- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Valla öyle dert olmustu içime zaten iade edemicem diye şimdi rahatımİyi bari kııız çocuğa alacağın bişeyler çıkarsa gene ordan bak tam ihtiyaç zamanı. Yoksa da kendine al
Elisa çok şanslı bir bebek olacak bunları bir bir anlatEki Görüntüle 2928473 Eki Görüntüle 2928474 Eki Görüntüle 2928475
Yaaa amaababamız bıze neler getırmıss
Yurtdısına bı arkadası gıtmıstı bebek konusunca benımkıde benım dediklerimden soylemıs
Ama ben ates ölcer almıstım m
Ona verdıgım paraya cok acıdım sımdı
Bavulda ıyıkı ogun alamamısım
Monta da bayıldım cok tatlıı
Neyse bı muddet oyalar benı bunlar
Ama ates olcerı benımkını actım bunuda belkı dolaptan felan satarız baska bıseyıne bakarım
Bu arada şoka da ugradım lakin bizim şoka gelmemiş diş kaşıyıcıİyi bari kııız çocuğa alacağın bişeyler çıkarsa gene ordan bak tam ihtiyaç zamanı. Yoksa da kendine al
Kız nasıl gelmez. Çıngırak varmıydı. Yani bebe ürünleri hiç mi gelmemişBu arada şoka da ugradım lakin bizim şoka gelmemiş diş kaşıyıcıo ürün bize gemed dedi
Ahhh kuzumm vallaa sakın yankıs amlayın sevıncımı paylasıyorum yoksa bem züürtüm hep bıseyler paylasıyorum dıe sonra yanlıs anlasılmam ınslalahElisa çok şanslı bir bebek olacak bunları bir bir anlat
Insallahh teyzesı hep oyle olurElisa çok şanslı bir bebek olacak bunları bir bir anlat
Doğru diyorsun kuzum en başından beri senin hikayeni biliyorum burda her ne kadar ben yazmadamda aile gibi olduk artık inşallah bende artık tekrar katilirim aranızaAllah yardımcın olsun canım. Ben iki kez özel hastanede binlerce liraya yaptırıp negatifi gördüm, üçüncüyü ünv hastanesinde neredeyse bedavaya yaptırdım şu an gebeyim. Yani sakın aman daha fazla para vereyim garanti olsun gibi bir yanılgıya kapılma. Doktorun başarısına ve laboratuvara bak. Benim gittiğim ünv. hastanesi iki konuda da ün yapmıştı.
Hıcc üzülme bak dıger arkadaslarımızda yeni transfer oldular hadı senıde beklıyrouzzDoğru diyorsun kuzum en başından beri senin hikayeni biliyorum burda her ne kadar ben yazmadamda aile gibi olduk artık inşallah bende artık tekrar katilirim aranıza
İnşallah kuşumHıcc üzülme bak dıger arkadaslarımızda yeni transfer oldular hadı senıde beklıyrouzz
Ya bak o gün bavul almayan biz daha nasipli seyler bulduk vardir her şerde bir hayırEki Görüntüle 2928473 Eki Görüntüle 2928474 Eki Görüntüle 2928475
Yaaa amaababamız bıze neler getırmıss
Yurtdısına bı arkadası gıtmıstı bebek konusunca benımkıde benım dediklerimden soylemıs
Ama ben ates ölcer almıstım m
Ona verdıgım paraya cok acıdım sımdı
Bavulda ıyıkı ogun alamamısım
Monta da bayıldım cok tatlıı
Neyse bı muddet oyalar benı bunlar
Ama ates olcerı benımkını actım bunuda belkı dolaptan felan satarız baska bıseyıne bakarım
Canim benim insallah Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip eder dr konusunda ben bülent tırasta denedim memnunda kaldm ama gidip görüsmeden bilemiyoruz doktorun icine sinip guven vermesi cok cok önemliİnşallah kuşumher ne kadar yazamasam da sizleri takip ediyorum bebislerinize aldığınız şeyleri okuyorum ve kendimle birlikte sizlere de sürekli dua ediyorum
Amin kuzum inşallahCanim benim insallah Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip eder dr konusunda ben bülent tırasta denedim memnunda kaldm ama gidip görüsmeden bilemiyoruz doktorun icine sinip guven vermesi cok cok önemli
Sagoll kuzumm allahım kımseyı darda koymasın ınsallahh enn guzell halıyle dolar kucaklarınız sizinde allah razı olsunİnşallah kuşumher ne kadar yazamasam da sizleri takip ediyorum bebislerinize aldığınız şeyleri okuyorum ve kendimle birlikte sizlere de sürekli dua ediyorum
Senden de Allah razı olsun tatlımSagoll kuzumm allahım kımseyı darda koymasın ınsallahh enn guzell halıyle dolar kucaklarınız sizinde allah razı olsun
Aynenn kuzu cok şükürYa bak o gün bavul almayan biz daha nasipli seyler bulduk vardir her şerde bir hayır
Ahh teyzesııı onsallah belkı o montla gorursun sende Elısa mıYasamademek123 canım benim, o nasıl güzel bir mont öyle. Bayıldımmmmmmm.
Elisa kıza da çok yakışacak.
İnşallah canım benim.Ahh teyzesııı onsallah belkı o montla gorursun sende Elısa mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?