Oh ohhh kokoş ananın kokoş kızı olacak belli
Yaa bunları tütüleri flan beğeniyorum siz attığınızda ama ben öylr giydirmek istiyorum kızı da oğlanı da. Sade soft bohem genelde hep böyleyim
Ahh elıme bıraz para gecse
Benım bahsettigım eskı patorunum nana dıyor kı valla sen kım bılır neler yaparsın
Cunku magazaya ugrayıp arkadaslarıma heo hedıyeler hazırlıyorum
Kendı bebegıne 6ay kınası bıle yaparsın dıo neden olmasın bızede eglence cıkar

Kizlarr hepsi burada da yoyko zibin urunlerinde ikinci urun 1tl kampnyasi baslamis simdi gordum instada ama link paylasamadim bi bakin isterseniz
Büyükler kalmış hep kuzu ya ben baktım dün çok güzeller o kadar büyükleri almak istemiyorum gelişimine göre alacağım

Allahhımmmmmm bu neee
Bana da işim gereği hep öyle diyorlar senin Kızın olsun sen ona neler yapmazsın düşünemiyoruz
Ahh 2 kız cocugum oldu daha evel cok şükür ozaman kı cahıl halımle bıle bıseyelr yapmaya calısıyordum
Sımdı de kacc yıl sonra apayyrı bır heyecanla bekleyınce zamanla olgunlasınca ınsan hevesle bıseyelr yapmak istiyor

Aşkım para bizim elimize de geçmiyor ki kredi kartından direk el değmeden
Yok ama yaa o kadar detay şeyleri sevmem ben

Kuzu lohusalar bunlar pijamanın üstüne de Bi hırka ayarlıcam ince penye epey Labellaaa biberon da avent 120cc cam
Çok güzel kuzum şu catherines e bayılıyorum kilya da almıştı sanırm. Üstüne giyecek hırka uzun bişi bulursanız beni de etiketleyin ben bulamadım bir türlü güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…