Kuzum ben kiraya yanaşmak istemedim hiç ki kira bedeli de baya varmış ben ben çok ahım şahım bir marka olmasa da çiftli olanı 240 a aldım.
Süt için de poşet aldım kaplar da yıkanma sterilize işi çıkmasın ekstra iş hem poşet baya var içinde. Krem de lansinoh aldım

Canım aydınlatıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim bu emzirme konularına çok yabancıyım, hiç fikrim yoktu açıkçası. Ben de makine kiralamaya daha sıcak bakıyorum ama bu kez de astarı yüzünden pahalıya gelmesin diyorum
satın alma konusunda da manuel mi almak lazım yoksa elektrikli mi, tekli mi çiftli mi derken bi sürü soru çıkıyo karşıma
mustela’nın çatlak kremini kullanıyorum ama göğüs ucu için hep lansinoh’u duydum, küçük bi tane alıp denemek istiyorum, hem zaten doğumdan bi ay önce kullanmaya başlamak lazımmış. O zaman performansını görürüz

Ben de ebebekten alacaktım böyle ama uzun kol diye aklıma yazdıgım için ve uzun kol olmadıgı için lcwde bulup aldm
İyi yapmışsın tabi ben onların malını bilmiyorum ama e bebeğin ki gerçekten yumuşacık. Nette flan varmıdır e bebeğin uzunu bilmiyorum bakmak lazım aslında

Kızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdü bugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi

Bebişlerin kilosu kaç çıktı canım ya ama ölçümdende kaynaklanabiliyor kilo ölçümleri. Ama bak suları falan gayet iyi kuzum bir sorun olmamasına çok sevindim gözün aydın bizleri daha zor günler bekliyor desene

Sağlıkları suları iyiyse bebeklerinin boşver kuzum maşallah . Diyetislenle değerlendirsen bu durumu iyi olur bebeklerin kilo alımı az olmuş listemi tekrar değerlendirsek falan
Sağ arkana yastık sıkıştırıp hafif oraya yaslanıp sol tarafa daha ince bişey daha minik sadece göbek altına olabilecek Bi yastık ya da bir kıyafet bile koyabilirsin. Ben yarım sol yapıyorum bazen her zman solun mümkünğ yok çünkü.
Sağolsun yaa iyi günlermiş

Yüzlerini gösterdiler mi bu kez minik prensler
Bizim minnak prenses yüzünü hep plesantaya yaslıyor

Kilya canimm hadi gözün aydın olsn cok sevindim diyetini düzenletirsin yeniden olmadı hallolur ahh bide iyi gunlerin demiyorlar mi bizi neyin bekledigini cok merak ediyorum gercekten

Gözünaydın kuzum bak korktuğun kadar olmadı gayet iyiler minik adamlar protein ağırlıklı beslen kilo da alırlar.

Kilya cığım çok şükür canım.
Çok sevindim muayenenin iyi geçtiğine.
Bebişlerin kilosu artar, merak etme.
Önemli olan şekerini kontrol altında tutmak.
Hep böyle güzel haberler verin kızlar.
Bize de umut olun.

Güldü sen böyle diyorsun ya dedi bunlar daha iyi zamanlar dedi 1200 civarı canım ikisi de 1300-1400 filan daha normal değerler ama ne yapalım olsun mecburum diyete

Şükür benim için önemli olan bebeklerin sağlığı gelişiyorlar şükür Ay ne bileyim öyle yarım zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…