İyi sen şanslulardansın yaşamadan bilemeyiz ama biz zaten kas yapcaz kuzum bizim herşeyi kolaylaştırmamız lazım
Aynen canım şimdiden düşünüyorum birini doyur gazını çıkar altını temizle onu bırak yatağa diğerini al aynılarını yap tabi inşallah birbirlerini beklerler ama Allah bir kolaylık verir diyorum

Bunu değilde arifoğlunun nane yağını kullanıyordum canım ama hamileliğimden beri onuda kullanmıyorum bir kaç yerde hamilelikte kullanımının iyi olmadığını okudum

Doğru diyorsun kuzum en başından beri senin hikayeni biliyorum burda her ne kadar ben yazmadamda aile gibi olduk artık inşallah bende artık tekrar katilirim aranıza
Seni aramızda yeniden görmek çok güzel. Senin güzel haberlerini de beraber kutlayalım hadi

İnşallah vallahi. Beslenme saatlerini hep aynı saate denk getirsek iyi olur yoksa çok zorluk olur ama. İş hiç bitmez sürekli bir döngü olur

Bunu değilde arifoğlunun nane yağını kullanıyordum canım ama hamileliğimden beri onuda kullanmıyorum bir kaç yerde hamilelikte kullanımının iyi olmadığını okudum
Dr um yazmıs sımdı kuzum surebılırsın demıs aklınızda bulunsun sızınde
Aksam ya cevap vermez dedım ama yazmıs
Nane yagını da gecen gun almıstı onuda sakak kemıklerım burun kemjgım ve alnıma suruyorum canım onuda bana dr um onermıstı

Benim dr daha dün attıgım tahlile bile cevap vermedi uyuz oluyorum adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…