Yaaa amaa babamız bıze neler getırmıss
Yurtdısına bı arkadası gıtmıstı bebek konusunca benımkıde benım dediklerimden soylemıs
Ama ben ates ölcer almıstım m
Ona verdıgım paraya cok acıdım sımdı
Bavulda ıyıkı ogun alamamısım
Monta da bayıldım cok tatlıı
Neyse bı muddet oyalar benı bunlar
Ama ates olcerı benımkını actım bunuda belkı dolaptan felan satarız baska bıseyıne bakarım

Elisa çok şanslı bir bebek olacak bunları bir bir anlat

Doğru diyorsun kuzum en başından beri senin hikayeni biliyorum burda her ne kadar ben yazmadamda aile gibi olduk artık inşallah bende artık tekrar katilirim aranıza

Hıcc üzülme bak dıger arkadaslarımızda yeni transfer oldular hadı senıde beklıyrouzz
İnşallah kuşum her ne kadar yazamasam da sizleri takip ediyorum bebislerinize aldığınız şeyleri okuyorum ve kendimle birlikte sizlere de sürekli dua ediyorum

Ya bak o gün bavul almayan biz daha nasipli seyler bulduk vardir her şerde bir hayır

İnşallah kuşum her ne kadar yazamasam da sizleri takip ediyorum bebislerinize aldığınız şeyleri okuyorum ve kendimle birlikte sizlere de sürekli dua ediyorum
Canim benim insallah Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip eder dr konusunda ben bülent tırasta denedim memnunda kaldm ama gidip görüsmeden bilemiyoruz doktorun icine sinip guven vermesi cok cok önemli

Canim benim insallah Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip eder dr konusunda ben bülent tırasta denedim memnunda kaldm ama gidip görüsmeden bilemiyoruz doktorun icine sinip guven vermesi cok cok önemli
Amin kuzum inşallah evet çok önemli benim Dr um aslında alanında iyiydi ama benim hasimatoma önem verip ilaç vermemesi, ve vitamin vs vermeden direk transfer yapması benim kafamda cevapsız sorular oluşturdu bende vazgeçtim.

Sagoll kuzumm allahım kımseyı darda koymasın ınsallahh enn guzell halıyle dolar kucaklarınız sizinde allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…