Nasıl bişe istiyorsun. Trendyolda Bi model var 30 liraya düşmüş de
Valla aslinda emzirirken cok kullanir miyim nasil kullanirim bilmiyorum sey hosuma gitti oturtmaya baslayinca hep onun arasina koymuslar yere felan yanina bisey koymaya gerek yok dusmezde emzirme yastigini bu amac icin isteyen gek insan olabilirim

Valla aslinda emzirirken cok kullanir miyim nasil kullanirim bilmiyorum sey hosuma gitti oturtmaya baslayinca hep onun arasina koymuslar yere felan yanina bisey koymaya gerek yok dusmezde emzirme yastigini bu amac icin isteyen gek insan olabilirim
Bak bana kalırsa emzirme yastığı rahatlık ve çok fonksiyonlu bişe. Tabi sen bilirsin ama hem karın üstü egzersizlerinde ondna faydalanırsın hem oturmaya başladığında destek. Yanına sağına soluna kırlent koyacağına. Ya ben şu ebebekteki ouınvaklı olanı istiyorum ama fiyatının düşmesini istiyorum. Bu da güzel ama oyuncaksız

Kız nasıl gelmez. Çıngırak varmıydı. Yani bebe ürünleri hiç mi gelmemiş
Şey vardı bi tane bez sesli bişi üstünde de 6 aydan önceki bebeklere uygun değil yazıyodu almadm ben de ama diş kaşıyıcı hiç gelmemiş nasıl şok bu ya şok oldm diye kötü bir şakayla mesajımı sonlandırıyorum

Ben almayacaktım aslında ama yeni doğm yapan arkadasımla görntulu konusyoruz sürekli. kızın kucagında hep ve diyoki bu yokken kırlent koyuyordum meğer kolum kopuyormuş şuan öyle rahatım ki diyor kesin all kesinn dedi

Ben sımdııden kullanıyorum bılıyormusun
Gece yatamadıgım ıcın boyunluk gibi koyuyorum yastıgımın uzerıne ıyı geldı bana emzırırkende annenın dik durması ıcın faydalı evet bebegın 5.6 ayına kadar da yatarken uyanıkken uatması ıcın yuz ustu sırt ustu kullnaılması faudalı6

Aynen asıl amacm sadece oturtma ama tabi o zmana kadar emzirmede deyardimci olur nasil bisey foto atsana

Bencede cok amaclı bisey ama nasil bisey almak gerek hic bilmiyorum farkı var mı

Bence de kesin alınmalı

İyi akşamlar bende bugün şok a gittim bir tane yastık tan başka bişey bulamadım gelmemiş

Kızlar benım eşim bunu duyunca gıtmıs almıs ama ben dr uma yazdım aksam vaktı daha gormedı
Amacı sinir stresede baglı agrıyan kaslar vs ıcınmıs
Bununla masaj felan mı yapılıyor veya hamıleler kullanıyor mu? Fikri olan var mı
Arkdasının bırı bahsetmiş gıtmıs almıs bemım hıc bır bılgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…