- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Ben direkt omuzları açılanlardan aldım kuzum hiç çıtçıtlı yok, uzun kollu da 1 ya da 2 tane var öyle çok yok bakmadık hiç. BileklerineKızlar bişi sorcm zıbınlarınızın boyun kısmında çıtçıt varmı ? Ve bilek açıklığı ellerini rahat çıkarabileğiniz gibi esnek mi ?
Bence Bi şey olmaz sıkma canını kullananlar nasıl kullanıyor ona göre yapılmıştırDün annem geldi aldıklarıma baktı da bu çıtçıtlar boynuna batar kolları cok dar olur minik ellerini nasıl cıkarcaksın burdan zorlanır dedi üzüldmiade et dedi ama ben fişi attım lcw nin geri alırlar mı acaba fişsiz etiketleri kesmedim Kilya sende de vardı lcw zıbınları sence de annemin dediği gibi mi
Omuzları açılan nasıl kiBen direkt omuzları açılanlardan aldım kuzum hiç çıtçıtlı yok, uzun kollu da 1 ya da 2 tane var öyle çok yok bakmadık hiç. Bileklerine
Yani ben de öyle dedim neden üretiyorlar o zmn diyeBence Bi şey olmaz sıkma canını kullananlar nasıl kullanıyor ona göre yapılmıştır
Hamdolsun kuzum kötü şeyler duymadımnurselek canım, gözün aydın.
Ohhhhh, gördün bebişleri rahatladın. Ne güzel.
Maşallah, gayet de güzel şeyler söylemiş doktorun.
Kilo olayını büyütmüş bence.
Her dakka aynı çıkmıyoruz ki tartıda, yediğimiz içtiğimizle, tuvalet olayıyla falan 1-2 kilo değişiyor zaten. Belki şimdi fazla çıktın ya da geçen gittiğinde olduğundan az çıkmıştın.
İnşallah biz de görebiliriz o günleri.
Benim eşim de tatlı konusunda fena.
Bakalım napıcaz?
Ben sana resim atcam birazdan duOmuzları açılan nasıl ki
Sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil canım.Hamdolsun kuzum kötü şeyler duymadımdoğru haklısın işte anlamıyor doktorum
İnşallah siz de göreceksiniz inşallahhhhhh
Bi de benimkiler tatlı yiyince kuduruyor çok hateketleniyor eşim de babalarına çekvekler etçi tatlıcı olacaklar diyo böyle böyle nanayı yiyoruz
Aminnn hepimiz inşallahSağlıkla gelsinler de hiç önemli değil canım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
BöyleOmuzları açılan nasıl ki
Benim 3 mü 4 mü ne yenidogan var canım gerisi 0 3 aylık cabuk buyuyorlarmisKızlar bu hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı aldınız 0-3 ay mı bazısında böyle beden seçeneği var bilemedim ben
Bnde hic kısa kollu almadm hee insallah darlamam cocugu ustune bide uzun kollu nasil giydireceksem
Ayy bu annelerimiz canlarımız allah başımızdan eksik etmesin dee çok bilmiyolar mı benimki de böyle herşeye bir yorum yaparDün annem geldi aldıklarıma baktı da bu çıtçıtlar boynuna batar kolları cok dar olur minik ellerini nasıl cıkarcaksın burdan zorlanır dedi üzüldmiade et dedi ama ben fişi attım lcw nin geri alırlar mı acaba fişsiz etiketleri kesmedim Kilya sende de vardı lcw zıbınları sence de annemin dediği gibi mi
Benimkiler hep yenidoğan canımKızlar bu hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı aldınız 0-3 ay mı bazısında böyle beden seçeneği var bilemedim ben
İlimizde normal değiliz yeminle ortamız yokBnde hic kısa kollu almadm hee insallah darlamam cocugu ustune bide uzun kollu nasil giydireceksem
Evettt sen nereye kaçmıştın kiiiiVicdansızlar ne cok konusmussunuz bi kac saat girmedimnurselek cok sevindim hadi gözün aydn olsun kiloyu da napican demekki yaramis bebislere de masallah iyiler verilir derdimiz kilo olsun bosver
Recai papuccuya muayene olduniz muDoğru diyorsun kuzum fikir alacağım başka drlardan burda Recai papuccu var birde ona muayene olacağım en azından muayene olup fikir almak iyi olur benim için.. Allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?