nurselek canım, gözün aydın.
Ohhhhh, gördün bebişleri rahatladın. Ne güzel.
Maşallah, gayet de güzel şeyler söylemiş doktorun.
Kilo olayını büyütmüş bence.
Her dakka aynı çıkmıyoruz ki tartıda, yediğimiz içtiğimizle, tuvalet olayıyla falan 1-2 kilo değişiyor zaten. Belki şimdi fazla çıktın ya da geçen gittiğinde olduğundan az çıkmıştın.
İnşallah biz de görebiliriz o günleri.
Benim eşim de tatlı konusunda fena.
Bakalım napıcaz?

Dün annem geldi aldıklarıma baktı da bu çıtçıtlar boynuna batar kolları cok dar olur minik ellerini nasıl cıkarcaksın burdan zorlanır dedi üzüldm iade et dedi ama ben fişi attım lcw nin geri alırlar mı acaba fişsiz etiketleri kesmedim Kilya sende de vardı lcw zıbınları sence de annemin dediği gibi mi

Eklentiler

• E77D4B70-6532-4D07-A878-BA4C1F84A35D.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 44
  • A3B8FF20-A6A4-48E7-997A-76CB91575C7E.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bişi sorcm zıbınlarınızın boyun kısmında çıtçıt varmı ? Ve bilek açıklığı ellerini rahat çıkarabileğiniz gibi esnek mi ?
Ben direkt omuzları açılanlardan aldım kuzum hiç çıtçıtlı yok, uzun kollu da 1 ya da 2 tane var öyle çok yok bakmadık hiç. Bileklerine

Bence Bi şey olmaz sıkma canını kullananlar nasıl kullanıyor ona göre yapılmıştır

Hamdolsun kuzum kötü şeyler duymadım doğru haklısın işte anlamıyor doktorum
İnşallah siz de göreceksiniz inşallahhhhhh
Bi de benimkiler tatlı yiyince kuduruyor çok hateketleniyor eşim de babalarına çekvekler etçi tatlıcı olacaklar diyo böyle böyle nanayı yiyoruz

Sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil canım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Ayy bu annelerimiz canlarımız allah başımızdan eksik etmesin dee çok bilmiyolar mı benimki de böyle herşeye bir yorum yapar yaa normal zıbın çeşit çeşit illa ki işe yarayan olur sadece kruvaze çıtçıtlılar daha rahat olabilir ama zannetmiyorum boynu falan acısın herkes kullanıyor kolu falan sığar yani yenidoğan bedeni almadın ya sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…