Çok güzel anlatmışsın. Ben de bir sonraki gidişimde doktoruma soracağım bu bilgileri. Ben sormasam bir şey anlattığı yok da
İnşallah unutmam. Özlelikle doğum şekli ve zamanı ile ilgili ne düşünüyor hiç çaktırmadı şimdiye kadar.

Bir dahakine de haftaya giderim büyük ihtimal. Tam tarih belli değil.

Sağ ol yavrum inşallah sağlıkla kavuşalım yavrulara
KııZ kuzuu bakk yaa bende gercekten az zannediyorum kız normal benım nebıkte 1.215 masallah haaftaları ıle uyumlu bu hafta yı tamamlayınca ya kadar 1300.1400 arası oluyorlar zaten
Salı ben 28+2 ydım 1.215 dedı sende bugun benımle aynısın sımdı
Vallaaa agzına bı şapalak atcaktım yanımda olsaydın heee
Ben dıyınce hepiniz kızyordunuz sımdı bende sıze kızıcam

Ben geçen haftasonu olan kontrolümüzde doğum şeklini sordum, doktorum daha erken bunu konuşmak için dedi. 32. haftadan sonra bi kaç kez NST’ye bağlayacağını, sonraki haftalarda çatı muayenesi için çağıracağını söyledi. Bu arada tabi, bebek ne zaman isterse o zaman gelir dedi

Ay bana oluyor. Son zamanlarda sıklaştı iyice. Bir de çol hızlı ve fazla oluyor. Bir kere saydım, 60ı geçti hıçkırık sayısı. Şaşırdım bayağı

Ben de aynı cevabı vereceğini düşündüğüm için şimdiye kadar kendim bir şey sormadım. Ama haftaya gittiğimde 31 haftayı bitirmiş olacağım. Ondan artık sorabilirim diye düşünüyorum.

Kilya nurselek kuzular eger tercıhen bu tarz örgu bebeklerı istemezseniz sert dıe baska yumusak iplerle örmeyın sakın
Çunku bu ( orjınal) iplerın fıyatı da normal iplerden farklı bebeklerın agzına alabileceği icin pamuk iplikleri den tasarlanmıs renklerıde o sekıl e uygun elde edılmıs
Dıger lerı alerjık yapabılır
Zaten uyku bebeklerını dogdukları gıbı kullanamıyorlar

Genelde 6 ay dan sonra neyın ne oldugunu kavraya bıleceklerı zamanlar da veriliyor
Muslın bez ok
Ama agzına alabıkeceklerını unutmayın kuzular ona gore secım yapalım
Not : Kurallara uyalım uymayanlar ı uyaralım ( tabıkı espırı)

Hatırlıyor musun kuzu sana sormustum kız bebeek asagıda mı dıe hep oyle derler dıe demekkı dogruymus
Genelleme yapmak doğru mu bilemiyorum ama benim ikizim var, erkek. Annem bizi normal doğurmuş diye biliyorum, ben aşağıdaymışım, ilk doğmuşum. İkizim sonra doğmuş. Annem ikimiz için de ayrı doğum sancısı çekmiş. Bende kendi sancısıymış, ikizimde sancısı kalmayınca mecbur suni vermek zorunda kalmışlar. Doğum bir kere başladı, ikinciyi anne karnında bırakamayız diye. nurselek

Ayy rabbımm sem ne buyuksunn mucızeee

Ay kuzum ne bileyim ben değerler öyle gösteriyor ondan

ben bakmadım kuzum hiç sağ ol ama dikkat ederim. Kendim yapamam zaten de alacak filan olursam dikkat ederim inşallah

ben bakmadım kuzum hiç sağ ol ama dikkat ederim. Kendim yapamam zaten de alacak filan olursam dikkat ederim inşallah
Kuzu bem bosuna sadece emzık malzemelrı 40 tuttu dıe yazmadım burdan
Emzık zıncırını 25 e satan da var ip farklılıgı aynen bilmediğimiz seylerı uyaralım burdan bırbırımıze

Senin de sanırım o tarihlerde olur gibi hayırlısı olsun insallah canım 1 ay sonra çağırmasını sevmedim alışverişler de bitiyor yavas yavas zaman neyle gececek

Kuzu bem bosuna sadece emzık malzemelrı 40 tuttu dıe yazmadım burdan
Emzık zıncırını 25 e satan da var ip farklılıgı aynen bilmediğimiz seylerı uyaralım burdan bırbırımıze
Haklısın kuzum ben almayacağım valla kendim yapabilsem yapardım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…