- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Zararlılar listesinde yazmıyordu yazmıştım klavye düzeltmiş zıkkımKuzum artık ıhlamur demledim. İçebilirsin demişti bakalım
Zararlılar listesinde yazmıyordu yazmıştım klavye düzeltmiş zıkkımyazan şeyi niye içeyim ahahaha iyi yapmışsın kuzum şifa olsun
O belirleyici olmaz kuzum kötü düşünme
iki tane transfer edildi cnm.ilk başlarda çiftten gözüm korkuyordum.hem gebelik olarak hem sonrasında bakımından.embriyologla konuştuktan sonra doktorda çiftte ısrar ettikten sonra karar verdik.allah hayırlı olanı nasip etsin tek çift farketmezAminn canım arkadaşım az kaldıı alalım iyi haberii inşallahkız sen de iki mi koydurdun onu yazdın mı hatırlamıyorum ??
Bizimle de paylaşBugün kargolar gelmeye başladı o kadar mutluyum ki size anlatamam resmen enerji yükledim yaasanki ben almamışım da hediye geliyor gibi hissediyorum ahahahha
Aman Allah ım bu neeeŞunu direkt yemeyi planlıyorum mesela
allahım oooo önlük ne öyle yaaaŞunu direkt yemeyi planlıyorum mesela
İnşallah canım hayırlısı diyorum valla yakın çevremde de çıkınca doktordan da onay alınca beklemek istemedim zaten çalışıyorum ve yeterince risk altındaydım.Anladım canım inşallahta birşey olmaz bakalım bende yarın olucam
Sağol canım hepimize inşallahKuzucum kaçırmışım şifa olsun
Normal kuzu
Kız bu ne buuuŞunu direkt yemeyi planlıyorum mesela
Hadi gözünaydın canım belki magnezyumda iyi gelirKızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Vallaa aenın kı popoyu dayamıs hıc bıseyy umrunda degıl
Nee cektırdıı bee sana dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Suyu plesanta sı da guzel dedı
Senın kı sinirli bugun deddı
İşte bu sekılde sımdı evıme gıdıyorum cok şükür erken dogmasında korkum oydu
Hepinize ayrı ayrı tesekur ederım canım arkadaslarım
Ayy hadi bakalim hayirli haberler alcaz insallah az kaldiiiki tane transfer edildi cnm.ilk başlarda çiftten gözüm korkuyordum.hem gebelik olarak hem sonrasında bakımından.embriyologla konuştuktan sonra doktorda çiftte ısrar ettikten sonra karar verdik.allah hayırlı olanı nasip etsin tek çift farketmez
Ayyyy bayildimmmm cook guzelllŞunu direkt yemeyi planlıyorum mesela
Aman bu doktorlar da kafayı yedi yaaKızlar ya ay canım sıkıldı şaşırdım daha doğrusu. Kendi doktoruma da sordum ıhlamur çayını taze ürünse olabilir çok içmemek kaydıyla dedi. Paketli ürün olmaz dedisallama içmiyorum ama sonuçta ne bileyim marketten paketli alıyoruz yani evinde ıhlamur ağacı olan var mı neyse içmiyim madem bir daha. Anlayamadım valla
Hele şu an ben hiç bir şey yiyemiyorum resmen onu içme bunu yeme psikolojim bozuldu iyiceAman bu doktorlar da kafayı yedi yaabıktık iyice ha onu yeme bunu içme ıhlamur yaa ıhlamur taze dediği neymiş yaşını toplayıp kendimiz mi kurutcakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?