İyi yapmışsın tabi ben onların malını bilmiyorum ama e bebeğin ki gerçekten yumuşacık. Nette flan varmıdır e bebeğin uzunu bilmiyorum bakmak lazım aslında
Gittim iade ettim hediye çeki olarak verdiler parayı 5 yıl süreli illaki bişi alınır ordan artık ne yapayım. 450 tl lik zıbın almışım sırf bu ebebeğe sinirimden hep gidiyorum hiçbişi kalmıyo

Gittim iade ettim hediye çeki olarak verdiler parayı 5 yıl süreli illaki bişi alınır ordan artık ne yapayım. 450 tl lik zıbın almışım sırf bu ebebeğe sinirimden hep gidiyorum hiçbişi kalmıyo
Aynen ya bende e bebekte ürün yakalayamıyorum yok

Gözünaydın canım çok şükür oğluşların iyi suyuna da çok sevindim ben sağ sol karısık yatıyorum ya banu çiftçinin bi videosu var orada yarım yan yatış pozisyonunu gösteriyo bi izle istersen

Sağ ol bebeğim. Ay izlemiştim ama göbeğim çekiliyor gibi hissediyorum öyle yatamıyorum

Merhaba hayır olmadım merkezin yoğunluğu ve Recai papuccuyu sadece transferde görecek olmak beni vazgeçirdi görüşmeye dahi gitmedim. Siz orda misiniz
Ben de bi sebeplrle sogudum hatta braya girmemeye calisiyorum okumamak icin ama spermler orda esimin peki siz nerede yaltirmayi dusundunuz

Aa tuhaf 2. Doz kaç hafta sonra oluyor ben yarın olacağım

Ben de bi sebeplrle sogudum hatta braya girmemeye calisiyorum okumamak icin ama spermler orda esimin peki siz nerede yaltirmayi dusundunuz
Ben daha önce iki kez bahcecide yaptırdım ve negatif oldu bu sefer merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat henüz nere olacagima karar vermedim siz?

Aa çok ilginç öyle bir uygulamalarıda mı varmış

Ayy iyi iyi 3 te iyi bakalm benim ki ne dicekbence yine 1 ay sonra der pek bi kaygisiz
Valla iki olsa iyiydi ama dediğin gibi üçte iyi. Ayrıca kısalmış rahim boyum. Hızlı bir kısalış olmuş 3.6 gibi doktor bir şey demedi ama risk olsa söylerdi heralde. Ay şeker için hareket etmem rahim için yatmam gerek

Aa bn bu yazını görmemısım ne alaka zatem kısmeyı zorlamıyor kı sıstemde olmayıp ta kızmak neymıs
Ozaman tum sorumkuluklarını alsınalr bızım yerımıze ımzayıda onlar atsın yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…