Ohh çok şükür yavrum sen zaten biliyorsun neler olması gerektiğini halledersin

Oh cok şükür yavrumm
Senınde ıcın rahat olmustur artık ınsan bebeleri gorunce bı yerde sıkıntılarına da daha da dayanıyor
Bugun guzel sonuclar aldık yıne hamdolsun gozun aydın olsun

Gözünaydın kuzum maşallah miniklere
Sıkıntısız geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah .

Oh çok şükür kuzucum sağlıkla gelsinler Allahın izniyle 2 tane var kolay değil sen takma kafana kiloyu ya verilir illa ki sağlıklı beslenmeye de bak sen bir daha ne zaman çağırdı onu konuşuyodunuz ya merak ettim baby

Ay ne bilim yaa dikkat et dedi az bozuldum
Bi daha 2 hafta sonraya çağırdı 3 haftaydı artık 2 hafta dedi kuzum

Ay ne bilim yaa dikkat et dedi az bozuldum
Bi daha 2 hafta sonraya çağırdı 3 haftaydı artık 2 hafta dedi kuzum
Kuzum senın bebıklerın kılosuda masallahj iyi
Benden 2 haftada gerıdesın hani ikiz bebek lerı kucuk olur dıyorlar ama bence sadece erken olursa dogum ordan kucuk olur dıe bahsediyorlar yoksa tek lı gebelıkler gıbı burdakı ıkızlerde
Sen kılona da cok bakma ne unluler 25 30 kılo alanlar bıle var bak bende 12 kılo aldım tek bebık oda gayet ıyısınız masallah sekerınde yok azıcıkta canının ıstedıklerını ye benım dr um mesela abartılcak gını kılo artısın olmadı dıo bana yaa

Oy maşallah kuzulara benimkiler hep asık suratlı rahat değiller demek ki gözün aydın bebeğim iyi geçmesine çok sevindim. Kilo da verilir gider ya daha önce problem yaptığıma çok üzülüyorum böyle olacağını bilsem daha çok yerdim doktorun da olumlu konuşmuş geçecek o ağrılar inşallah. Süt içemiyorum ben o yüzden yoğurt ve ayrana yüklen dediler benim gibi içemiyorsan yoğurt ayranda olur. Balık taze olmayınca beni zehirliyor. Riske atıp rahatlıkla yiyemiyorum. Mevsimi geldi ya eşime sıkı sıkı tembihleyip bir iki kere aldırdım söyle en tazesi neyse onu versin filan diyorum. Yoksa aşırı severim balık.

Yaa canım Bana dikkat dedi valla hiç böyle demezdi
Ama koca kişisi durmuyo ki. Tatlı alıyo çok seviyor yiyoz yani İşte pilavı milavı hamur işi derkeeen

Verilir dimi yaa
Yoğurt da azalttım ben biliyorum kendimi yaa sağlıksız oldum ben sütlerin tek içimliklerinin 12 lisi falan var ya onlardan da alcam yaa.
Balık mevsimi de geldi bilindik yeriniz var sa ordan alın bizim var bol bol yiyelim yazık suratsız çocuklarımıza

Verilir tabii o koşturmaca ile boşver takma kafana yine de sağlıklı şeyleri daha çok tüketmeye gayret et tabii kuzum. Var alıyoruz da hiç belli olmuyor bana başkasını rahatsız etmiyor beni fena yapıyor Allah göstermesin. Bana haftada bir ye dedi diyetisyen ufak ufak başladık tembih ede ede adamları diyorum eşime gözlerini korkut hamile rahatsız ediyor bakın filan de. Adamda der ki alma kardeşim o zaman kız benimkiler pek dertli yüzlerinin güldüğünü görsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…