Yuuuhhh yaaa bınaya beton mu attırıyorsun bacım

Ay inşallah bütün dertlerden kurtulalım Bi çırpıda. Sağlıklı olalım ki bebelerimize daha iyi bakalım

Aynen öyle kuzum. Onu da düşünüyorum bebeğe geçen bişe değil onlardan bağımsız çok fazla sıkıntı yaşadım. Ne bilim gene onlara bişe olmasın tabiki

Kuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermeler çenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
38 cm olmuşuz. Kilosu bir tık yukarıda ama sorun değil dedi suyu da iyiymiş.
Aşağı baskı oluyor bazen elimle tutuyorum dedim artık iyice büyüyor bu çok normal dedi rahim uzunlugunu ölçmem lazım ama vajinal bakmam gerek onu da istemiyorum dedi ama plasenta yukarıda dedi. Şuan herşey yolunda ama akşam doğum başladı diyebilirsin çnkü bu haftalardan sonra her hamilenin erken doğum riski vardır dedi. Bebikomun poposu hala aşağıda dönmezse Aralığın 15 inden sonra alırız sezaryenle, dönerse de 15-20 sine kadar normal doğumu bekleriz dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı bunu sevmedim

Aşıyı sordum benim eşim hamile olsa kesinlikle yaptırırm pıhtılaşma riski yok eğer covid olursan bu risk var bence aşı ol ben gebelerime aşı ol diyorum ama tercihi anne baba olarak size bırakıyorum dedi. Sanırım olucam ben de aşı

7. Aydayım 7 kg almışım iyi dedi. Bu aydan sonra tuz ve karbonhidratı az tüketmeye bak bu aydan sonra boşuna tansiyon artmasın artık iyice ağırlaşmaya başlarsın gebeliğin sonuna doğru 12-14 kg almıs olursun dedi

Konuşmalar bu şekilde kızçeler çok uzun yazdım biraz detaycı anlatırım olayları kusura bakmayın

Yok artık ya abartmışlar iyice herkes birbirimizi nasıl kazıklarız derdinde o paraya dünya kadar halı alınır. Bizde mutfak için tadilat istedik 21.000 çıkardılar aman kalsın 8 sene idare etmişim 8 sene daha idare ederim şuan hiç sırası değil valla çok şükür iyi kazanıyoruz ama bazı şeylerde gereksiz kalıyor.

Çok şükür canım
Maşallah tontiş bir kız geliyor desene
Valla herşey normal görünüyor sağlıkla gelsin tontik
İkinize de kocaman maşallah

Ohhh masallahh cok şükür kuzu gamzesını bıle gordunuz hee
Benım dr um cok ıyı cok sevıyorum ama
Renklı usg cekerken cocuhu bazen kayık kayık cekıyor yanı makıneden bebegı algılamaya calısmıyor
En ıyı sekılde 2 hafta once gıttımde almıstık poz
Cok istiyorum şöyle detaylı ca yuz hatlarını alabılmeyıb
Hadı bakalım aralık bebelerı sızlerı erknden degıl lutfen aralıkta beklıyoruz

Evet vallla yaa eylülü atlattık şükür. Şimdi de ekimde doğurma dedi kasım olabilir ama ekim olmasın dedi. Kasım da olmasın aralık iyidir kızım zaten ekim 6 olmuş yahu eylül gibi çabucak biter o da

Ya daha fazla detay verebilirsin bayılırım maşallah güzel kuzuya her şeyin yolunda olmasına sevindim avokadolar boşa değil bebeğim benim doktorum sosyal medyada paylaşmış aşı olun diye ki mesafeli idi

Maşalllah çok güzel gelişmeler hadi gözün aydın canım benim kilosu d aiti maşallah
Ve 7 ayda 7 kilo neee ben ikiz diye mi bu kadar hızlandı artışlar Allahımmmmm

Kızlar trendyol hızlı marketten kahvaltılık alanlar 60 tl ye 30 tl ındırım var
AcLe edersınız alabılırısnız
30KAHVALTILIK KODU ile kosunnnn

Maşallah kuzucummm sağlıkla gelsin kızçen

Tabi canım zaten kazıklandığını anlıyosun kimse kolay kazanmıo bu paraları onların da işi bu hakkı ama birbirimize yardımcı olmak lazım ki ekonomi canlı kalsın off çok fiyat cidden kuzum bu tarz işler bide işin içine girince ekstra ekstra çıkıo inşallah yakın zamanda en güzeli olur mutfağının da bebeğin sağlıkla bereketiyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…