Bazan herşeyi de sormamak mı lazım acabaİşte az limonlu ılık su filan yaptım madem kuzum benim de iki kere olmuş oldu yani. Dedim dur yine de kadın doğum doktoruma sorayım öyle dedi
Aaa doğru ya 75 de 180 baraj benim 140 a gitti aklım şükür kuzum iyi çıkmış. Valla benim bugün aşırı kasılmalarım vardı yetmiyor sanırım kuzum magnezyum ilerledikçe de yetmeyecek hayırlısı ile atlatalım inşallahAyy cok sükür simdi referans araliklarina baktimda kendi cihazları izin 1.saat 180 e kadar aralik bırakmıslar 75 lik yükleyince farklı mı oluyor acebao kadar magnezyum iciyorum rica etmistim mg de bakar misiniz diye sinirin altinda cıktı cok sasirdim her gun ya et ya da tavuk yerim proteinim de dusuk cikti ilginc
Ooo kuzum hayırlı olsun fiyatını boşver çok minnoş iyi günlerde olsunO çok para olanlardan biri builkim bebe den aldım kuzum
Aminn inşallah güzel günlerimiz olsun
Çok heyecanlı çokkk
Evet kuzum 75 likte farklı, benim 205 çıkmıştı 1. Saatbelki dikkat et diyebilir
Ben uzun daha çok sevdim rahat olur diye boşver yeri çok iyiŞimdi genel şeyler geliyo kuşum biberon vs değişik Bi şey gelirse atarımlohusa takımı hakikaten çok iyiymiş yalnız aşırı beğendim boyu bana biraz uzun oldu ama yapacak Bi şey yok
Aynen sanırım. Eskiden çatır çatır doktora da gitmeden doğuruyor insanlar biz ise ooo ooo stres sinirBazan herşeyi de sormamak mı lazım acaba
Evet bende cok duyuyorum bu aralarda hamileleri duyuyorum özellikle bende calısıyrm canım bende risk altındayım yaptırmak daha agır basıyrİnşallah canım hayırlısı diyorum valla yakın çevremde de çıkınca doktordan da onay alınca beklemek istemedim zaten çalışıyorum ve yeterince risk altındaydım.
Sorma valla. Amaan napyonuz yaa az alışveriş fotosu atın da eğlenelimAynen sanırım. Eskiden çatır çatır doktora da gitmeden doğuruyor insanlar biz ise ooo ooo stres sinir
Valla ya bende limit kalmadı az atın da havam dağılsınSorma valla. Amaan napyonuz yaa az alışveriş fotosu atın da eğlenelim
Guzel haberlerle ınsallahAmin canımm yarın ben neler diyeceğim bakalım ay ilk kez 1 ay görmedm hala şoktayım gitmemiş olmama
Bncede yetmiyor magnezgum bende sonradan hatirladm araluga baktim icim rahatladi 1.saat ust sinir 180 mis 2.saatte 150 ymis buna sükür vallaAaa doğru ya 75 de 180 baraj benim 140 a gitti aklım şükür kuzum iyi çıkmış. Valla benim bugün aşırı kasılmalarım vardı yetmiyor sanırım kuzum magnezyum ilerledikçe de yetmeyecek hayırlısı ile atlatalım inşallah
Ay Ay ay yesinler yesinlerEki Görüntüle 2927475 Eki Görüntüle 2927474
Bugun bıze gelenler bırde bone de var ama kalıp cekemedım onukalıtelerını cok begendım
Bende de yeni alışveriş yokValla ya bende limit kalmadı az atın da havam dağılsın
Yaa yerim onları ben.inşallah onların içinde göreceğin günler de gelecek cnm ya bayıldımYazlik kombinlerim nasil teyzelerimm
Oh ohhh kokoş ananın kokoş kızı olacak belliEki Görüntüle 2927475 Eki Görüntüle 2927474
Bugun bıze gelenler bırde bone de var ama kalıp cekemedım onukalıtelerını cok begendım
Güzel günlerde kullan cnm..beyaz takımları çok seviyorum saflıkBenim kızımın da beşiği geldi üstüne B yazmışlar bugün B den gidiyorum doğru ismi seçtin diyor sanırım evrençok zor çnkü isim olayı hala daha karar vermıs değilim
Hızlı baslayıp durduk bizBende de yeni alışveriş yok
Hadi cnm gözün aydın.şeker sıkıntın olmayacak ne güzelBncede yetmiyor magnezgum bende sonradan hatirladm araluga baktim icim rahatladi 1.saat ust sinir 180 mis 2.saatte 150 ymis buna sükür valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?