- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Ohh çok şükür yavrumKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun sıkıntıları yok ama. 36.haftayı zorlayacağız dedi doktorum hayırlısı
Elime ortopediden Bi atel alabilirsin dedi doğum sonrası grçicek rahat ol dedi.
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
Amaaaa gelelim kiloya ben size dedim ben çok aldım diye.
@angelbaby29 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsunben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte
Ohh çok şükür yavrumsen zaten biliyorsun neler olması gerektiğini halledersin
Oh cok şükürKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
@angelbaby29 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsunben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte
Gözünaydın kuzum maşallah miniklereKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun canım valla hamdolsunOh cok şüküryavrumm
Senınde ıcın rahat olmustur artık ınsan bebeleri gorunce bı yerde sıkıntılarına da daha da dayanıyor
Bugun guzel sonuclar aldık yıne hamdolsun gozun aydın olsun
İnşallah canımm benim hepimiz sağ salimGözünaydın kuzum maşallah miniklere
Sıkıntısız geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Oh çok şükür kuzucum sağlıkla gelsinler Allahın izniyleKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Ay ne bilim yaa dikkat et dedi az bozuldumOh çok şükür kuzucum sağlıkla gelsinler Allahın izniyle2 tane var kolay değil sen takma kafana kiloyu ya verilir illa ki sağlıklı beslenmeye de bak sen bir daha ne zaman çağırdı onu konuşuyodunuz ya merak ettim baby
Kuzum senın bebıklerın kılosuda masallahj iyiAy ne bilim yaa dikkat et dedi az bozuldum
Bi daha 2 hafta sonraya çağırdı 3 haftaydı artık 2 hafta dedi kuzum
Oy maşallah kuzularaKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Yaa canımKuzum senın bebıklerın kılosuda masallahj iyi
Benden 2 haftada gerıdesın hani ikiz bebek lerı kucuk olur dıyorlar ama bence sadece erken olursa dogum ordan kucuk olur dıe bahsediyorlar yoksa tek lı gebelıkler gıbı burdakı ıkızlerde
Sen kılona da cok bakma ne unluler 25 30 kılo alanlar bıle var bak bende 12 kılo aldımtek bebık oda gayet ıyısınız masallah sekerınde yok azıcıkta canının ıstedıklerını ye benım dr um mesela abartılcak gını kılo artısın olmadı dıo bana yaa
Verilir dimi yaaOy maşallah kuzularabenimkiler hep asık suratlı rahat değiller demek ki gözün aydın bebeğim iyi geçmesine çok sevindim. Kilo da verilir gider ya daha önce problem yaptığıma çok üzülüyorum böyle olacağını bilsem daha çok yerdim doktorun da olumlu konuşmuş geçecek o ağrılar inşallah. Süt içemiyorum ben o yüzden yoğurt ve ayrana yüklen dediler benim gibi içemiyorsan yoğurt ayranda olur. Balık taze olmayınca beni zehirliyor. Riske atıp rahatlıkla yiyemiyorum. Mevsimi geldi ya eşime sıkı sıkı tembihleyip bir iki kere aldırdım söyle en tazesi neyse onu versin filan diyorum. Yoksa aşırı severim balık.
Yaa canımBana dikkat dedi valla hiç böyle demezdi
Ama koca kişisi durmuyo ki. Tatlı alıyo çok seviyor yiyoz yaniİşte pilavı milavı hamur işi derkeeen
Hadi bakalim resmen zaman yaklasiyor yavas yavas saglikla vaktinde gelsinler annesiAy ne bilim yaa dikkat et dedi az bozuldum
Bi daha 2 hafta sonraya çağırdı 3 haftaydı artık 2 hafta dedi kuzum
Aminnn cümlemiz inşallah yaaHadi bakalim resmen zaman yaklasiyor yavas yavas saglikla vaktinde gelsinler annesi
Verilir tabii o koşturmaca ile boşver takma kafana yine de sağlıklı şeyleri daha çok tüketmeye gayret et tabii kuzum. Var alıyoruz da hiç belli olmuyor bana başkasını rahatsız etmiyor beni fena yapıyor Allah göstermesin. Bana haftada bir ye dedi diyetisyen ufak ufak başladık tembih ede ede adamlarıVerilir dimi yaa
Yoğurt da azalttım ben biliyorum kendimi yaa sağlıksız oldum bensütlerin tek içimliklerinin 12 lisi falan var ya onlardan da alcam yaa.
Balık mevsimi de geldi bilindik yeriniz var sa ordan alın bizim var bol bol yiyelim yazık suratsız çocuklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?