- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Tesekkur ederim canımmAy süper kuzum iyi günlerde kullan
Valla anlamadım kuzum hiçAa bn bu yazını görmemısım ne alaka zatem kısmeyı zorlamıyor kı sıstemde olmayıp ta kızmak neymıs
Ozaman tum sorumkuluklarını alsınalr bızım yerımıze ımzayıda onlar atsın yaparlar mı?
Ay ben kendime söyleyeceğim bugün giderken baya zorlandım geçen ay giydiğim kıyafete güveniyordum dedim olur o doktor vakti geldi hazırlanıyorum ve sürprizTesekkur ederim canımm
Bunuda teslım aldıgım a gore benım karhı hıkayem burada sonlanmıstır
Yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım
Allah yardımcın olsun canım. Ben iki kez özel hastanede binlerce liraya yaptırıp negatifi gördüm, üçüncüyü ünv hastanesinde neredeyse bedavaya yaptırdım şu an gebeyim. Yani sakın aman daha fazla para vereyim garanti olsun gibi bir yanılgıya kapılma. Doktorun başarısına ve laboratuvara bak. Benim gittiğim ünv. hastanesi iki konuda da ün yapmıştı.Ben daha önce iki kez bahcecide yaptırdım ve negatif oldu bu sefer merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat henüz nere olacagima karar vermedim siz?
Bundan sonra kargolar benım dıyorusn heAy ben kendime söyleyeceğim bugün giderken baya zorlandım geçen ay giydiğim kıyafete güveniyordum dedim olur o doktor vakti geldi hazırlanıyorum ve sürprizolmadı fermuar çekilmiyor fermuar yarı açık kaldı üzerine gömlek attım uzun şansa havada sıcaktı
Sen 450 lt zıbınla naptın ne yaptınGittim iade ettimhediye çeki olarak verdiler parayı 5 yıl süreli illaki bişi alınır ordan artık ne yapayım. 450 tl lik zıbın almışım sırf bu ebebeğe sinirimden hep gidiyorum hiçbişi kalmıyo
Kız sen de benim tkaip ettiğim sayfaları mı takip ediyon hep
Sorma lcw kazık organik başlıgı altında hediye çeki olarak aldm paramı artk rahatımSen 450 lt zıbınla naptın ne yaptın
Evet kendime çalışacağımBundan sonra kargolar benım dıyorusn he
Ne videosu kuzum ya niye atılmıyor kiSize vidroatacaktım beceremedimburda niye video atılmıyor yaa
BakkkbakkkKız sen de benim tkaip ettiğim sayfaları mı takip ediyon hepama gecikmeli geliyorsun ben çok daha önce görüyorum
İyi bari kııız çocuğa alacağın bişeyler çıkarsa gene ordan bak tam ihtiyaç zamanı. Yoksa da kendine alSorma lcw kazık organik başlıgı altında hediye çeki olarak aldm paramı artk rahatım
Benim çektiğim Bi videoydu yıllar önce snapten çekmiştim az gülelim diye atacaktım da olmadıNe videosu kuzum ya niye atılmıyor kimerak ettim şimdi videoyu
Az Ba az baa ihtiyacın olsa alcan daaBakkkbakkkkızım napim burda mıllet ıcın calıısyorumn ben alamıyorum bari alanlar alsın
Tüh yaBenim çektiğim Bi videoydu yıllar önce snapten çekmiştim az gülelim diye atacaktım da olmadı
Valla ya. Kk nın işleriTüh yaiyi olurdu oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?