Olmadı bakarım dediğiniz gibi kızlar diyetisyene giderim yineKilya canimm hadi gözün aydın olsn cok sevindim diyetini düzenletirsin yeniden olmadı hallolur ahh bide iyi gunlerin demiyorlar mi bizi neyin bekledigini cok merak ediyorum gercekten
Sağ ol kuzum şükür suları korkutuyordu. Protein ağırlıklı aslında ama bakalımGözünaydın kuzum bak korktuğun kadar olmadı gayet iyiler minik adamlar protein ağırlıklı beslen kilo da alırlar.
Sağ ol yavrum inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularaKilya ohh gozun aydın olsun canım saglıkla gelsınler bızlerı uzmesınler
Yesinler ıcsınler keyıf yapsınlar sonra geldikleri gıbı ılk aglayarak karıslayacaklar hayatı
Çok güzel anlatmışsın. Ben de bir sonraki gidişimde doktoruma soracağım bu bilgileri. Ben sormasam bir şey anlattığı yok daKuzularr ben çıktım çok şükür güzel geçti sabah mahmurlukları poz vermelerçenesinde babası gibi çukuru var gamze gibi tatliş dolgun yanaklı bi kız olmuş maşallah
1549 kg
38 cm olmuşuz. Kilosu bir tık yukarıda ama sorun değil dedisuyu da iyiymiş.
Aşağı baskı oluyor bazen elimle tutuyorum dedim artık iyice büyüyor bu çok normal dedi rahim uzunlugunu ölçmem lazım ama vajinal bakmam gerek onu da istemiyorum dedi ama plasenta yukarıda dedi. Şuan herşey yolunda ama akşam doğum başladı diyebilirsin çnkü bu haftalardan sonra her hamilenin erken doğum riski vardır dedi. Bebikomun poposu hala aşağıda dönmezse Aralığın 15 inden sonra alırız sezaryenle, dönerse de 15-20 sine kadar normal doğumu bekleriz dedive 1 ay sonra kontrole çağırdı bunu sevmedim
Aşıyı sordum benim eşim hamile olsa kesinlikle yaptırırm pıhtılaşma riski yok eğer covid olursan bu risk var bence aşı ol ben gebelerime aşı ol diyorum ama tercihi anne baba olarak size bırakıyorum dedi. Sanırım olucam ben de aşı
7. Aydayım 7 kg almışım iyi dedi. Bu aydan sonra tuz ve karbonhidratı az tüketmeye bak bu aydan sonra boşuna tansiyon artmasın artık iyice ağırlaşmaya başlarsın gebeliğin sonuna doğru 12-14 kg almıs olursun dedi
Konuşmalar bu şekilde kızçeler çok uzun yazdım biraz detaycı anlatırım olayları kusura bakmayın
KııZ kuzuu bakk yaa bende gercekten az zannediyorum kız normal benım nebıkte 1.215 masallah haaftaları ıle uyumlu bu hafta yı tamamlayınca ya kadar 1300.1400 arası oluyorlar zatenSağ ol yavrum inşallah sağlıkla kavuşalım yavrulara
Ben geçen haftasonu olan kontrolümüzde doğum şeklini sordum, doktorum daha erken bunu konuşmak için dedi. 32. haftadan sonra bi kaç kez NST’ye bağlayacağını, sonraki haftalarda çatı muayenesi için çağıracağını söyledi. Bu arada tabi, bebek ne zaman isterse o zaman gelir dediÇok güzel anlatmışsın. Ben de bir sonraki gidişimde doktoruma soracağım bu bilgileri. Ben sormasam bir şey anlattığı yok da
İnşallah unutmam. Özlelikle doğum şekli ve zamanı ile ilgili ne düşünüyor hiç çaktırmadı şimdiye kadar.
Bir dahakine de haftaya giderim büyük ihtimal. Tam tarih belli değil.
