Bence zaten pozitif kuzum Amiin bu günlere gelin sağlıkla kavuşun tupaaaaa ile ama bu sorunları yaşamayın kuzum Kimse yaşamasın. Tıkır tıkır ilerlesin her şey. Etmez olur muyuz

Etmez olur muyuz kuzum hep dilimdesiniz İnşallah burdan daha çoook güzel haberler vercez birbirimize

Mor başlık ama senelerdir onu kullanıyorum dediğin gibi pahalı ama ondan iyisi yok yapacak Bi şey yok, bittikçe sadece başlık satın alıyorum 4 lü kutu Trendyoldan o da aylarca götürüyor zaten...

Mor başlık ama senelerdir onu kullanıyorum dediğin gibi pahalı ama ondan iyisi yok yapacak Bi şey yok, bittikçe sadece başlık satın alıyorum 4 lü kutu Trendyoldan o da aylarca götürüyor zaten...
Ben ilk defa aldım pembe bir ürün mor başlık dediğin nasıl ki kuzum. Valla büyük nimetmiş normalde kullanmıyordum bu süreçte diğerleri felaket zor tehlikeli idi bu çok rahat

Kargoların Bi çoğu geldi kızlar yarını atlatıp yıkamaya başlıcam sanırım hastane için olan kısmı en azından hazırlamayı planlıyorum. İkeanın 2.5 lt kilitli poşetlerinden var onlarla koyucam geçen YouTube ta gördüm çok mantıklı geldi. Bavul içi düzenleyici almadığım için

Ben ilk defa aldım pembe bir ürün mor başlık dediğin nasıl ki kuzum. Valla büyük nimetmiş normalde kullanmıyordum bu süreçte diğerleri felaket zor tehlikeli idi bu çok rahat
Bu kuzum, belki senin pembe dediğine ben mor demişimdir jel bariyer falan da var bayağı iyi ürün

Eklentiler

• Screenshot_20211006_122535.webp
    20 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20211006_122547.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 33
Valla o poşetlerde çok mantıklı canım benim sığmayanları öyle yapmayı düşünüyorum

Kızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun sıkıntıları yok ama. 36.haftayı zorlayacağız dedi doktorum hayırlısı
Elime ortopediden Bi atel alabilirsin dedi doğum sonrası grçicek rahat ol dedi.
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
Amaaaa gelelim kiloya ben size dedim ben çok aldım diye.
Labellaaa 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsun ben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte

Bence zaten pozitif kuzum Amiin bu günlere gelin sağlıkla kavuşun tupaaaaa ile ama bu sorunları yaşamayın kuzum Kimse yaşamasın. Tıkır tıkır ilerlesin her şey. Etmez olur muyuz
İnşallah canım benimmmm...
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Etmez olur muyuz kuzum hep dilimdesiniz İnşallah burdan daha çoook güzel haberler vercez birbirimize
Allah razı olsun canımmmmmm.
İnşallah güzel haberler verebiliriz.

İnşallah canım inşallah siz de bu günleri görüceksinz ama insanoğlu işte çekerken illaki şikayet ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…