- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yuuuhhh yaaa bınaya beton mu attırıyorsun bacımKizlar size bu sabahki şokumu anlatıyımgiriş katta ıturuyoruz biz de halıfleks için biri geldi oda ölçülerini falan aldı 12.000 liracık fiyat biçti neyyy dedim m2si 350 tl cik miş odalarımda çok büyük değil yani dedim abi sen daha uygun halıyı göster bizee neyse daha uyguna hallettik kendi evimiz olsa hadi acımıyım ama bu nedir yaa nereye gidioruz
Ay inşallah bütün dertlerden kurtulalım Bi çırpıda. Sağlıklı olalım ki bebelerimize daha iyi bakalımKalmaz kuzum endıse etme bedenen yükun agır
Bak butun sıkayetlerım ın sonuna benım de fıbromıyeljı ye varıyor dun ablamı cagırıdm dr a gıtmek ıcın benım halımı gorunce drnum ayrı ablam ayrı korktular gebelıgımı bu skeılde ılerletemıcemı düşünüyorlar
Bneım yengemde benım gıbı romatızma hastalıgı yasıyor
Bana dıo 8 aylıkken alabılırler senın bebegını
Yanıı senınde yıllardır yasadıgın hastalıgın var
Tum hormonel dengeni gebelıkte şasırıyorsun bırde
Anotomı olarak herseyın altust oluyor
Kolay degıl rabbım yardımcın olsunama gecıcek dogum sonrası korkma
Aminnn ınsallah canımmAy inşallah bütün dertlerden kurtulalım Bi çırpıda. Sağlıklı olalım ki bebelerimize daha iyi bakalım
Aynen öyle kuzum. Onu da düşünüyorum bebeğe geçen bişe değil onlardan bağımsız çok fazla sıkıntı yaşadım. Ne bilim gene onlara bişe olmasın tabikiGeçmiş olsun kızlar haftalar geçtikçe artıyor maalesef bu şikayetlerAma ben gebelik sonrası biteceğini düşünüyorum. Bedenin yükü fazla normal bir kilo değil orada başka bir organizma büyüyor ve tamamen sana bağlı. Ne bileyim kilo alsan her yanında oluyor ama sadece göbek çevresine toplanan bir şey her anlamda farklı. Sonuçta bebeğinizi etkileyen şeyler değil öyle düşünün. Bebeğe sirayet eden bir şeyin stresi çok daha kötü. Geçecek inşallah hepsi
İnşallah kuzum hiçbirimiz derdi tasası kalmasınAklına oyle kotu seyler getirme Allah in izniyle dogum sonrası hepsi gecip gidecek öyle düsün hep
Yok artık ya abartmışlar iyice herkes birbirimizi nasıl kazıklarız derdinde o paraya dünya kadar halı alınır. Bizde mutfak için tadilat istedik 21.000 çıkardılar aman kalsın 8 sene idare etmişim 8 sene daha idare ederim şuan hiç sırası değil valla çok şükür iyi kazanıyoruz ama bazı şeylerde gereksiz kalıyor.Kizlar size bu sabahki şokumu anlatıyımgiriş katta ıturuyoruz biz de halıfleks için biri geldi oda ölçülerini falan aldı 12.000 liracık fiyat biçti neyyy dedim m2si 350 tl cik miş odalarımda çok büyük değil yani dedim abi sen daha uygun halıyı göster bizee neyse daha uyguna hallettik kendi evimiz olsa hadi acımıyım ama bu nedir yaa nereye gidioruz
Çok şükür canımKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
38 cm olmuşuz. Kilosu bir tık yukarıda ama sorun değil dedisuyu da iyiymiş.
