Bunu bilmiyormuşum, şimdi okuyunca aydınlandım. Çıkan saçı da 2-3 gram oluyormuş. Ben bi 20 gr beklemiştimBebegın sacının agırlıgınca ya gumus ya altın
Bn satın almaktan yanayım sahsen kendime ait olsun isterim kap ve poset konusu ise cok fark var mi bilmiyorm ben poset aldm izledigim videolarda hemen cözülüyor posette sanki daha iyi gibi geldi krem bende lansinoh düsünuyorm bakalmBeybiler bugün Hepsiburada‘da emzirme ürünlerinde indirim varmış. Süt sağma makinesi uygun fiyata geliyor ama ben satın almak yerine hastane tipi makine kiralamayı düşünüyordum. Kiralama konusunda fikriniz var mı? Kira bedeli Aylık 170 TL olarak gördüm, almak mı kiralamak mı??
diğer taraftan süt saklama poşetleri mi, yoksa kapları mı daha kullanışlı? Göğüs ucu kremi olarak lansinoh almayı düşünüyorum.
Haftalardır orda oOoo orada bir tığ gördüm sanki
Amin çok sağolasın canımBebişlerin iyi olmasına çok sevindim canım gözün aydınbide derlerki alttaki bebeğin yeri daha rahat olur diye tam tersiymiş ya ben iki üç haftadır yiyordum balık ama geçen yine haberlerde musilajla ilgili haberler çıktı yüzey balığı olmasına rağmen istavritte bile birşeyler çıkmış ondan bu hafta almadık balığı gerçi pişince bir sıkıntı olmuyo dediler ama bilemedim zaten tek sevdiğim balık hamsi ama onu bile korkudan yiyemiyorum
Birimiz Bi koltukuabirimiz Bi koltukta yaymacaAyy senin ki haftada 1 gün beraber keyfini cıkarn bosver
Kıyamam yaHaftalardır orda o
Amigurumi yapayım dedim hayatımda ilk defa, elimde sinir sıkışması çıktı
Ya napim uyku arkadaşı yapayım ona bari para çıkmasın dedim de, gitmiyorKıyamam ya
Sert geliyor bana tavsiyem ya battaniye yaptığın ile yap ya da al müslin kafa yap sadeceYa napim uyku arkadaşı yapayım ona bari para çıkmasın dedim de, gitmiyor
Müslin de aklımdaydı benim olmadı öyle yaparım yaSert geliyor bana tavsiyem ya battaniye yaptığın ile yap ya da al müslin kafa yap sadece
Hastane tipinden daha iyi bi makina bulamazsın, kar olarak baktığında tabi ki satın almak daha karlı ama performans olarak baktığında kiralamak daha mantıklı sen ihtiyacını daha iyi bilirsin. Ben bebekten sonra uzunca bir süre evde olacağım için kiralamaya düşünmüyorum mesela işe dönecek olsam kiralardım daha çok süt üretimi olsun ve daha çok kenara atabileyim diye... Memeler sütü arz talebe göre üretiyormuş o yüzden ne kadar çok boşaltılır o kadar çok üretime geçecek.Beybiler bugün Hepsiburada‘da emzirme ürünlerinde indirim varmış. Süt sağma makinesi uygun fiyata geliyor ama ben satın almak yerine hastane tipi makine kiralamayı düşünüyordum. Kiralama konusunda fikriniz var mı? Kira bedeli Aylık 170 TL olarak gördüm, almak mı kiralamak mı??
diğer taraftan süt saklama poşetleri mi, yoksa kapları mı daha kullanışlı? Göğüs ucu kremi olarak lansinoh almayı düşünüyorum.
