Güzel az almışsın kuzum sen de boyun kaçben 4 kilo aldım 6ay bitti 7deyim karnımda çok az çıktı bazen büyümüyomu acaba bu çocuk diyorum haftaya salı kontrolüm çok merak ediyorum boyunu kilosunu 1 ay olacak görmeyeli
Ayy maşallaahhh çok tatlışşş bir hamişşsiinnnm25.hafta tam 10 kilo şuan zayıflamadan önceki kiloma daha yeni döndüm. Bu kadarım yani daha göbek kısmı dolmuyor bile :)
Teşekkürler kuzum hepiniz öylesinizAyy maşallaahhh çok tatlışşş bir hamişşsiinnnm
Şifa olsun inşallah kuzumValla avokado muz devam büyüsün yavriimaşıya randevu bakıyorum şimdi hemen olayım bari
Bence zaten pozitif kuzumBu arada transferin 9.gününden bildiriyorum, dünden beri acayip bir uyku hali var. Kasık ağrılarım da ara ara oluyo.
Sadece 2 idrar testi yaptım, kan testi için Cumartesi’yi bekliyorum.
nurselek kuzum, evet sen ve @Yasamademek123 baya ağrılı geçiriyorsunuz gerçekten. Kilya ve Birumuttuyasataninsani ise şekerle uğraşıyor. Allah şifa versin hepinize. Yalnız tupaaaaa da ben de o günleri görmek için neler neler vermezdik. Aklınıza geldikçe bize de dua edin olur mu?
Maşallah kuzum25.hafta tam 10 kilo şuan zayıflamadan önceki kiloma daha yeni döndüm. Bu kadarım yani daha göbek kısmı dolmuyor bile :)
Ah kuzum doğru söylüyosun...Bem yıllardır ılac felan kullanıyorum bebegım ufak tefek ınıs cıkıs olsada vucud yapımı bılıyorum kuzu
Alıskınım arada kacamak yapıp yerı geldıgınde de full dıete cekıp o skeılde yıllarca yasamaya alıstım galıba
Bu arada transferin 9.gününden bildiriyorum, dünden beri acayip bir uyku hali var. Kasık ağrılarım da ara ara oluyo.
nurselek kuzum, evet sen ve @Yasamademek123 baya ağrılı geçiriyorsunuz gerçekten. Kilya ve Birumuttuyasataninsani ise şekerle uğraşıyor. Allah şifa versin hepinize. Yalnız tupaaaaa da ben de o günleri görmek için neler neler vermezdik. Aklınıza geldikçe bize de dua edin olur mu?
Mor başlık amaKızlar ürün tavsiyesi ile geldim. Elbette çok kolay olmadıama Venüs jiletlerini şiddetle tavsiye kesme korkusu çok yaşamadım oynar başlık rahat oldu. Pahalı baya ama şu aşamada daha iyi çözüm yok
Ben ilk defa aldım pembe bir ürün mor başlık dediğin nasıl ki kuzum. Valla büyük nimetmiş normalde kullanmıyordum bu süreçte diğerleri felaket zor tehlikeli idi bu çok rahatMor başlık amasenelerdir onu kullanıyorum dediğin gibi pahalı ama ondan iyisi yok yapacak Bi şey yok, bittikçe sadece başlık satın alıyorum 4 lü kutu Trendyoldan o da aylarca götürüyor zaten...
Bu kuzum, belki senin pembe dediğine ben mor demişimdirBen ilk defa aldım pembe bir ürün mor başlık dediğin nasıl ki kuzum. Valla büyük nimetmiş normalde kullanmıyordum bu süreçte diğerleri felaket zor tehlikeli idi bu çok rahat
Yok yavrum bu değil bende ki olmadı bunu de denerim sonrakineBu kuzum, belki senin pembe dediğine ben mor demişimdirjel bariyer falan da var bayağı iyi ürün
Valla o poşetlerde çok mantıklı canım benim sığmayanları öyle yapmayı düşünüyorumKargoların Bi çoğu geldi kızlaryarını atlatıp yıkamaya başlıcam sanırım hastane için olan kısmı en azından hazırlamayı planlıyorum. İkeanın 2.5 lt kilitli poşetlerinden var onlarla koyucam geçen YouTube ta gördüm çok mantıklı geldi. Bavul içi düzenleyici almadığım için
İnşallah canım benimmmm...Bence zaten pozitif kuzumAmiin bu günlere gelin sağlıkla kavuşun tupaaaaa ile ama bu sorunları yaşamayın kuzum Kimse yaşamasın. Tıkır tıkır ilerlesin her şey. Etmez olur muyuz
Allah razı olsun canımmmmmm.Etmez olur muyuz kuzum hep dilimdesiniz İnşallah burdan daha çoook güzel haberler vercez birbirimize
İnşallah canım inşallah siz de bu günleri görüceksinzBu arada transferin 9.gününden bildiriyorum, dünden beri acayip bir uyku hali var. Kasık ağrılarım da ara ara oluyo.
İnşallah kuzum
Onu da ben bilmiyorum kuşum bu Bi hayli pahalı oluyor işteYok yavrum bu değil bende ki olmadı bunu de denerim sonrakineonda jel bariyer yoktu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?