Tesekkur ederim canımm
Bunuda teslım aldıgım a gore benım karhı hıkayem burada sonlanmıstır
Yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım
Ay ben kendime söyleyeceğim bugün giderken baya zorlandım geçen ay giydiğim kıyafete güveniyordum dedim olur o doktor vakti geldi hazırlanıyorum ve sürpriz olmadı fermuar çekilmiyor fermuar yarı açık kaldı üzerine gömlek attım uzun şansa havada sıcaktı

Ben daha önce iki kez bahcecide yaptırdım ve negatif oldu bu sefer merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat henüz nere olacagima karar vermedim siz?
Allah yardımcın olsun canım. Ben iki kez özel hastanede binlerce liraya yaptırıp negatifi gördüm, üçüncüyü ünv hastanesinde neredeyse bedavaya yaptırdım şu an gebeyim. Yani sakın aman daha fazla para vereyim garanti olsun gibi bir yanılgıya kapılma. Doktorun başarısına ve laboratuvara bak. Benim gittiğim ünv. hastanesi iki konuda da ün yapmıştı.

Bundan sonra kargolar benım dıyorusn he

Duyduk duymadık demeyin hizmet ayağınıza geldiii. Yanlış iç zıbın alışverişi mi yaptınız, yavrularınız hızla serpildi mi, aldığınız bodyler 3 5 giydirmeye yepyeni elinizde mi patladı.
Patlamaaasın sütyen aparatı varsa zıbın aparatı da var rakın takın uzatın 10 yaşına kadar kullanın

Eklentiler

• Screenshot_20211006_200006_trendyol.com.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…