- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Cok sagoll canımmHadi gözünaydın canım belki magnezyumda iyi gelir
maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusun
Erken doğum korkusu bende de var kuzum ya aklım takılıyor aşağıda olmasına inşallah bir sonraki kontrolde normale döner
Günde 2 taneyi geçme kuzum demleniyor sonuçta bir şey olmaz tazesi beklemişi. Bizim dedemin bahçesinde var oradan topluyoruz. Sonuçta o da bekliyor kurutulup.Kızlar ya ay canım sıkıldı şaşırdım daha doğrusu. Kendi doktoruma da sordum ıhlamur çayını taze ürünse olabilir çok içmemek kaydıyla dedi. Paketli ürün olmaz dedisallama içmiyorum ama sonuçta ne bileyim marketten paketli alıyoruz yani evinde ıhlamur ağacı olan var mı neyse içmiyim madem bir daha. Anlayamadım valla
Her kafadan Bi ses çıkıyo valla. Ben bişe sinirlendim şuan haklısın yani. Ihlamur paketli olmcakmış. Aktara bile gidiyoruz orda bile kapalı paket napcaz tövbe yarabbimHele şu an ben hiç bir şey yiyemiyorum resmen onu içme bunu yeme psikolojim bozuldu iyice
Benimde açlık 90 çıkmıştı canım şeker yüklenmiş hali 125 çıkmıştı birde 3 aylık yükleme vardı sanırım oda 4.7 çıkmıştı
Aynen öyle ya su iç ekmek ye diyeceğim ama ekmekte yiyemiyorum çok sinir bozucu. İçime kurt düşürüyorlar sonra elim gitmiyor. Ne yapayım ben ya şaşırdım kaldımHer kafadan Bi ses çıkıyo valla. Ben bişe sinirlendim şuan haklısın yani. Ihlamur paketli olmcakmış. Aktara bile gidiyoruz orda bile kapalı paket napcaz tövbe yarabbim
NST için erken diil mi? 32. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum ben
Ee şimdi tazesi bulunur mu canım ıhlamurunKızlar ya ay canım sıkıldı şaşırdım daha doğrusu. Kendi doktoruma da sordum ıhlamur çayını taze ürünse olabilir çok içmemek kaydıyla dedi. Paketli ürün olmaz dedisallama içmiyorum ama sonuçta ne bileyim marketten paketli alıyoruz yani evinde ıhlamur ağacı olan var mı neyse içmiyim madem bir daha. Anlayamadım valla
Oy o çileklerini yesinlerYazlik kombinlerim nasil teyzelerimm
Yok ya nereden bulayım yani içmem artık bitki çaylarına mesafeliler genelde.Ee şimdi tazesi bulunur mu canım ıhlamurun
Ayy arkadasimiz hediye almis yaa bilerek yazlik aldim sen nasilsa alirsin diye dedi hic yazlik bakmiorum benOy o çileklerini yesinleriyi günlerde kuzum. Yazlıkta mı aldınız yahu
Normalde sevdiğim bir şey de değil halsizlik var üzerimde meyve yok bal yok pekmez yok bende bitki çayına yöneleyim dedim anlaşıldı ki o da yokGünde 2 taneyi geçme kuzum demleniyor sonuçta bir şey olmaz tazesi beklemişi. Bizim dedemin bahçesinde var oradan topluyoruz. Sonuçta o da bekliyor kurutulup.
Ne güzel düşünmüş gerçektenAyy arkadasimiz hediye almis yaa bilerek yazlik aldim sen nasilsa alirsin diye dedi hic yazlik bakmiorum ben
Ilik bol limonlu su ic en iyisi sen kuzum napcaksin tad olsun bariNormalde sevdiğim bir şey de değil halsizlik var üzerimde meyve yok bal yok pekmez yok bende bitki çayına yöneleyim dedim anlaşıldı ki o da yok
Ne yapacağımızı şaşırıyoruz zaten biran önce zaman su gibi akıp geçsin hayırlısıylaYok ya nereden bulayım yani içmem artık bitki çaylarına mesafeliler genelde.
Meyveyi balı pekmezi doktor mu yasakladı kuzumNormalde sevdiğim bir şey de değil halsizlik var üzerimde meyve yok bal yok pekmez yok bende bitki çayına yöneleyim dedim anlaşıldı ki o da yok
Valla için nasıl rahat etcekse. Ben toplamda 3 barsak içmişimdir. Olmadı sadece ılık suya limon sık da iç çorba iç baharatlıAynen öyle ya su iç ekmek ye diyeceğim ama ekmekte yiyemiyorum çok sinir bozucu. İçime kurt düşürüyorlar sonra elim gitmiyor. Ne yapayım ben ya şaşırdım kaldım
Limon bile şekerli çok az kullanıyorumIlik bol limonlu su ic en iyisi sen kuzum napcaksin tad olsun bari
Amin kuzum aminNe yapacağımızı şaşırıyoruz zaten biran önce zaman su gibi akıp geçsin hayırlısıyla
İşte az limonlu ılık su filan yaptım madem kuzum benim de iki kere olmuş oldu yani. Dedim dur yine de kadın doğum doktoruma sorayım öyle dediValla için nasıl rahat etcekse. Ben toplamda 3 barsak içmişimdir. Olmadı sadece ılık suya limon sık da iç çorba iç baharatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?