Gittim iade ettimİyi yapmışsın tabi ben onların malını bilmiyorum ama e bebeğin ki gerçekten yumuşacık. Nette flan varmıdır e bebeğin uzunu bilmiyorum bakmak lazım aslında
Aynen ya bende e bebekte ürün yakalayamıyorum yokGittim iade ettimhediye çeki olarak verdiler parayı 5 yıl süreli illaki bişi alınır ordan artık ne yapayım. 450 tl lik zıbın almışım sırf bu ebebeğe sinirimden hep gidiyorum hiçbişi kalmıyo
Gözünaydın canım çok şükür oğluşların iyi suyuna da çok sevindimKızlar muayeneden çıktım. Şükür bir sıkıntı yok. Doktor diyor nasıl gidiyor dedim hayatımdaki tek tatlı şey magnezyum. Ne dese iyi beni gömdübugüne kadar yediklerine say dedi. Şeker önemli bir konu dedi. Piki dedim. Bir de kalsiyum tablet ekledi. Aşıyı sordu not aldı. Doğumu konuşmak için erken dedi. Erken doğum riski oluşursa üniversite hastanesine olmazsa bakarız duruma göre dedi. İnsülin sordum endokrin doktorun ne derse o şekilde devam edeceksin dedi. Ama gelelim asıl mutlu olduğum konuya suları iyi gayet normal dedi Ama bebelerim az kilo almış ben hiç almamışım oradaki tartıya göre. Az ama normal aralıkta. Yani diyetle birlikte aslında pek beslenmemişler sola yat dedi yine dedim ki kemiklerim çok ağrıyor tam yan yatmak zorunda değilsin dedi yarım yan nasıl yatılır kızlar ancak yastık dizersin bu kez göbek yukarıda kalır aşağı çeker canını yakar yani. Dedim sağa da yatıyorum ben. Sırt üstü yatmada arada sağa da yatabilirsin neyse kabızlığa dikkat et dedi artık ağır bir şey elleme yani ilk üç aya geri döndük. Bir de ben şöyle ağrıyor böyle toplanıyor diyince güldü bunlar daha iyi günler dedi
Sağ ol bebeğim. Ay izlemiştim ama göbeğim çekiliyor gibi hissediyorum öyle yatamıyorumGözünaydın canım çok şükür oğluşların iyi suyuna da çok sevindimben sağ sol karısık yatıyorum ya banu çiftçinin bi videosu var orada yarım yan yatış pozisyonunu gösteriyo bi izle istersen
Ben de bi sebeplrle sogudum hatta braya girmemeye calisiyorum okumamak icin ama spermler orda esimin peki siz nerede yaltirmayi dusundunuzMerhaba hayır olmadım merkezin yoğunluğu ve Recai papuccuyu sadece transferde görecek olmak beni vazgeçirdi görüşmeye dahi gitmedim. Siz orda misiniz
Aa tuhafKızlar bir de beni il sağlık müdürlüğünden aradılar resmen dövecekti kadın. Aşınızı olmamışsınız diye çıkıştıdedim oldum ben ilk dozu ikinci dozun zamanını bekliyorum hımm göremedim sistemden de dedi hayır olmayadabilirim bu ne tafra idi
Bana yaptı buyuk kızım ama sımdı kullanmaya uygun olmuyor ben yıkadım bavuluma koydum hastane ıcın oda resım cekımınde belkı kullanırız dıe ınsallahh nasıp olurdaHaklısın kuzum ben almayacağım valla kendim yapabilsem yapardım belki
Bir ay sonra kuzum ikinci dozAa tuhaf2. Doz kaç hafta sonra oluyor ben yarın olacağım
Ay biliyorum seninkiler harika idi kuzum maşallah kızına ne güzel yapmıştıBana yaptı buyuk kızım ama sımdı kullanmaya uygun olmuyor ben yıkadım bavuluma koydum hastane ıcın oda resım cekımınde belkı kullanırız dıe ınsallahh nasıp olurda
Ben daha önce iki kez bahcecide yaptırdım ve negatif oldu bu sefer merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat henüz nere olacagima karar vermedim siz?Ben de bi sebeplrle sogudum hatta braya girmemeye calisiyorum okumamak icin ama spermler orda esimin peki siz nerede yaltirmayi dusundunuz
Ay biliyorum seninkiler harika idi kuzum maşallah kızına ne güzel yapmıştı
Ayy iyi iyi 3 te iyi bakalm benim ki ne dicekKızlar bu arada bir dahakine üç hafta sonra dedidörtten üçe indik bakalım hadi hayırlısı iki olsaydı iyiydi ama sorun yaşanmasında ne yapalım ZEYNEPP5555
Aa çok ilginç öyle bir uygulamalarıda mı varmışKızlar bir de beni il sağlık müdürlüğünden aradılar resmen dövecekti kadın. Aşınızı olmamışsınız diye çıkıştıdedim oldum ben ilk dozu ikinci dozun zamanını bekliyorum hımm göremedim sistemden de dedi hayır olmayadabilirim bu ne tafra idi
Valla iki olsa iyiydi ama dediğin gibi üçte iyi. Ayrıca kısalmış rahim boyum. Hızlı bir kısalış olmuşAyy iyi iyi 3 te iyi bakalm benim ki ne dicekbence yine 1 ay sonra der pek bi kaygisiz
Ben de şaşırdım vallaAa çok ilginç öyle bir uygulamalarıda mı varmış
Ay süper kuzum iyi günlerde kullanEki Görüntüle 2928419
Kızlar ısıtıcıcm da geldı ve denendi
Zaman ayrı olması cok iyi
Kumandalı olması
Saga sola dönuyor olabılmesı
Ve sıcaklıgı begenıldı
Aa bn bu yazını görmemısım ne alaka zatem kısmeyı zorlamıyor kı sıstemde olmayıp ta kızmak neymısKızlar bir de beni il sağlık müdürlüğünden aradılar resmen dövecekti kadın. Aşınızı olmamışsınız diye çıkıştıdedim oldum ben ilk dozu ikinci dozun zamanını bekliyorum hımm göremedim sistemden de dedi hayır olmayadabilirim bu ne tafra idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?