Bn satın almaktan yanayım sahsen kendime ait olsun isterim kap ve poset konusu ise cok fark var mi bilmiyorm ben poset aldm izledigim videolarda hemen cözülüyor posette sanki daha iyi gibi geldi krem bende lansinoh düsünuyorm bakalm

Amin çok sağolasın canım Bi ara ikisinin başı aşağıda bu iyi demişti ben anlamıyorum bazen bu doktorun da ne dediği belli olmuyor
Ya ben karadenizdeyim de hiç müsilaj sorununu düşünmedim o yüzden açıkçası. İnsan ister istemez korkar. Emin yerden alın yine de pişince de bişe olmuyorsa yemek lazım yaa, ben hiç yemiyorum hiçç

Hastane tipinden daha iyi bi makina bulamazsın, kar olarak baktığında tabi ki satın almak daha karlı ama performans olarak baktığında kiralamak daha mantıklı sen ihtiyacını daha iyi bilirsin. Ben bebekten sonra uzunca bir süre evde olacağım için kiralamaya düşünmüyorum mesela işe dönecek olsam kiralardım daha çok süt üretimi olsun ve daha çok kenara atabileyim diye... Memeler sütü arz talebe göre üretiyormuş o yüzden ne kadar çok boşaltılır o kadar çok üretime geçecek.

Hem poşetlerden aldım hem de kapılardan 5 li aldım. Kapları alma sebebim her sağımda poşeti dolduracak miktara ulaşacağımı düşünmemek. Bir sağım yapıp kapla dolabın normal bölümüne kaldırıp, ikinci sağımda başka bir kapla dolabın normal bölümüne kaldırıp ikisinin sıcaklığı eşitlendikten sonra poşette birleştirip buzluğa atmayı düşünüyorum. Bir de kaplar asla akıtma falan yapıyormuş, ek gıdaya geçince çantaya atıp meyve çorba falan da taşınır diye düşündüm.

Krem olarak da muhendisinoglu sayfası lanolinli kremlerden ziyade zeytinyağlı kremleri daha iyi geldiğini yazmış, oradaki yıldızlı listeden mustelanın organik meme ucu kremini aldım.

Şimdilik fikirlerim bunlar

Son düzenleme:
Lc de genelde fişsiz değişiyorlar canım etiketleri üstünde olduğu müddetçe

Ben de instagramda hastane tipi makinelerin performansının daha yüksek olduğunu görmüştüm. Daha kısa zamanda, daha yüksek çekim kuvveti ve daha çok süt sağılabiliyor diyolardı. Onu kiralarken sadece makinesi kiralanıyor, göğüs pompası ve biberonu ayrıca satın alınıyormuş, onlar da 110 TL ve bize ait oluyor.
Yani doğmadan bunun kararını vermek de zor, hani kaç ay sağmak gerekir, kaç ay süt saklamak gerekir hiç bir fikrim yok
Anneliğe Giriş 101 dersine ihtiyacım var

normalde bizde kesilip saçının ağırlığınca dışarıda durumu olmayanlara yardım edilir ama biz kesmeden tahminimizce hesaplayıp verdik yeğenlerimde bende öyle yapacam

Sen balık için tam yerindesin kuzum şanslısın bence ihmal etme ye bebişin gelişimi için önemliymiş benim doktorumda haftada birgün yemen gerekiyor dedi

Bence bunlar sert yeni doğan için hoş değil ve daha ağır oluyor bez filan daha rahat ilk zamanlar
İlk aklıma müslinden geldi de aman onun için müslin almim dedim. Evde ipim de vardı rlyafım da onu değerlendirim dedim de bakarım doğru haklısın

Ya acikcasi ben sonrasinda ise baslama ihtimalim oldugu icin almayi tercih ettim biraz sana bagli aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…