İşte ben buna 50 vereceğime 30 a geniş müslin alıp 2 tane çıkarırımİLKHOME DESİGN Uyku Arkadaşı Uyku Tavşanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL gerçi dikiş gerektiriyor ama böyle basit şeyler var hoşuma gidiyor açıkçası
Ayyy güle güle kullan benimki de gelmişti demeyi unutmuştum. Yımuşacıkkkk pofur pofurKızlar owli de geldisanırım sarılıp uyuyacağım
Kuzum ben kiraya yanaşmak istemedim hiç ki kira bedeli de baya varmış ben ben çok ahım şahım bir marka olmasa da çiftli olanı 240 a aldım.Beybiler bugün Hepsiburada‘da emzirme ürünlerinde indirim varmış. Süt sağma makinesi uygun fiyata geliyor ama ben satın almak yerine hastane tipi makine kiralamayı düşünüyordum. Kiralama konusunda fikriniz var mı? Kira bedeli Aylık 170 TL olarak gördüm, almak mı kiralamak mı??
diğer taraftan süt saklama poşetleri mi, yoksa kapları mı daha kullanışlı? Göğüs ucu kremi olarak lansinoh almayı düşünüyorum.
Canım aydınlatıcı bilgilerin için çok teşekkür ederimHastane tipinden daha iyi bi makina bulamazsın, kar olarak baktığında tabi ki satın almak daha karlı ama performans olarak baktığında kiralamak daha mantıklı sen ihtiyacını daha iyi bilirsin. Ben bebekten sonra uzunca bir süre evde olacağım için kiralamaya düşünmüyorum mesela işe dönecek olsam kiralardım daha çok süt üretimi olsun ve daha çok kenara atabileyim diye... Memeler sütü arz talebe göre üretiyormuş o yüzden ne kadar çok boşaltılır o kadar çok üretime geçecek.
Hem poşetlerden aldım hem de kapılardan 5 li aldım. Kapları alma sebebim her sağımda poşeti dolduracak miktara ulaşacağımı düşünmemek. Bir sağım yapıp kapla dolabın normal bölümüne kaldırıp, ikinci sağımda başka bir kapla dolabın normal bölümüne kaldırıp ikisinin sıcaklığı eşitlendikten sonra poşette birleştirip buzluğa atmayı düşünüyorum. Bir de kaplar asla akıtma falan yapıyormuş, ek gıdaya geçince çantaya atıp meyve çorba falan da taşınır diye düşündüm.
Krem olarak da muhendisinoglu sayfası lanolinli kremlerden ziyade zeytinyağlı kremleri daha iyi geldiğini yazmış, oradaki yıldızlı listeden mustelanın organik meme ucu kremini aldım.
Şimdilik fikirlerim bunlar
Ben de ebebekten alacaktım böyle ama uzun kol diye aklıma yazdıgım için ve uzun kol olmadıgı için lcwde bulup aldm
Gidip bi şansımı deneyeceğim canım bakalım umarım iade alırlarLc de genelde fişsiz değişiyorlar canım etiketleri üstünde olduğu müddetçe
İyi yapmışsın tabi ben onların malını bilmiyorum ama e bebeğin ki gerçekten yumuşacık. Nette flan varmıdır e bebeğin uzunu bilmiyorum bakmak lazım aslındaBen de ebebekten alacaktım böyle ama uzun kol diye aklıma yazdıgım için ve uzun kol olmadıgı için lcwde bulup aldm
Bebişlerin kilosu kaç çıktı canım ya ama ölçümdende kaynaklanabiliyor kilo ölçümleri. Ama bak suları falan gayet iyi kuzum bir sorun olmamasına çok sevindim gözün aydınKızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdübugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi
Sağlıkları suları iyiyse bebeklerinin boşver kuzum maşallahKızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdübugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi
Yüzlerini gösterdiler mi bu kez minik prenslerKızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdübugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi
Gözünaydın kuzum bak korktuğun kadar olmadı gayet iyiler minik adamlar protein ağırlıklı beslen kilo da alırlar.Kızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdübugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi
Aminnn ınsallahj canımmBunu bilmiyormuşum, şimdi okuyunca aydınlandım. Çıkan saçı da 2-3 gram oluyormuş. Ben bi 20 gr beklemiştimSağlıkla doğsun da kurbanımızı keseriz, sadakamızı dağıtırız inşallah
Güldü sen böyle diyorsun ya dedi bunlar daha iyi zamanlar dediBebişlerin kilosu kaç çıktı canım ya ama ölçümdende kaynaklanabiliyor kilo ölçümleri. Ama bak suları falan gayet iyi kuzum bir sorun olmamasına çok sevindim gözün aydınbizleri daha zor günler bekliyor desene
İnşallah kuzum inşallahKilya cığım çok şükür canım.
Çok sevindim muayenenin iyi geçtiğine.
Bebişlerin kilosu artar, merak etme.
Önemli olan şekerini kontrol altında tutmak.
Hep böyle güzel haberler verin kızlar.
Bize de umut olun.
Şükür benim için önemli olan bebeklerin sağlığı gelişiyorlar şükürSağlıkları suları iyiyse bebeklerinin boşver kuzum maşallah. Diyetislenle değerlendirsen bu durumu iyi olur bebeklerin kilo alımı az olmuş listemi tekrar değerlendirsek falan
Sağ arkana yastık sıkıştırıp hafif oraya yaslanıp sol tarafa daha ince bişey daha minik sadece göbek altına olabilecek Bi yastık ya da bir kıyafet bile koyabilirsin. Ben yarım sol yapıyorum bazen her zman solun mümkünğ yok çünkü.
Sağolsun yaa iyi günlermiş
Yok canım bu kez görmedim ben geçen sefer görmüştüm amaYüzlerini gösterdiler mi bu kez minik prensler
Bizim minnak prensesyüzünü hep plesantaya yaslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?