Ohh süperrr maşallaahhhhKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun sıkıntıları yok ama. 36.haftayı zorlayacağız dedi doktorum hayırlısı
Elime ortopediden Bi atel alabilirsin dedi doğum sonrası grçicek rahat ol dedi.
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
Amaaaa gelelim kiloya ben size dedim ben çok aldım diye.
Labellaaa 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsun ben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte
Çare Rennie duo şurupYa benimde ufak ufak mide sorunlarım geri dönüyor biliyor musun senin kadar değilde yanma ağzıma gelme gibi. Rabbim yardımcımız olsun
Benm dr neden bana onu ye bunu yeme flan demiyo hiç yaa biraz ilgi ve bilgi istiyorum dr umdanKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun sıkıntıları yok ama. 36.haftayı zorlayacağız dedi doktorum hayırlısı
Elime ortopediden Bi atel alabilirsin dedi doğum sonrası grçicek rahat ol dedi.
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
Amaaaa gelelim kiloya ben size dedim ben çok aldım diye.
Labellaaa 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsun ben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte
Ahh ozamanlar gelısn deKızlar doğurduktan sonra burayı boşlamak yok bakyok efendim iki taneymiş te uyumuyomuşta yorgunuzda bilmem ne dinlemeyiz en azından iyiyiz herşey yolunda diye ses edersiniz tamam mıııı
Aaaaa alarmlar dr randevusuyla birlikte kapatıldıı şok unutuldu gideyim de kaldıysa kapayımBu arada kontrole giderken şoka uğradım artık çıngırak ve diş kaşıyıcıları da tamam
E bebekten 1 çıngırak parasına 4 Parça kooooş vatandaş koş
Aynen aynen desin eşim hamile vicdansızlık yapmasınlar yani. Yaa seninkiler de öyle mi ya kızın bildiğin somurtuk ya suratıVerilir tabii o koşturmaca ile boşver takma kafana yine de sağlıklı şeyleri daha çok tüketmeye gayret et tabii kuzum. Var alıyoruz da hiç belli olmuyor bana başkasını rahatsız etmiyor beni fena yapıyor Allah göstermesin. Bana haftada bir ye dedi diyetisyen ufak ufak başladık tembih ede ede adamlarıdiyorum eşime gözlerini korkut hamile rahatsız ediyor bakın filan de. Adamda der ki alma kardeşim o zaman kız benimkiler pek dertli yüzlerinin güldüğünü görsem keşke
Kız gercek ten sacları nı gosterdı mıÇare Rennie duo şurupBen 1,5 aydır günün her saati yaşıyorum, her yemekten sonra artık kaşığı bıraktım, şişeyi kafama dikiyorum
Halk arasında annenin mide yanması olursa bebek saçlı olur diyorlar, son gittiğimiz kontrolde doktorumuz saçlarını gösterdiBu kadar yanmaya ben bi rapunzel bekliyorum
Haa saysalar çok oluyo ozaman senşn de sus susOhh süperrr maşallaahhhhsenin iki bebene 12 kg iyi gibi geliyor bna yaa ben 4 ay aç gezdım zaten 10 kg vermıstm hem o verdiğimi hem de üstüne 7 almış oldm ama tabiki bulantıda giden kiloyu saymıyorlarmış sayarlarsa yandım zaten
Takılma takılma biraz tatlıya falan dikkat edersin oldu bittiİnşallah canım ama Allah günah yazmasın da kiloya kafam takılmadı değil
Git git valla mis gibiAaaaa alarmlar dr randevusuyla birlikte kapatıldıı şok unutuldu gideyim de kaldıysa kapayım
Hatırlıyor musun kuzu sana sormustum kız bebeek asagıda mı dıe hep oyle derler dıe demekkı dogruymusAynen aynen desin eşim hamile vicdansızlık yapmasınlar yani. Yaa seninkiler de öyle mi ya kızın bildiğin somurtuk ya suratı
İnşallah yaaTakılma takılma biraz tatlıya falan dikkat edersin oldu bitti
Evet evet kız baştan beri hep aşağıdaHatırlıyor musun kuzu sana sormustum kız bebeek asagıda mı dıe hep oyle derler dıe demekkı dogruymus
Ay yavrum öyle diyorlar ama bence rahim mideye baskı yaptığı için oluyor. İlk aylar neden oluyordu bilmiyorumÇare Rennie duo şurupBen 1,5 aydır günün her saati yaşıyorum, her yemekten sonra artık kaşığı bıraktım, şişeyi kafama dikiyorum
Halk arasında annenin mide yanması olursa bebek saçlı olur diyorlar, son gittiğimiz kontrolde doktorumuz saçlarını gösterdiBu kadar yanmaya ben bi rapunzel bekliyorum
İç zıbın mı hangisini diyorsun canımKızlar bişi sorcm zıbınlarınızın boyun kısmında çıtçıt varmı ? Ve bilek açıklığı ellerini rahat çıkarabileğiniz gibi esnek mi ?
Hem de nasıl kız bir tanesi dudak büzmüş resmen ağladı ağlayacakAynen aynen desin eşim hamile vicdansızlık yapmasınlar yani. Yaa seninkiler de öyle mi ya kızın bildiğin somurtuk ya suratı
Evet iç zıbınİç zıbın mı hangisini diyorsun canım
Ay evet yaaHem de nasıl kız bir tanesi dudak büzmüş resmen ağladı ağlayacakyerim. Öyle olunca içeride huzursuzlar mı diye üzülüyorum açıkçası
İç zıbın uzun kollum yok dahacaEvet iç zıbın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?