyamadımValla göruncede icim rahatladı kontrolden sonra baslamıstı bu agrılar cünkü icim icimi yiyordu cok sukur Allah ım hic birimizi korktuguna ugratmasn
Kesinlikle ıhlamurdan şaşma. Geçende hatırlarsanız ben de kötü olmuştum eşim ıhlamur yaptı 2 gün sabah akşam içtim topladım. İçine de limonun sıkarsın
Kuzum artık ıhlamur demledim. İçebilirsin demişti bakalımZEYNEPP5555 kuzum şeker de iyi çıkar inşallah, çok sevindim
Yasamademek123 yaa kocaman olmuş maşallah sübhanallah, hem iyi ki gittin Dr a hem fizik tedavi de biraz rahatlatır bana kalırsa bir şey olmayacak biliyoruz şimdi en azından
Kilya ben geçen nane limon yaptım 2 gün 1 er kupa içtim kuzum zararlıları listesinde yazıyordu dene istersen
Yaa cnm benim çok sevindim.allah bize de nasip etsin inşallah.Ayy kizlar gece gece yaziyorum ama su an tam anlamiyla net sekilde hissettim bebegimi cok ama coook mutluyum nasil degisik duyguymus off Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bizlere de saglikla kucagimiza almayiiyi gecelerrrrr
Aynen öyle valla canım şifa niyetine şifa olsunEki Görüntüle 2927350
Yaptım bende artık koca kahve bardağına koyacağım ki kahve içiyorum zannedeyimne yapayım tek güvenli çay buymuş
ohh ne güzel rahatladın artık.kaç gündür kendini yiyordunKızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
ohh ohh ohh çok şükür bebeşin bir sıkıntısı yok cnm..Kızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Vallaa aenın kı popoyu dayamıs hıc bıseyy umrunda degıl
Nee cektırdıı bee sana dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Suyu plesanta sı da guzel dedı
Senın kı sinirli bugun deddı
İşte bu sekılde sımdı evıme gıdıyorum cok şükür erken dogmasında korkum oydu
Hepinize ayrı ayrı tesekur ederım canım arkadaslarım
Amin insallah canim valla icim rahat etmiyordu siradaki güzel.haber sende insallahohh ne güzel rahatladın artık.kaç gündür kendini yiyordun
inşallah şeker de bir sıkıntı çıkmaz cnm.
Hadi gözün aydn seninde masallah kuzucuga az kaldi az insallah hayirsiyla biraz daha dayanKızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Hadi gözün aydın. Napyosun artık az daha pozitif olmaya bakıyosun hastalıklarını sayarak çağırıyorsun o hastalıklar zaten hep vardılar ve olacaklar şu an önemli olan bebekler sağlıkla doğsun gerisini sonrasında toparlarsn. Maşalllah bebeğin de kilosu az diyordun birden fırladı bu zamanlarda hızlı artış oluyor demekkiKızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Agrı kesıcı serum verdı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
inşallah cnm ya cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorumAmin insallah canim valla icim rahat etmiyordu siradaki güzel.haber sende insallah
Aminn canım arkadaşım az kaldıı alalım iyi haberii inşallahYaa cnm benim çok sevindim.allah bize de nasip etsin inşallah.
Ahh ne güzel haberler maşallah yavruya kilosu boyu da çok iyi çok güzel haberler kuzumKızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Agrı kesıcı serum verdı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Amiin inşallah kuzum benimnurselek Kilya Birumuttuyasataninsani ZEYNEPP5555 tupaaaaa hayrunnisa85 Labellaaa H Hazel9
Ve atladıgım kım varsa etıletlendıklerımı okudum sanıryorum ataldıgım varsada afgola
Daha ıyı hıssettım kendımı tabı daha pozıtıf
Hep evde olupta yattıp oturup ta bu kadar agırlasmayı anlamıyorum
İnsallah idare edebileceğim kadar olur agrılarım da korkusuz sinirlerim bozulmadan beklerım bebegımı
Rabbım hayırlı haber bekleyen herkese ıstedıgı sonucları versın ınsallahh
Canım ya sınırın altında yine de İnan belli olmuyor benim 74 dü ama Yüksek çıktı 87 çıkıp normal olan var tokluk önemli o belli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?