Ay şeklinde olandan sanırm linkle biiziiNerden alcan nasıl bişe linkleyimmi sizi
Aynen canım şimdiden düşünüyorum birini doyur gazını çıkar altını temizle onu bırak yatağa diğerini al aynılarını yap tabi inşallah birbirlerini beklerlerİyi sen şanslulardansınyaşamadan bilemeyiz ama biz zaten kas yapcaz kuzum bizim herşeyi kolaylaştırmamız lazım
Hmm güzel duruyor ama oyuncaklı olan emzirme de cokta etkili kullanılmaz gibi geldi ben yukardakini alır önüne oyuncak koyarim galibaTEZKOTEKSTİL Bebek Emzirme Destek Ve Oturma Minderi -yastığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri bu
Babyjem Oyuncaklı Eğitici Yastık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri de bu babyjem. Aslında 2.yi istiyordum ama hem fiyat fazla hem de emzirme için küçük diye yorumlar var açıkçası
Bunu değilde arifoğlunun nane yağını kullanıyordum canım ama hamileliğimden beri onuda kullanmıyorum bir kaç yerde hamilelikte kullanımının iyi olmadığını okudumEki Görüntüle 2928550
Kızlar benım eşim bunu duyunca gıtmıs almıs ama ben dr uma yazdım aksam vaktı daha gormedı
Amacı sinir stresede baglı agrıyan kaslar vs ıcınmıs
Bununla masaj felan mı yapılıyor veya hamıleler kullanıyor mu? Fikri olan var mı
Arkdasının bırı bahsetmiş gıtmıs almıs bemım hıc bır bılgım yok
Seni aramızda yeniden görmek çok güzel. Senin güzel haberlerini de beraber kutlayalım hadiDoğru diyorsun kuzum en başından beri senin hikayeni biliyorum burda her ne kadar ben yazmadamda aile gibi olduk artık inşallah bende artık tekrar katilirim aranıza
Birincisi daha iyi değil mi ikincisinde emzirmedede sıkıntı olur diye düşünüyorumTEZKOTEKSTİL Bebek Emzirme Destek Ve Oturma Minderi -yastığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri bu
Babyjem Oyuncaklı Eğitici Yastık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri de bu babyjem. Aslında 2.yi istiyordum ama hem fiyat fazla hem de emzirme için küçük diye yorumlar var açıkçası
Testi sabahmı yaptınız acaba
İnşallah vallahi. Beslenme saatlerini hep aynı saate denk getirsek iyi olur yoksa çok zorluk olur ama. İş hiç bitmez sürekli bir döngü olurAynen canım şimdiden düşünüyorum birini doyur gazını çıkar altını temizle onu bırak yatağa diğerini al aynılarını yap tabi inşallah birbirlerini beklerlerama Allah bir kolaylık verir diyorum
Yoo o da mümkün. Napsak ya 30 a inmişken alsak mı offfHmm güzel duruyor ama oyuncaklı olan emzirme de cokta etkili kullanılmaz gibi geldi ben yukardakini alır önüne oyuncak koyarim galiba
İyi günlerde kullanınKızlar benim siparişlerin de geldi
İşte oyuncaklar için diyorsan onlar çıkıyor da. Küçük gibi işte bilemedimmmmBirincisi daha iyi değil mi ikincisinde emzirmedede sıkıntı olur diye düşünüyorum
Ohh maşallah güle güle sağlıkla kullanın canımKızlar benim siparişlerin de geldi
Dr um yazmıs sımdı kuzum surebılırsın demıs aklınızda bulunsun sızındeBunu değilde arifoğlunun nane yağını kullanıyordum canım ama hamileliğimden beri onuda kullanmıyorum bir kaç yerde hamilelikte kullanımının iyi olmadığını okudum
Bilemedim ki ne dersinYoo o da mümkün. Napsak ya 30 a inmişken alsak mı offf
Benim dr daha dün attıgım tahlile bile cevap vermedi uyuz oluyorum adamaDr um yazmıs sımdı kuzum surebılırsın demıs aklınızda bulunsun sızınde
Aksam ya cevap vermez dedım ama yazmıs
Nane yagını da gecen gun almıstı onuda sakak kemıklerım burun kemjgım ve alnıma suruyorum canım onuda bana dr um onermıstı
Kesinlikle öyle canım inşallah herşey hepimiz için kolay olur bebişlerimizi kolaylıkla büyütürüzİnşallah vallahi. Beslenme saatlerini hep aynı saate denk getirsek iyi olur yoksa çok zorluk olur ama. İş hiç bitmez sürekli bir döngü olur
Gördu mu? Emınmısın kuzu yogunsa bazen olur oyle yarın hastaneyı arayarak ulaş ıhmal etmeBenim dr daha dün attıgım tahlile bile cevap vermedi uyuz oluyorum adama
Bence ilki daha kullanışlı gibi kuzum birde sanki ilki daha dolgun gibi daha rahat kullanırsın gibime geliyor fiyatıda uygunmuş ilkininİşte oyuncaklar için diyorsan onlar çıkıyor da. Küçük gibi işte bilemedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?