Ay bana oluyor. Son zamanlarda sıklaştı iyice. Bir de çol hızlı ve fazla oluyor. Bir kere saydım, 60ı geçti hıçkırık sayısı. Şaşırdım bayağıBu arada hıçkırmayı deneyimlediniz mi kızlar. Ben ilk defa şuan hıçkırdıgından eminimay çok ilginç ve tuhaf birşey drun az önce başı burda dediği yer tam 5 dkdır nasıl atıyor zonklama gibi şuan yazarken hala atıyor
Ben de aynı cevabı vereceğini düşündüğüm için şimdiye kadar kendim bir şey sormadım. Ama haftaya gittiğimde 31 haftayı bitirmiş olacağım. Ondan artık sorabilirim diye düşünüyorum.Ben geçen haftasonu olan kontrolümüzde doğum şeklini sordum, doktorum daha erken bunu konuşmak için dedi. 32. haftadan sonra bi kaç kez NST’ye bağlayacağını, sonraki haftalarda çatı muayenesi için çağıracağını söyledi. Bu arada tabi, bebek ne zaman isterse o zaman gelir dedi
Genelleme yapmak doğru mu bilemiyorum ama benim ikizim var, erkek. Annem bizi normal doğurmuş diye biliyorum, ben aşağıdaymışım, ilk doğmuşum. İkizim sonra doğmuş. Annem ikimiz için de ayrı doğum sancısı çekmiş. Bende kendi sancısıymış, ikizimde sancısı kalmayınca mecbur suni vermek zorunda kalmışlar. Doğum bir kere başladı, ikinciyi anne karnında bırakamayız diye.Hatırlıyor musun kuzu sana sormustum kız bebeek asagıda mı dıe hep oyle derler dıe demekkı dogruymus
Ayy rabbımm sem ne buyuksunn mucızeeeGenelleme yapmak doğru mu bilemiyorum ama benim ikizim var, erkek. Annem bizi normal doğurmuş diye biliyorum, ben aşağıdaymışım, ilk doğmuşum. İkizim sonra doğmuş. Annem ikimiz için de ayrı doğum sancısı çekmiş. Bende kendi sancısıymış, ikizimde sancısı kalmayınca mecbur suni vermek zorunda kalmışlar. Doğum bir kere başladı, ikinciyi anne karnında bırakamayız diye.nurselek
Ay kuzum ne bileyim ben değerler öyle gösteriyor ondanKııZ kuzuu bakk yaa bende gercekten az zannediyorum kız normal benım nebıkte 1.215 masallah haaftaları ıle uyumlu bu hafta yı tamamlayınca ya kadar 1300.1400 arası oluyorlar zaten
Salı ben 28+2 ydım 1.215 dedı sende bugun benımle aynısın sımdı
Vallaaa agzına bı şapalak atcaktım yanımda olsaydın heee
Ben dıyınce hepiniz kızyordunuz sımdı bende sıze kızıcam
Ay kuzum ne bileyim ben değerler öyle gösteriyor ondan
Eki Görüntüle 2928388
Kilya nurselek kuzular eger tercıhen bu tarz örgu bebeklerı istemezseniz sert dıe baska yumusak iplerle örmeyın sakın
Çunku bu ( orjınal) iplerın fıyatı da normal iplerden farklı bebeklerın agzına alabileceği icin pamuk iplikleri den tasarlanmıs renklerıde o sekıl e uygun elde edılmıs
Dıger lerı alerjık yapabılır
Zaten uyku bebeklerını dogdukları gıbı kullanamıyorlar
Eki Görüntüle 2928390
Genelde 6 ay dan sonra neyın ne oldugunu kavraya bıleceklerı zamanlar da veriliyor
Muslın bez ok
Ama agzına alabıkeceklerını unutmayın kuzular ona gore secım yapalım
Not : Kurallara uyalım uymayanlar ı uyaralım( tabıkı espırı)
Yok kız az demedi öncesinde 1300 filan olur dedi bu haftalarda. Bana seninki az filan demediDr un az mı dedı kı sanmam sımsı sen 28+6 da da gıtsen aynı degere bakacaksın 28+1 dede gıtsen aynı degere el insaff yanıı
Kuzu bem bosuna sadece emzık malzemelrı 40 tuttu dıe yazmadım burdanben bakmadım kuzum hiç sağ ol ama dikkat ederim. Kendim yapamam zaten de alacak filan olursam dikkat ederim inşallah
Ohh masallahh bebıklerımızee saglıklı gelsınlerYok kız az demedi öncesinde 1300 filan olur dedi bu haftalarda. Bana seninki az filan demedi
Senin de sanırım o tarihlerde olur gibi hayırlısı olsun insallah canımÇok güzel anlatmışsın. Ben de bir sonraki gidişimde doktoruma soracağım bu bilgileri. Ben sormasam bir şey anlattığı yok da
İnşallah unutmam. Özlelikle doğum şekli ve zamanı ile ilgili ne düşünüyor hiç çaktırmadı şimdiye kadar.
Bir dahakine de haftaya giderim büyük ihtimal. Tam tarih belli değil.
Çok tuhaf bir hismiş atan damar gibi bitmek bilmiyorAy bana oluyor. Son zamanlarda sıklaştı iyice. Bir de çol hızlı ve fazla oluyor. Bir kere saydım, 60ı geçti hıçkırık sayısı. Şaşırdım bayağı
Haklısın kuzum ben almayacağım valla kendim yapabilsem yapardım belkiKuzu bem bosuna sadece emzık malzemelrı 40 tuttu dıe yazmadım burdan
Emzık zıncırını 25 e satan da var ip farklılıgıaynen bilmediğimiz seylerı uyaralım burdan bırbırımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?