Lc de genelde fişsiz değişiyorlar canım etiketleri üstünde olduğu müddetçeDün annem geldi aldıklarıma baktı da bu çıtçıtlar boynuna batar kolları cok dar olur minik ellerini nasıl cıkarcaksın burdan zorlanır dedi üzüldmiade et dedi ama ben fişi attım lcw nin geri alırlar mı acaba fişsiz etiketleri kesmedim Kilya sende de vardı lcw zıbınları sence de annemin dediği gibi mi
Ben de instagramda hastane tipi makinelerin performansının daha yüksek olduğunu görmüştüm. Daha kısa zamanda, daha yüksek çekim kuvveti ve daha çok süt sağılabiliyor diyolardı. Onu kiralarken sadece makinesi kiralanıyor, göğüs pompası ve biberonu ayrıca satın alınıyormuş, onlar da 110 TL ve bize ait oluyor.Bn satın almaktan yanayım sahsen kendime ait olsun isterim kap ve poset konusu ise cok fark var mi bilmiyorm ben poset aldm izledigim videolarda hemen cözülüyor posette sanki daha iyi gibi geldi krem bende lansinoh düsünuyorm bakalm
normalde bizde kesilip saçının ağırlığınca dışarıda durumu olmayanlara yardım edilir ama biz kesmeden tahminimizce hesaplayıp verdik yeğenlerimde bende öyle yapacamUltrasonda bakarken kafasının üstünde ufak bi beyazlık var, bunlar saçları dediBen de saçlı doğmuşum zaten, benzer bi performans bekliyorum minnak kuzumdan
eşimin ailesinde bebek doğduktan bi ay sonra bebeğin saçlarını sıfıra vuruyorlar, sonra onu tartıp babası annesine o kadar gram altın alıyormuşben muhtemelen buna izin vermem, bebişime kıyamam ama tahmini bi ağırlık hesaplayıp altınımızı aldırırız
Bence bunlar sert yeni doğan için hoş değil ve daha ağır oluyor bez filan daha rahat ilk zamanlarMüslin de aklımdaydı benim olmadı öyle yaparım ya
Sen balık için tam yerindesin kuzum şanslısın bence ihmal etme ye bebişin gelişimi için önemliymiş benim doktorumda haftada birgün yemen gerekiyor dediAmin çok sağolasın canımBi ara ikisinin başı aşağıda bu iyi demişti ben anlamıyorum bazen bu doktorun da ne dediği belli olmuyor
Ya ben karadenizdeyim de hiç müsilaj sorununu düşünmedim o yüzden açıkçası. İnsan ister istemez korkar. Emin yerden alın yine de pişince de bişe olmuyorsa yemek lazım yaa, ben hiç yemiyorum hiçç
İlk aklıma müslinden geldi de aman onun için müslin almim dedim. Evde ipim de vardı rlyafım da onu değerlendirim dedim de bakarım doğru haklısınBence bunlar sert yeni doğan için hoş değil ve daha ağır oluyor bez filan daha rahat ilk zamanlar
Bana da haftada 2 dedi de 1 yesem daha neSen balık için tam yerindesin kuzum şanslısın bence ihmal etme ye bebişin gelişimi için önemliymiş benim doktorumda haftada birgün yemen gerekiyor dedi
https://ty.gl/bzqjir5tcl gerçi dikiş gerektiriyor ama böyle basit şeyler var hoşuma gidiyor açıkçasıİlk aklıma müslinden geldi de aman onun için müslin almim dedim. Evde ipim de vardı rlyafım da onu değerlendirim dedim de bakarım doğru haklısın
Ya acikcasi ben sonrasinda ise baslama ihtimalim oldugu icin almayi tercih ettim biraz sana bagli aslindaBen de instagramda hastane tipi makinelerin performansının daha yüksek olduğunu görmüştüm. Daha kısa zamanda, daha yüksek çekim kuvveti ve daha çok süt sağılabiliyor diyolardı. Onu kiralarken sadece makinesi kiralanıyor, göğüs pompası ve biberonu ayrıca satın alınıyormuş, onlar da 110 TL ve bize ait oluyor.
Yani doğmadan bunun kararını vermek de zor, hani kaç ay sağmak gerekir, kaç ay süt saklamak gerekir hiç bir fikrim yok
Anneliğe Giriş 101 dersine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?