Valla avokado muz devam büyüsün yavriimYa daha fazla detay verebilirsin bayılırımmaşallah güzel kuzuya her şeyin yolunda olmasına sevindim avokadolar boşa değil bebeğim benim doktorum sosyal medyada paylaşmış aşı olun diye ki mesafeli idi
Sağol kuzuummMaşalllah çok güzel gelişmeler hadi gözün aydın canım benimkilosu d aiti maşallah
Ve 7 ayda 7 kilo neee ben ikiz diye mi bu kadar hızlandı artışlar Allahımmmmm
Aminnn kuzuucmm hepimizinki inşallahhhMaşallah kuzucummm sağlıkla gelsin kızçen
Uff o kadar güzel şeyler söylemiş ki keşke daha çok anlatsanKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
38 cm olmuşuz. Kilosu bir tık yukarıda ama sorun değil dedisuyu da iyiymiş.
Aşağı baskı oluyor bazen elimle tutuyorum dedim artık iyice büyüyor bu çok normal dedi rahim uzunlugunu ölçmem lazım ama vajinal bakmam gerek onu da istemiyorum dedi ama plasenta yukarıda dedi. Şuan herşey yolunda ama akşam doğum başladı diyebilirsin çnkü bu haftalardan sonra her hamilenin erken doğum riski vardır dedi. Bebikomun poposu hala aşağıda dönmezse Aralığın 15 inden sonra alırız sezaryenle, dönerse de 15-20 sine kadar normal doğumu bekleriz dedive 1 ay sonra kontrole çağırdı bunu sevmedim
Aşıyı sordum benim eşim hamile olsa kesinlikle yaptırırm pıhtılaşma riski yok eğer covid olursan bu risk var bence aşı ol ben gebelerime aşı ol diyorum ama tercihi anne baba olarak size bırakıyorum dedi. Sanırım olucam ben de aşı
7. Aydayım 7 kg almışım iyi dedi. Bu aydan sonra tuz ve karbonhidratı az tüketmeye bak bu aydan sonra boşuna tansiyon artmasın artık iyice ağırlaşmaya başlarsın gebeliğin sonuna doğru 12-14 kg almıs olursun dedi
Konuşmalar bu şekilde kızçeler çok uzun yazdım biraz detaycı anlatırım olayları kusura bakmayın
Bana o kadar hepsi yasak ki bunların şok geçirdim yesem açlık 150 çıkar o kadar diyim sanaAslında benım yedıgım seyler tek fark tatlı kasıgı pekmez i aksam dan yeyıp uaymam oldu biliyorumkuzum auy ne bıleyım arada rotarı sasırıyorum işte
Kız ben 4,5 ay da sekiz kilo aldımSağol kuzuummya bana çok geldi hatta eşime dedim giderken kesin az ye der bana diye normali ne ki bunun veya fazlası ne ya da siz kaçar kg aldınız
Hmmm oyllleee mıı kuzuu bıde onu deneyeyimYasamademek123 canım, benim de hiç aram yok avokadoyla.
Süzme yoğurt ve süzme peynirle karıştırıp yiyorum, anca öyle sevdim.
O yağlı tadı gelmiyo ağzıma.
Belki sen de sevmek için muz ve pekmez karıştırıyorsundur. Bi de süzme yoğurtla dene, cidden güzel oluyo.
Daha önce zeytinyağı, ceviz, sarımsak, limon falan deniyordum ama iyice yağlı tat geliyordu. Yoğurt baya hafifletiyor.
Bem yıllardır ılac felan kullanıyorum bebegım ufak tefek ınıs cıkıs olsada vucud yapımı bılıyorum kuzuBana o kadar hepsi yasak ki bunların şok geçirdim yesem açlık 150 çıkar o kadar diyim sanadikkat et kuzum her şey bebiş için
Ayy canımmmUff o kadar güzel şeyler söylemiş ki keşke daha çok anlatsanben de 5 hafta sonra gitmiş olcam haftaya çok heyecanlanıyorum zaten şimdi sen böyle güzel güzel anlatınca daha çok heyecanlandım rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzum
Rabbımm em guzel haliyle sunsun sıze kuzum kuşş gıbı gecırın ınsallaahhBu arada transferin 9.gününden bildiriyorum, dünden beri acayip bir uyku hali var. Kasık ağrılarım da ara ara oluyo.
Sadece 2 idrar testi yaptım, kan testi için Cumartesi’yi bekliyorum.
nurselek kuzum, evet sen ve Yasamademek123 baya ağrılı geçiriyorsunuz gerçekten. Kilya ve Birumuttuyasataninsani ise şekerle uğraşıyor. Allah şifa versin hepinize. Yalnız tupaaaaa da ben de o günleri görmek için neler neler vermezdik. Aklınıza geldikçe bize de dua edin olur mu?
Amin kuzum inşallah şuan tek istediğim şey sağlıkla ve zamanında gelmesi inan hiç bir şeyde gözüm yok. Herşey zamanla olur bebek bereketiyle gelirmiş tam ev kredimiz bitti bebiş gelmeye karar verdi :) O yüzden hiç kafamı yormuyorum o eksik bu eksik diye hepsi olur.Tabi canım zaten kazıklandığını anlıyosun kimse kolay kazanmıo bu paraları onların da işi bu hakkı ama birbirimize yardımcı olmak lazım ki ekonomi canlı kalsınoff çok fiyat cidden kuzum bu tarz işler bide işin içine girince ekstra ekstra çıkıo inşallah yakın zamanda en güzeli olur mutfağının da bebeğin sağlıkla bereketiyle gelir
Amiin kuzucum inşallah ben de inanıyorum bebeklerin uğuruna inşallah bize de bereketiyle gelir kızımızda ev almayı nasip eder AllahımAmin kuzum inşallah şuan tek istediğim şey sağlıkla ve zamanında gelmesi inan hiç bir şeyde gözüm yok. Herşey zamanla olur bebek bereketiyle gelirmiş tam ev kredimiz bitti bebiş gelmeye karar verdi :) O yüzden hiç kafamı yormuyorum o eksik bu eksik diye hepsi olur.
25.hafta tam 10 kilo şuan zayıflamadan önceki kiloma daha yeni döndüm. Bu kadarım yani daha göbek kısmı dolmuyor bile :)Sağol kuzuummya bana çok geldi hatta eşime dedim giderken kesin az ye der bana diye normali ne ki bunun veya fazlası ne ya da siz kaçar kg aldınız
Bana da uzun boylu oldugun için şuan 7 normal zaten sadece karnın var diğer yerlerin aynı zayfsın boydan dolayı dedi doğuma kadar 12-14 ideal dedi bakalım nolcekKız ben 4,5 ay da sekiz kilo aldımaraştırdım ben yani boy kilo endeksine göre hesaplanıomuş aslında alınması gereken kilo zayıf birine 15-18 normal ama normal kiloda birine 10-12 ideal gibi , doktorumda şöyle açıkladı senin boyunda birinin 8 kilosuyla benim boyumda birinin 4 kilosu aynı sayılır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?