Aşağı baskı oluyor bazen elimle tutuyorum dedim artık iyice büyüyor bu çok normal dedi rahim uzunlugunu ölçmem lazım ama vajinal bakmam gerek onu da istemiyorum dedi ama plasenta yukarıda dedi. Şuan herşey yolunda ama akşam doğum başladı diyebilirsin çnkü bu haftalardan sonra her hamilenin erken doğum riski vardır dedi. Bebikomun poposu hala aşağıda dönmezse Aralığın 15 inden sonra alırız sezaryenle, dönerse de 15-20 sine kadar normal doğumu bekleriz dedive 1 ay sonra kontrole çağırdı bunu sevmedim
Aşıyı sordum benim eşim hamile olsa kesinlikle yaptırırm pıhtılaşma riski yok eğer covid olursan bu risk var bence aşı ol ben gebelerime aşı ol diyorum ama tercihi anne baba olarak size bırakıyorum dedi. Sanırım olucam ben de aşı
7. Aydayım 7 kg almışım iyi dedi. Bu aydan sonra tuz ve karbonhidratı az tüketmeye bak bu aydan sonra boşuna tansiyon artmasın artık iyice ağırlaşmaya başlarsın gebeliğin sonuna doğru 12-14 kg almıs olursun dedi
Konuşmalar bu şekilde kızçeler çok uzun yazdım biraz detaycı anlatırım olayları kusura bakmayın
Çok şükür canım
Maşallah tontiş bir kız geliyor desene
Valla herşey normal görünüyor sağlıkla gelsin tontik
İkinize de kocaman maşallah
Ohhh masallahh cok şükür kuzu gamzesını bıle gordunuz heeKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
Aşağı baskı oluyor bazen elimle tutuyorum dedim artık iyice büyüyor bu çok normal dedi rahim uzunlugunu ölçmem lazım ama vajinal bakmam gerek onu da istemiyorum dedi ama plasenta yukarıda dedi. Şuan herşey yolunda ama akşam doğum başladı diyebilirsin çnkü bu haftalardan sonra her hamilenin erken doğum riski vardır dedi. Bebikomun poposu hala aşağıda dönmezse Aralığın 15 inden sonra alırız sezaryenle, dönerse de 15-20 sine kadar normal doğumu bekleriz dedive 1 ay sonra kontrole çağırdı bunu sevmedim
Aşıyı sordum benim eşim hamile olsa kesinlikle yaptırırm pıhtılaşma riski yok eğer covid olursan bu risk var bence aşı ol ben gebelerime aşı ol diyorum ama tercihi anne baba olarak size bırakıyorum dedi. Sanırım olucam ben de aşı
7. Aydayım 7 kg almışım iyi dedi. Bu aydan sonra tuz ve karbonhidratı az tüketmeye bak bu aydan sonra boşuna tansiyon artmasın artık iyice ağırlaşmaya başlarsın gebeliğin sonuna doğru 12-14 kg almıs olursun dedi
Konuşmalar bu şekilde kızçeler çok uzun yazdım biraz detaycı anlatırım olayları kusura bakmayın
Ohhh masallahh cok şükür kuzu gamzesını bıle gordunuz hee
Benım dr um cok ıyı cok sevıyorum ama
Renklı usg cekerken cocuhu bazen kayık kayık cekıyor yanı makıneden bebegı algılamaya calısmıyor
En ıyı sekılde 2 hafta once gıttımde almıstık poz
Cok istiyorum şöyle detaylı ca yuz hatlarını alabılmeyıb
Hadı bakalım aralık bebelerı sızlerı erknden degıl lutfen aralıkta beklıyoruz
Ya daha fazla detay verebilirsin bayılırımKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
Ayy cok heyecanlı bekleyıslerEvet vallla yaaeylülü atlattık şükür. Şimdi de ekimde doğurma dedi kasım olabilir ama ekim olmasın dedi. Kasım da olmasın aralık iyidir kızım zaten ekim 6 olmuş yahu eylül gibi çabucak biter o da
Maşalllah çok güzel gelişmeler hadi gözün aydın canım benimKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
Maşallah kuzucummm sağlıkla gelsin kızçenKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
Şekeri yükseltmek için elinden geleni ardına koymamışsın be kuzuAvokado yu sevvmeye calısırken ben
İcindekıler = yarım avokado 1 ad. Kucuk muz 2. 3 ad. Cevız içi 1 tatlı kasıgı organık memleketten dut pekmezı
Tabi canım zaten kazıklandığını anlıyosun kimse kolay kazanmıo bu paraları onların da işi bu hakkı ama birbirimize yardımcı olmak lazım ki ekonomi canlı kalsınYok artık ya abartmışlar iyice herkes birbirimizi nasıl kazıklarız derdinde o paraya dünya kadar halı alınır. Bizde mutfak için tadilat istedik 21.000 çıkardılar aman kalsın 8 sene idare etmişim 8 sene daha idare ederim şuan hiç sırası değil valla çok şükür iyi kazanıyoruz ama bazı şeylerde gereksiz kalıyor.
Aslında benım yedıgım seyler tek fark tatlı kasıgı pekmez i aksam dan yeyıp uaymam oldu biliyorumŞekeri yükseltmek için elinden geleni ardına koymamışsın be kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?