Kız gercek ten sacları nı gosterdı mı
Ultrasonda bakarken kafasının üstünde ufak bi beyazlık var, bunlar saçları dedi Ben de saçlı doğmuşum zaten, benzer bi performans bekliyorum minnak kuzumdan
eşimin ailesinde bebek doğduktan bi ay sonra bebeğin saçlarını sıfıra vuruyorlar, sonra onu tartıp babası annesine o kadar gram altın alıyormuş ben muhtemelen buna izin vermem, bebişime kıyamam ama tahmini bi ağırlık hesaplayıp altınımızı aldırırız

Kız benım bıldıgım dısarı ya verılıyor sadaka gıbı

Ay yavrum öyle diyorlar ama bence rahim mideye baskı yaptığı için oluyor. İlk aylar neden oluyordu bilmiyorum
Benim ilk aylar böyle bi şikayetim yoktu, son 1,5 aydır falan var. Artık akşam 6’dan sonra yememeye çalışıyorum, yersem (ki bazen yiyorum), bunun sonuçlarını çekersin diyorum ve evet gece uyumak mümkün diil. Anca oturur pozisyonda uykuya dalabiliyorum. Yanımda da sürekli şurubum ya da aynı markanın tabletleri oluyor.
Sindirim sistemimiz çok yavaşlıyormuş, sabah kahvaltısını güzel yapıyorum, gün içinde de iyiyim ama akşam yediklerimden sonra peluş oyuncak gibi şişkin hissediyorum. Nefes almak zorlaşıyo

Bende sadece iki tane var kuzum annem almış onlarda çıt çıt değil bir de 3-6 ay. Ama bu çıt çıt olayı çok kullanılıyor. Diğer fotoğrafta gösterdiğin kaşkorse mi ne e bebekte de vardı herkes çok memnun yorum yapmış ama bana da dar geldi kolları açıkçası almadım. İnternet alışverişi olsa online da oluyor fatura ama diğer türlü bilmiyorum hiç kuzum.

Benim şükür şu an için o boyutta değil kuzum gebelik başında işte sürekli leblebi cam şeker gibi şeyler atıyordum bastırsın diye

Kızlar bu hastane çıkışı setlerini yenidoğan mı aldınız 0-3 ay mı bazısında böyle beden seçeneği var bilemedim ben
Bazıları 0-1 ay yapılıyor ondan kuzum sanırım. Mümkünse 0-3 al bebişin kilosu nasıl gidiyor bilmiyorum ama normal ise 0-3 uzun süre iş görür sanki

Ayy ne güzel adet öyle

Beybiler bugün Hepsiburada‘da emzirme ürünlerinde indirim varmış. Süt sağma makinesi uygun fiyata geliyor ama ben satın almak yerine hastane tipi makine kiralamayı düşünüyordum. Kiralama konusunda fikriniz var mı? Kira bedeli Aylık 170 TL olarak gördüm, almak mı kiralamak mı??
diğer taraftan süt saklama poşetleri mi, yoksa kapları mı daha kullanışlı? Göğüs ucu kremi olarak lansinoh almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 916A4AFD-9BD8-43E5-ACCD-4B8CF46B7FEB.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 22
Bebişlerin iyi olmasına çok sevindim canım gözün aydın bide derlerki alttaki bebeğin yeri daha rahat olur diye tam tersiymiş ya ben iki üç haftadır yiyordum balık ama geçen yine haberlerde musilajla ilgili haberler çıktı yüzey balığı olmasına rağmen istavritte bile birşeyler çıkmış ondan bu hafta almadık balığı gerçi pişince bir sıkıntı olmuyo dediler ama bilemedim zaten tek sevdiğim balık hamsi ama onu bile korkudan yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…