Valla cok sükür canım sagolHadi cnm gözün aydın.şeker sıkıntın olmayacak ne güzel
Yaa senin kız biraz değil tam kokoş olacakEki Görüntüle 2927475 Eki Görüntüle 2927474
Bugun bıze gelenler bırde bone de var ama kalıp cekemedım onukalıtelerını cok begendım
Sende alistin bak indirim takibine kendimize benzettikKizlarr hepsi burada da yoyko zibin urunlerinde ikinci urun 1tl kampnyasi baslamis simdi gordum instada ama link paylasamadim bi bakin isterseniz
Güzel günlerde kullan cnmKuzu lohusalar bunlar pijamanın üstüne de Bi hırka ayarlıcam ince penye epeyLabellaaa biberon da avent 120cc cam
Yoyko 3'lü Kısa Kol Kuzu Baskılı Body SetSende alistin bak indirim takibine kendimize benzettik
Bnde detaylıdan cıkınca kendimi alısverise atmistm daha zevkli oluyor öyleYoyko 3'lü Kısa Kol Kuzu Baskılı Body Set
Buldum kizhee yaa bakiyorum da almiyorum daha su detaylida bitsin allahin izniyle
Ahh elıme bıraz para gecseOh ohhh kokoş ananın kokoş kızı olacak belli
Yaa bunları tütüleri flan beğeniyorum siz attığınızda ama ben öylr giydirmek istiyorum kızı da oğlanı da. Sade soft bohem genelde hep böyleyim
Yaa kalınca boneyınde cekıp atcamAy Ay ay yesinler yesinler
Ahh saglıkla dogsun ınsallahh daYaa senin kız biraz değil tam kokoş olacak
Alacaklarım sepette ama bekliyorum kuzum arada ipin ucu kaçınca mecbur bekliyoruzSorma valla. Amaan napyonuz yaa az alışveriş fotosu atın da eğlenelim
Büyükler kalmış hep kuzu ya ben baktım dün çok güzeller o kadar büyükleri almak istemiyorum gelişimine göre alacağımKizlarr hepsi burada da yoyko zibin urunlerinde ikinci urun 1tl kampnyasi baslamis simdi gordum instada ama link paylasamadim bi bakin isterseniz
Allahhımmmmmm bu neee
Bi laf var da demeyim onu kuşumHızlı baslayıp durduk biz
Ahh 2 kız cocugum oldu daha evel cok şükür ozaman kı cahıl halımle bıle bıseyelr yapmaya calısıyordumAllahhımmmmmm bu neee
Bana da işim gereği hep öyle diyorlar senin Kızın olsun sen ona neler yapmazsın düşünemiyoruz
Aşkım para bizim elimize de geçmiyor ki kredi kartından direk el değmedenAhh elıme bıraz para gecse
Benım bahsettigım eskı patorunum nana dıyor kı valla sen kım bılır neler yaparsın
Cunku magazaya ugrayıp arkadaslarıma heo hedıyeler hazırlıyorum
Kendı bebegıne 6ay kınası bıle yaparsın dıoneden olmasın bızede eglence cıkar
Dura dura gitmek daha faydalı heraldeAlacaklarım sepette ama bekliyorum kuzum arada ipin ucu kaçınca mecbur bekliyoruz
Sağol canımm ben de hep beyaz severim evim de öyle beya ağırlıklıGüzel günlerde kullan cnm..beyaz takımları çok seviyorum saflık
Çok güzel kuzum şu catherines e bayılıyorum kilya da almıştı sanırm. Üstüne giyecek hırka uzun bişi bulursanız beni de etiketleyin ben bulamadım bir türlü güzel bişeyKuzu lohusalar bunlar pijamanın üstüne de Bi hırka ayarlıcam ince penye epeyLabellaaa biberon da avent 120cc cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?