Ultrasonda bakarken kafasının üstünde ufak bi beyazlık var, bunlar saçları dediKız gercek ten sacları nı gosterdı mı
Kız benım bıldıgım dısarı ya verılıyor sadaka gıbıUltrasonda bakarken kafasının üstünde ufak bi beyazlık var, bunlar saçları dediBen de saçlı doğmuşum zaten, benzer bi performans bekliyorum minnak kuzumdan
eşimin ailesinde bebek doğduktan bi ay sonra bebeğin saçlarını sıfıra vuruyorlar, sonra onu tartıp babası annesine o kadar gram altın alıyormuşben muhtemelen buna izin vermem, bebişime kıyamam ama tahmini bi ağırlık hesaplayıp altınımızı aldırırız
Bugün esim evdeydi bi temizlik yaptk ev göcüyorduEvettt sen nereye kaçmıştın kiiii
Valla derdimiz o olsun işte
Valla yok ortamız bi kac tane kısa kollu alım bariİlimizde normal değiliz yeminle ortamız yokneyse sen Bi iki yarım kollu al ben de bir iki uzun ama ben ebrbeğe ne zaman gitsem yok uzun kollu yenidoğan ya da 3 6 aylıkta
Ooohh misBugün esim evdeydi bi temizlik yaptk ev göcüyordu
Benim ilk aylar böyle bi şikayetim yoktu, son 1,5 aydır falan var. Artık akşam 6’dan sonra yememeye çalışıyorum, yersem (ki bazen yiyorum), bunun sonuçlarını çekersin diyorum ve evet gece uyumak mümkün diil. Anca oturur pozisyonda uykuya dalabiliyorum. Yanımda da sürekli şurubum ya da aynı markanın tabletleri oluyor.Ay yavrum öyle diyorlar ama bence rahim mideye baskı yaptığı için oluyor. İlk aylar neden oluyordu bilmiyorum
Ay inşallah yavrum. Hayat pahalılığı diye diye kuzuları dert sahibi yaptık. Mama bez hesabı yapıyorlarAy evet yaaeşim de içerdeler hem onun efkarı hem de altta kalıyo diyor
Aman doğunca güşdürürüz biz onları Allahın izniyle, deli anaları var onların
Neyi veriyoruz? Altını mıKız benım bıldıgım dısarı ya verılıyor sadaka gıbı
Ay sorma yaaAy inşallah yavrum. Hayat pahalılığı diye diye kuzuları dert sahibi yaptık. Mama bez hesabı yapıyorlar
Bende sadece iki tane var kuzum annem almış onlarda çıt çıt değil bir de 3-6 ay. Ama bu çıt çıt olayı çok kullanılıyor. Diğer fotoğrafta gösterdiğin kaşkorse mi ne e bebekte de vardı herkes çok memnun yorum yapmış ama bana da dar geldi kolları açıkçası almadım. İnternet alışverişi olsa online da oluyor fatura ama diğer türlü bilmiyorum hiç kuzum.Dün annem geldi aldıklarıma baktı da bu çıtçıtlar boynuna batar kolları cok dar olur minik ellerini nasıl cıkarcaksın burdan zorlanır dedi üzüldmiade et dedi ama ben fişi attım lcw nin geri alırlar mı acaba fişsiz etiketleri kesmedim Kilya sende de vardı lcw zıbınları sence de annemin dediği gibi mi
Bebegın sacının agırlıgınca ya gumus ya altınNeyi veriyoruz? Altını mı
Merhaba hayır olmadım merkezin yoğunluğu ve Recai papuccuyu sadece transferde görecek olmak beni vazgeçirdi görüşmeye dahi gitmedim. Siz orda misinizReda
Recai papuccuya muayene olduniz mu
Biri yenidoğan biri 0 3 ay gelmişKızlar bu hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı aldınız 0-3 ay mı bazısında böyle beden seçeneği var bilemedim ben
Benim şükür şu an için o boyutta değil kuzum gebelik başında işte sürekli leblebi cam şeker gibi şeyler atıyordum bastırsın diyeBenim ilk aylar böyle bi şikayetim yoktu, son 1,5 aydır falan var. Artık akşam 6’dan sonra yememeye çalışıyorum, yersem (ki bazen yiyorum), bunun sonuçlarını çekersin diyorum ve evet gece uyumak mümkün diil. Anca oturur pozisyonda uykuya dalabiliyorum. Yanımda da sürekli şurubum ya da aynı markanın tabletleri oluyor.
