Ohh süperrr maşallaahhhh senin iki bebene 12 kg iyi gibi geliyor bna yaa ben 4 ay aç gezdım zaten 10 kg vermıstm hem o verdiğimi hem de üstüne 7 almış oldm ama tabiki bulantıda giden kiloyu saymıyorlarmış sayarlarsa yandım zaten

Ya benimde ufak ufak mide sorunlarım geri dönüyor biliyor musun senin kadar değilde yanma ağzıma gelme gibi. Rabbim yardımcımız olsun
Çare Rennie duo şurup Ben 1,5 aydır günün her saati yaşıyorum, her yemekten sonra artık kaşığı bıraktım, şişeyi kafama dikiyorum
Halk arasında annenin mide yanması olursa bebek saçlı olur diyorlar, son gittiğimiz kontrolde doktorumuz saçlarını gösterdi Bu kadar yanmaya ben bi rapunzel bekliyorum

Benm dr neden bana onu ye bunu yeme flan demiyo hiç yaa biraz ilgi ve bilgi istiyorum dr umdan bişi sorcam benim sütü yoğurdu peyniri çok tüketmem sorun teşkil edermi acaba ya

Aynen aynen desin eşim hamile vicdansızlık yapmasınlar yani. Yaa seninkiler de öyle mi ya kızın bildiğin somurtuk ya suratı

Kız gercek ten sacları nı gosterdı mı

Haa saysalar çok oluyo ozaman senşn de sus sus

Kızlar bişi sorcm zıbınlarınızın boyun kısmında çıtçıt varmı ? Ve bilek açıklığı ellerini rahat çıkarabileğiniz gibi esnek mi ?

Ay yavrum öyle diyorlar ama bence rahim mideye baskı yaptığı için oluyor. İlk aylar neden oluyordu bilmiyorum

Hem de nasıl kız bir tanesi dudak büzmüş resmen ağladı ağlayacak yerim. Öyle olunca içeride huzursuzlar mı diye üzülüyorum açıkçası
Ay evet yaa eşim de içerdeler hem onun efkarı hem de altta kalıyo diyor
Aman doğunca güşdürürüz biz onları Allahın izniyle, deli anaları var onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…