Şekerden dolayı kuzum yoksa yasak değilMeyveyi balı pekmezi doktor mu yasakladı kuzum
Amin canımmm Ama bence özelde böyle olmazAyy şimdiden sinir oldum fotosundan da olmuştum zatenben eşimden korkuyorum adam ters bişey söyler falan ne biliyim Allah korusun hepimizi inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte
Ewett benık hersey erkendenNST için erken diil mi? 32. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum ben
Sadece biraz dikkat et der kuzum gayet iyi yoksa hayırlı olsunKızlar aclık 88 1.saat 139 2.saat 122 geldi nasıl ki aceba 1.saat sınırda mi sizlerin ki nasildi
Kuzum hasta mı olcaksın yaniKızlar ya aşırı halsizlik var dökülüyorum. Şeker tansiyon normal çıktı. Benim şekerimi yükseltmeyecek ne içebilirim ya ıhlamur da hiç içemiyorum doktor ıhlamur içebilirsin demişti ama ne yapsam. Öyle meyve de yiyemiyorum kafama göre.
Bilmiyorum ki öyle halsizlik var işte kolumu kaldırasım yok. Sadece ıhlamur içtim ama taze değilse içme dedi doktor ne bileyim taze mi değil mi. İçmem artıkKuzum hasta mı olcaksın yaniinan hiç bilmiyorm ben ıhlamur içiyordm ballı limonlu ama sana bişey öneremiyorum
Ayy cok sükür simdi referans araliklarina baktimda kendi cihazları izin 1.saat 180 e kadar aralik bırakmıslar 75 lik yükleyince farklı mı oluyor acebaSadece biraz dikkat et der kuzum gayet iyi yoksa hayırlı olsun
Erken doğurcam diye diye en geç sen doğurcan haberin yok aşkoKızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Vallaa aenın kı popoyu dayamıs hıc bıseyy umrunda degıl
Nee cektırdıı bee sana dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Suyu plesanta sı da guzel dedı
Senın kı sinirli bugun deddı
İşte bu sekılde sımdı evıme gıdıyorum cok şükür erken dogmasında korkum oydu
Hepinize ayrı ayrı tesekur ederım canım arkadaslarım
ismini ne vermeyi düşünüyorsunuzSağol canımFotoğraflar eklenmiyor link deneyeyim.
Ender Home B Harf Nakışlı Havlu Ev Terliği - Fiyatı, Yorumları
Ender Home B Harf Nakışlı Havlu Ev Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Taze ıhlamur nerden bulcakmışız kiBilmiyorum ki öyle halsizlik var işte kolumu kaldırasım yok. Sadece ıhlamur içtim ama taze değilse içme dedi doktor ne bileyim taze mi değil mi. İçmem artık
Amin canımm yarın ben neler diyeceğim bakalım ay ilk kez 1 ay görmedm hala şoktayım gitmemiş olmama@nurselekKilya Birumuttuyasataninsani ZEYNEPP5555 @tupaaaaa @hayrunnisa85 Labellaaa @Hazel9
Ve atladıgım kım varsa etıletlendıklerımı okudum sanıryorum ataldıgım varsada afgola
Daha ıyı hıssettım kendımı tabı daha pozıtıf
Hep evde olupta yattıp oturup ta bu kadar agırlasmayı anlamıyorum
İnsallah idare edebileceğim kadar olur agrılarım da korkusuz sinirlerim bozulmadan beklerım bebegımı
Rabbım hayırlı haber bekleyen herkese ıstedıgı sonucları versın ınsallahh
O çok para olanlardan biri buAman Allah ım bu neeenerden aldın harika
Aminn inşallah güzel günlerimiz olsunallahım oooo önlük ne öyle yaaa
sağlıkla kullan cnm
Çok heyecanlı çokkkYazlik kombinlerim nasil teyzelerimm
Evet kuzum 75 likte farklı, benim 205 çıkmıştı 1. SaatAyy cok sükür simdi referans araliklarina baktimda kendi cihazları izin 1.saat 180 e kadar aralik bırakmıslar 75 lik yükleyince farklı mı oluyor acebao kadar magnezyum iciyorum rica etmistim mg de bakar misiniz diye sinirin altinda cıktı cok sasirdim her gun ya et ya da tavuk yerim proteinim de dusuk cikti ilginc
Hahah süperBugün kargolar gelmeye başladı o kadar mutluyum ki size anlatamam resmen enerji yükledim yaasanki ben almamışım da hediye geliyor gibi hissediyorum ahahahha
Şimdi genel şeyler geliyo kuşum biberon vs değişik Bi şey gelirse atarımBizimle de paylaş
Aman yavrum duymasınlar dursunlar durdukları yerdeHahah süperya kargolar geldikçe bebek kalıyor geriye bi tek zaman geçmiyo böyle de
Hangisni almıştn lohusa takımı ve biberonŞimdi genel şeyler geliyo kuşum biberon vs değişik Bi şey gelirse atarımlohusa takımı hakikaten çok iyiymiş yalnız aşırı beğendim boyu bana biraz uzun oldu ama yapacak Bi şey yok
Ay yok onlar tam zamanında gelsin ama geldikleri zamana çabucak varalım isteğim buAman yavrum duymasınlar dursunlar durdukları yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?