- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ya sinir bozucu bir adam bilgisi ve eli cok iyi kabul ama her gittigimde pisman ediyor insanı hem tup bebek hem kadin dogumu bir arada götürüyor sürekli randevuya gec giriyoruz inan orda 2 saat oturduktan sonra basladi benim catı agrım yazsan cevap vermiyor sırf sona geldim diye birakmiyormGördu mu? Emınmısın kuzu yogunsa bazen olur oyle yarın hastaneyı arayarak ulaş ıhmal etme
Doktorla iletişim kurabilmek önemli canım saat kaç olursa olsunDr um yazmıs sımdı kuzum surebılırsın demıs aklınızda bulunsun sızınde
Aksam ya cevap vermez dedım ama yazmıs
Nane yagını da gecen gun almıstı onuda sakak kemıklerım burun kemjgım ve alnıma suruyorum canım onuda bana dr um onermıstı
Keşke daha duyarlı olabilse zaten sürekli aklımızda kuruyoruz cevap alınca en azından rahatlıyoruzYa sinir bozucu bir adam bilgisi ve eli cok iyi kabul ama her gittigimde pisman ediyor insanı hem tup bebek hem kadin dogumu bir arada götürüyor sürekli randevuya gec giriyoruz inan orda 2 saat oturduktan sonra basladi benim catı agrım yazsan cevap vermiyor sırf sona geldim diye birakmiyorm
Ya aynen öyle inan 2 saat bekliyoruz iceri bi giriyoruz nasıl güler yüz anlatamam adamda ama sende o moral kalmıyor ki sen istedigin kadar gül yani benim moralim alt üst olduktan sonra..Yani toplamaya giriyor ordan cikiyor transfere arada sezeryan arada poliklinik hepsi aynı anda yürümüyorsa bırak birini dünden beri cevap yazmadı sinir oldumKeşke daha duyarlı olabilse zaten sürekli aklımızda kuruyoruz cevap alınca en azından rahatlıyoruz
Ewet haklısın kuzum ama senın bastan asagıya herseyınj biliyor ama tum asamalrını napcan bazı dr lar da cok egolu felan oluyor nazıları da sinir bozuyorYa sinir bozucu bir adam bilgisi ve eli cok iyi kabul ama her gittigimde pisman ediyor insanı hem tup bebek hem kadin dogumu bir arada götürüyor sürekli randevuya gec giriyoruz inan orda 2 saat oturduktan sonra basladi benim catı agrım yazsan cevap vermiyor sırf sona geldim diye birakmiyorm
Tabi tabii ben nane yagını hıc bılmezdım basım cok agrıyor dıe yazdıgımnda igne onermesını ısteıdıgım de bana hayır nane yag ı sür sakaklarına dedıDoktorla iletişim kurabilmek önemli canım saat kaç olursa olsuniyi ya eğer önerdiyse başım ağrıyınca kullanabilirim saol kuzum
Kesinlikle öyle canım inşallah herşey hepimiz için kolay olur bebişlerimizi kolaylıkla büyütürüz
Evet ayne. Dur bakalım biBence ilki daha kullanışlı gibi kuzum birde sanki ilki daha dolgun gibi daha rahat kullanırsın gibime geliyor fiyatıda uygunmuş ilkinin
Tamam bak bakalım fiyatı neynurselek Bak buda civildeymis ben buna gidip bi dokunurum nasıl biseymis ona göre alırım
Evet, uyanınca ilk idrarla yaptım.Testi sabahmı yaptınız acaba
Cok haklisin iste azcik anlayis ilgi bekliyoruz bakalim az kaldi sabrediyorum bende insallah saglikli bir sekilde bitiririz su süreciEwet haklısın kuzum ama senın bastan asagıya herseyınj biliyor ama tum asamalrını napcan bazı dr lar da cok egolu felan oluyor nazıları da sinir bozuyor
Bem mesela tedavı oldugum dr dan cok memnunum takiii kanama gecırıdıgım ogune kadar benım psıkolıjım zaten allak bullaktı streslıydım yaptıgı bı yanlıs hareketı yuzunden bıraktım cunku aglayarak sımdıkı dr a atmıstım kendımı ıyıkıde bulmusum dıyroum
O halımdeiken kaldıramadım neysekı cok şükür sımsı mutlu ve ıyıyızkendını guvende hıssetmek cok onemlı senın ankattıklarına anlayarak dinlemesi vs yaklasımı
Benım artık butcem bıttıgı halde onu bırakmayı dusunmuyordum ama sımsı ıyıkıde dıyroum bosuna gıtmeyee zorlamısım dıyroum herseyde bı hayır varmıs
Sen de guvende hıssedıyrosan o dr da napcan ayda bır muanede bıraz beklesen de vs katlanıyoruz bazı seyler e
Bizdede o bekleme olayı var canım ama en fazla yarım saat 45 dk bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum ve aşırı yoğun oluyor eşim her seferinde sinir oluyor beklemekten ama çokta memnunuz arasak hemen cevap veriyor mesaj atsak dönüyor saat kaç olursa olsun zaten önemli olanda güvendiğin bir doktorla devam etmek eğer güveniyorsan bazen bazı şeyleri görmüyorsun Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıYa aynen öyle inan 2 saat bekliyoruz iceri bi giriyoruz nasıl güler yüz anlatamam adamda ama sende o moral kalmıyor ki sen istedigin kadar gül yani benim moralim alt üst olduktan sonra..Yani toplamaya giriyor ordan cikiyor transfere arada sezeryan arada poliklinik hepsi aynı anda yürümüyorsa bırak birini dünden beri cevap yazmadı sinir oldum
40 tl burda daTamam bak bakalım fiyatı ney
İste bizim ki dönmuyorda geri ama napym herseyimi o biliyor bastan beri az kaldi artik sabir diyormBizdede o bekleme olayı var canım ama en fazla yarım saat 45 dk bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum ve aşırı yoğun oluyor eşim her seferinde sinir oluyor beklemekten ama çokta memnunuz arasak hemen cevap veriyor mesaj atsak dönüyor saat kaç olursa olsun zaten önemli olanda güvendiğin bir doktorla devam etmek eğer güveniyorsan bazen bazı şeyleri görmüyorsun Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Aminn canım onemlı olanda oCok haklisin iste azcik anlayis ilgi bekliyoruz bakalim az kaldi sabrediyorum bende insallah saglikli bir sekilde bitiririz su süreci
İyii fark yok çok ben bunu da 2 tane alcam anasını yaa40 tl burda da
En iyisini yapıyosun başından beri aynı doktorda olmak en mantıklısı dediğin gibi herşeyini bilen o zaten kısa bir zaman kaldı hayırlısıylaİste bizim ki dönmuyorda geri ama napym herseyimi o biliyor bastan beri az kaldi artik sabir diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?