Cok sagoll canımm ayy erken gelmesinler en azından 34 35 bıtsın

Günde 2 taneyi geçme kuzum demleniyor sonuçta bir şey olmaz tazesi beklemişi. Bizim dedemin bahçesinde var oradan topluyoruz. Sonuçta o da bekliyor kurutulup.

Hele şu an ben hiç bir şey yiyemiyorum resmen onu içme bunu yeme psikolojim bozuldu iyice
Her kafadan Bi ses çıkıyo valla. Ben bişe sinirlendim şuan haklısın yani. Ihlamur paketli olmcakmış. Aktara bile gidiyoruz orda bile kapalı paket napcaz tövbe yarabbim

Her kafadan Bi ses çıkıyo valla. Ben bişe sinirlendim şuan haklısın yani. Ihlamur paketli olmcakmış. Aktara bile gidiyoruz orda bile kapalı paket napcaz tövbe yarabbim
Aynen öyle ya su iç ekmek ye diyeceğim ama ekmekte yiyemiyorum çok sinir bozucu. İçime kurt düşürüyorlar sonra elim gitmiyor. Ne yapayım ben ya şaşırdım kaldım

Ee şimdi tazesi bulunur mu canım ıhlamurun

Günde 2 taneyi geçme kuzum demleniyor sonuçta bir şey olmaz tazesi beklemişi. Bizim dedemin bahçesinde var oradan topluyoruz. Sonuçta o da bekliyor kurutulup.
Normalde sevdiğim bir şey de değil halsizlik var üzerimde meyve yok bal yok pekmez yok bende bitki çayına yöneleyim dedim anlaşıldı ki o da yok

Aynen öyle ya su iç ekmek ye diyeceğim ama ekmekte yiyemiyorum çok sinir bozucu. İçime kurt düşürüyorlar sonra elim gitmiyor. Ne yapayım ben ya şaşırdım kaldım
Valla için nasıl rahat etcekse. Ben toplamda 3 barsak içmişimdir. Olmadı sadece ılık suya limon sık da iç çorba iç baharatlı

Valla için nasıl rahat etcekse. Ben toplamda 3 barsak içmişimdir. Olmadı sadece ılık suya limon sık da iç çorba iç baharatlı
İşte az limonlu ılık su filan yaptım madem kuzum benim de iki kere olmuş oldu yani. Dedim dur yine de kadın doğum doktoruma sorayım öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…