Sindirim sistemimiz çok yavaşlıyormuş, sabah kahvaltısını güzel yapıyorum, gün içinde de iyiyim ama akşam yediklerimden sonra peluş oyuncakgibi şişkin hissediyorum. Nefes almak zorlaşıyo
Bazıları 0-1 ay yapılıyor ondan kuzum sanırım. Mümkünse 0-3 al bebişin kilosu nasıl gidiyor bilmiyorum ama normal ise 0-3 uzun süre iş görür sankiKızlar bu hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı aldınız 0-3 ay mı bazısında böyle beden seçeneği var bilemedim ben
Ooo orada bir tığ gördüm sanki
Ayy ne güzel adet öyleUltrasonda bakarken kafasının üstünde ufak bi beyazlık var, bunlar saçları dediBen de saçlı doğmuşum zaten, benzer bi performans bekliyorum minnak kuzumdan
eşimin ailesinde bebek doğduktan bi ay sonra bebeğin saçlarını sıfıra vuruyorlar, sonra onu tartıp babası annesine o kadar gram altın alıyormuşben muhtemelen buna izin vermem, bebişime kıyamam ama tahmini bi ağırlık hesaplayıp altınımızı aldırırız
Ayy senin ki haftada 1 gün beraber keyfini cıkarn bosverOoohh mis
Benimki de izinli de bişey diyemiyorum bu hafta yoruldu diye belki hurra der kalkarız ama sanmıyorum
Bebişlerin iyi olmasına çok sevindim canım gözün aydınKızlar bende çıktım çok şükür iyi bebekler son adet tarihine göre 26.haftadaısn ama 27.haftayla uyumlu ikiz bebekler küçük olur ona rağmen iyi dedi. Oğlan 1071 kız 980 gr yaklaşık 100 gr var aralarında. Kız aşağıda oğlan yukarıda oğlanın yeri daha rahatmış. Benim çocuklar showu sevmiyorlar sanırım hiç poz vermiyorlar. Oğlumun ağız açıp kapanmasını gördüm bir farklı olarak. Kızımın yeri sanırım biraz daralıyor olandan dolayı yüzü asık
Hamdolsun sıkıntıları yok ama. 36.haftayı zorlayacağız dedi doktorum hayırlısı
Elime ortopediden Bi atel alabilirsin dedi doğum sonrası grçicek rahat ol dedi.
Eşime de eski Anadolu kadınları gibi maşalllah hiç öylr çok şikayeti yok dirayetli diyor nerden aldıysan diyo
Amaaaa gelelim kiloya ben size dedim ben çok aldım diye.
@angelbaby29 7 ayda 7 kiloyu nasıl çok diyebiliyorsunben 12 kilodayım. Beni uyardı baya bi dikkat et dedi. Yağ şeker karbonhidratlar uzak dur dedi. Aslında çok yemiyorum dedim nasıl yemiyosun 2 kilo almışsın 3 haftada dedi
İnandıramadım adamı. Ama tatlıyı arttırdım yalan yok. Keseceğim. Eskisi gibi sağlıklı gitmeye çalışacapım artık. Haftada 2 kez balık dedi. Ben hiç balık yemiyorum. Sabah akşam süt dedi ben hiç süt içiyorum yani sağlıklı beslenmeden uzağım çok yemiyor olmam bir kıstas değil yani. Bende durumlar böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?