Aminn canım arkadaşım az kaldıı alalım iyi haberii inşallah kız sen de iki mi koydurdun onu yazdın mı hatırlamıyorum ??
iki tane transfer edildi cnm.ilk başlarda çiftten gözüm korkuyordum.hem gebelik olarak hem sonrasında bakımından.embriyologla konuştuktan sonra doktorda çiftte ısrar ettikten sonra karar verdik.allah hayırlı olanı nasip etsin tek çift farketmez

Hadi gözünaydın canım belki magnezyumda iyi gelir
maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusun
Erken doğum korkusu bende de var kuzum ya aklım takılıyor aşağıda olmasına inşallah bir sonraki kontrolde normale döner

Ayy hadi bakalim hayirli haberler alcaz insallah az kaldii

Kızlar ya ay canım sıkıldı şaşırdım daha doğrusu. Kendi doktoruma da sordum ıhlamur çayını taze ürünse olabilir çok içmemek kaydıyla dedi. Paketli ürün olmaz dedi sallama içmiyorum ama sonuçta ne bileyim marketten paketli alıyoruz yani evinde ıhlamur ağacı olan var mı neyse içmiyim madem bir daha. Anlayamadım valla

Aman bu doktorlar da kafayı yedi yaa bıktık iyice ha onu yeme bunu içme ıhlamur yaa ıhlamur taze dediği neymiş yaşını toplayıp kendimiz mi kurutcakmışız

Aman bu doktorlar da kafayı yedi yaa bıktık iyice ha onu yeme bunu içme ıhlamur yaa ıhlamur taze dediği neymiş yaşını toplayıp kendimiz mi kurutcakmışız
Hele şu an ben hiç bir şey yiyemiyorum resmen onu içme bunu yeme psikolojim bozuldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…