ZEYNEPP5555 kuzum şeker de iyi çıkar inşallah, çok sevindim

Yasamademek123 yaa kocaman olmuş maşallah sübhanallah, hem iyi ki gittin Dr a hem fizik tedavi de biraz rahatlatır bana kalırsa bir şey olmayacak biliyoruz şimdi en azından

Kilya ben geçen nane limon yaptım 2 gün 1 er kupa içtim kuzum zararlıları listesinde yazıyordu dene istersen

Kesinlikle ıhlamurdan şaşma. Geçende hatırlarsanız ben de kötü olmuştum eşim ıhlamur yaptı 2 gün sabah akşam içtim topladım. İçine de limonun sıkarsın

Yaptım bende artık koca kahve bardağına koyacağım ki kahve içiyorum zannedeyim ne yapayım tek güvenli çay buymuş

Kuzum artık ıhlamur demledim. İçebilirsin demişti bakalım

Ayy kizlar gece gece yaziyorum ama su an tam anlamiyla net sekilde hissettim bebegimi cok ama coook mutluyum nasil degisik duyguymus off Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bizlere de saglikla kucagimiza almayi iyi gecelerrrrr
Yaa cnm benim çok sevindim.allah bize de nasip etsin inşallah.

Kızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
ohh ne güzel rahatladın artık.kaç gündür kendini yiyordun
inşallah şeker de bir sıkıntı çıkmaz cnm.

ohh ohh ohh çok şükür bebeşin bir sıkıntısı yok cnm..
senin için de çok geçmiş olsun inşallah fizik tedaviye gerek kalmaz yaa..

Hadi gözün aydn seninde masallah kuzucuga az kaldi az insallah hayirsiyla biraz daha dayan

Hadi gözün aydın. Napyosun artık az daha pozitif olmaya bakıyosun hastalıklarını sayarak çağırıyorsun o hastalıklar zaten hep vardılar ve olacaklar şu an önemli olan bebekler sağlıkla doğsun gerisini sonrasında toparlarsn. Maşalllah bebeğin de kilosu az diyordun birden fırladı bu zamanlarda hızlı artış oluyor demekki
Bununla birlikte geçmiş olsun

Kuzu sen sormustun yanlıs hatırlamıyrsam Sonuc bu sekılde cıkmıstı
Ama neye göre degerlendırıyor bılmıyorum ınternette 40 uzerı 20 dk 3 kere cıkarsa dıe belirtilen deger
Dr um senınkısı dogum sancısı degıl kemıklerınden dedı ama işin uzm. Sonucta
Ama kac kere ayy dursun daha hemen gelmesın yaa felan dedı onu nıe dedı anlamadım
Neyse kendımı eve attım cok şükür

Ahh ne güzel haberler maşallah yavruya kilosu boyu da çok iyi çok güzel haberler kuzum Sağlıkla gelişsin hayırlı zamanda gelsin minnak kuzu

nurselek Kilya Birumuttuyasataninsani ZEYNEPP5555 tupaaaaa hayrunnisa85 Labellaaa H Hazel9
Ve atladıgım kım varsa etıletlendıklerımı okudum sanıryorum ataldıgım varsada afgola
Daha ıyı hıssettım kendımı tabı daha pozıtıf
Hep evde olupta yattıp oturup ta bu kadar agırlasmayı anlamıyorum
İnsallah idare edebileceğim kadar olur agrılarım da korkusuz sinirlerim bozulmadan beklerım bebegımı
Rabbım hayırlı haber bekleyen herkese ıstedıgı sonucları versın ınsallahh

Amiin inşallah kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…