Ya daha fazla detay verebilirsin bayılırım maşallah güzel kuzuya her şeyin yolunda olmasına sevindim avokadolar boşa değil bebeğim benim doktorum sosyal medyada paylaşmış aşı olun diye ki mesafeli idi
Valla avokado muz devam büyüsün yavriim aşıya randevu bakıyorum şimdi hemen olayım bari

Maşalllah çok güzel gelişmeler hadi gözün aydın canım benim kilosu d aiti maşallah
Ve 7 ayda 7 kilo neee ben ikiz diye mi bu kadar hızlandı artışlar Allahımmmmm
Sağol kuzuumm ya bana çok geldi hatta eşime dedim giderken kesin az ye der bana diye normali ne ki bunun veya fazlası ne ya da siz kaçar kg aldınız

Uff o kadar güzel şeyler söylemiş ki keşke daha çok anlatsan ben de 5 hafta sonra gitmiş olcam haftaya çok heyecanlanıyorum zaten şimdi sen böyle güzel güzel anlatınca daha çok heyecanlandım rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzum

Aslında benım yedıgım seyler tek fark tatlı kasıgı pekmez i aksam dan yeyıp uaymam oldu biliyorum kuzum auy ne bıleyım arada rotarı sasırıyorum işte
Bana o kadar hepsi yasak ki bunların şok geçirdim yesem açlık 150 çıkar o kadar diyim sana dikkat et kuzum her şey bebiş için

Sağol kuzuumm ya bana çok geldi hatta eşime dedim giderken kesin az ye der bana diye normali ne ki bunun veya fazlası ne ya da siz kaçar kg aldınız
Kız ben 4,5 ay da sekiz kilo aldım araştırdım ben yani boy kilo endeksine göre hesaplanıomuş aslında alınması gereken kilo zayıf birine 15-18 normal ama normal kiloda birine 10-12 ideal gibi , doktorumda şöyle açıkladı senin boyunda birinin 8 kilosuyla benim boyumda birinin 4 kilosu aynı sayılır dedi

Yasamademek123 canım, benim de hiç aram yok avokadoyla.
Süzme yoğurt ve süzme peynirle karıştırıp yiyorum, anca öyle sevdim.
O yağlı tadı gelmiyo ağzıma.
Belki sen de sevmek için muz ve pekmez karıştırıyorsundur. Bi de süzme yoğurtla dene, cidden güzel oluyo.
Daha önce zeytinyağı, ceviz, sarımsak, limon falan deniyordum ama iyice yağlı tat geliyordu. Yoğurt baya hafifletiyor.

Hmmm oyllleee mıı kuzuu bıde onu deneyeyim

Bana o kadar hepsi yasak ki bunların şok geçirdim yesem açlık 150 çıkar o kadar diyim sana dikkat et kuzum her şey bebiş için
Bem yıllardır ılac felan kullanıyorum bebegım ufak tefek ınıs cıkıs olsada vucud yapımı bılıyorum kuzu
Alıskınım arada kacamak yapıp yerı geldıgınde de full dıete cekıp o skeılde yıllarca yasamaya alıstım galıba

Ayy canımmm aminnn hepimiz zamanı gelince kavuşalım şu güzelliklere inşallahh

Bu arada transferin 9.gününden bildiriyorum, dünden beri acayip bir uyku hali var. Kasık ağrılarım da ara ara oluyo.
Sadece 2 idrar testi yaptım, kan testi için Cumartesi’yi bekliyorum.
nurselek kuzum, evet sen ve Yasamademek123 baya ağrılı geçiriyorsunuz gerçekten. Kilya ve Birumuttuyasataninsani ise şekerle uğraşıyor. Allah şifa versin hepinize. Yalnız tupaaaaa da ben de o günleri görmek için neler neler vermezdik. Aklınıza geldikçe bize de dua edin olur mu?

Rabbımm em guzel haliyle sunsun sıze kuzum kuşş gıbı gecırın ınsallaahh

Amin kuzum inşallah şuan tek istediğim şey sağlıkla ve zamanında gelmesi inan hiç bir şeyde gözüm yok. Herşey zamanla olur bebek bereketiyle gelirmiş tam ev kredimiz bitti bebiş gelmeye karar verdi :) O yüzden hiç kafamı yormuyorum o eksik bu eksik diye hepsi olur.

Amiin kuzucum inşallah ben de inanıyorum bebeklerin uğuruna inşallah bize de bereketiyle gelir kızımızda ev almayı nasip eder Allahım Allahım kimseyi daraltmasın hiç bir zaman

25.hafta tam 10 kilo şuan zayıflamadan önceki kiloma daha yeni döndüm. Bu kadarım yani daha göbek kısmı dolmuyor bile :)

Eklentiler

• f1737f34-fbbc-44ed-9639-12c3164ff3f8.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
https://www.instagram.com/p/CUrijhYgmIP/liked_by/
berguzarkorel
Hala hastane çantası hazırlamamış
Çocukların dolabını yerleştirmemiş
Ama bu sabah daha yüzünü yıkamadan 6:30 da uyanıp banyo dolabını düzenlemeye kalkan bir anne bırakalım şuraya.
Onu da beceremedim.
Her şeyi bi atasım geldi gene konsantre olamıyorum.
Aşırı beceriksiz ve üşengecim.
İki adımda nefes nefese kalıyor her şeyi erteliyorum.
En büyük motivasyonum yemek
Damar yolu açsanız karbonhidrat fırlar öyle söyleyeyim.
Normal hayatımda ne yapıyosam tersini yapıyorum.
Umurumda mı?
Sıfır
Teşekkürler

Yemek dışında geri kalanı ben :)

Bana da uzun boylu oldugun için şuan 7 normal zaten sadece karnın var diğer yerlerin aynı zayfsın boydan dolayı dedi doğuma kadar 12-14 ideal dedi bakalım nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…