Ayy şimdiden sinir oldum fotosundan da olmuştum zaten ben eşimden korkuyorum adam ters bişey söyler falan ne biliyim Allah korusun hepimizi inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte
Amin canımmm Ama bence özelde böyle olmaz rahat ol o yuzden

Kuzum hasta mı olcaksın yani inan hiç bilmiyorm ben ıhlamur içiyordm ballı limonlu ama sana bişey öneremiyorum

Sadece biraz dikkat et der kuzum gayet iyi yoksa hayırlı olsun
Ayy cok sükür simdi referans araliklarina baktimda kendi cihazları izin 1.saat 180 e kadar aralik bırakmıslar 75 lik yükleyince farklı mı oluyor acebao kadar magnezyum iciyorum rica etmistim mg de bakar misiniz diye sinirin altinda cıktı cok sasirdim her gun ya et ya da tavuk yerim proteinim de dusuk cikti ilginc

Erken doğurcam diye diye en geç sen doğurcan haberin yok aşko burda kızlar hala gelmedi dicen haydi geçmiş olsunn. Herkesin bebişi iyiiiii ben buna inanıyorum kimse boşuna stres yapmasınnnn

Amin canımm yarın ben neler diyeceğim bakalım ay ilk kez 1 ay görmedm hala şoktayım gitmemiş olmama

Aman Allah ım bu neee nerden aldın harika
O çok para olanlardan biri bu ilkim bebe den aldım kuzum
allahım oooo önlük ne öyle yaaa
sağlıkla kullan cnm
Aminn inşallah güzel günlerimiz olsun
Yazlik kombinlerim nasil teyzelerimm
Çok heyecanlı çokkk
Evet kuzum 75 likte farklı, benim 205 çıkmıştı 1. Saat belki dikkat et diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…