Yaa iyi dayandın heee
Valla tupaaaaa ’yı geçemem sabır konusunda. Ben dayanamayıp 6.gün kaset test yaptım.
Kan için bekliyorum, o da geçenki tecrübemden kaynaklı canım.
8 kere beta hCG baktırmışım onda.
Şimdi zaten popodan iğneler var, bi de o kadar kolumu deldiremeyeceğim.

Yok zaten kaset test yaptıgın ıcın dıyorum sabırlısın dıe hıc yapmamıs olsan sama bekle derdım bazen hormon seviyeleri hemen ıdrar veya kana gecmedı gı ıcın
Ama sımdı ıcım rahat ya nasıl olsa ıdrarda cıktı kanda hayli cıkar dıe ondan sabırsızlıkla beklıyroum yazdım

Haftaya için kadın doğumdan doktor randevumu bile aldım.
İnşallah güzel sonuçlar gelir de katlanarak artar değerim.

Tamam canım sağol bakalım doğum günün kutlu olsunnnnn çoluk çocuk kocamaann güzel bir aileniz olsun yeni yaşında yeni bebişinizle

İyi ki doğdun Yasamademek123 evlatlarınla, sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yılların olsun
Yaaaa ama cokk tatlısınn senn yaaa vallaa ben bıan aklımdan cıkardım jeton düştü bıan vee ılk kutlayansın
Cok tesekkur ederim canımmm
Kuzum ben unuttum ama senınde mı dogum günün dü

Tamam canım sağol bakalım doğum günün kutlu olsunnnnn çoluk çocuk kocamaann güzel bir aileniz olsun yeni yaşında yeni bebişinizle
Ayy cokcokk aminn ınsallahh sızlerle bırlıkte kk sayesınde kocaman aıle olmak umıdı ıle
Kım derdı gecen sene burdan bıcok guzel arkadas edınecegım
Bana dogum gunü tebrıklerını ıletıcekler

Birumuttuyasataninsani canımm nice yıllara yeni yaşında bebişiniz evinize sağlıkla gelsin inşallah bu yaşın ve sonrakiler enn güzel yaşların olsun tatlı minnoşunuzla
Ayy bı yerden mı görüyorsunuz ben gormeıyroum kımsenın dogum günüünü benımle bırlıkte olan aynıgun ozaman bunundu karıstıryorum yaa

Labellaaa kuzuu sen bı kere sac fırcası aldın sama yazdım ama goremedın sanırım nerden ne marka kaca aldın ıcerıgı ney tekrar sorayım
Benım baktıgım bu tarz senınkının ıcerıgı ney at kılından da yapılıyor
Bebelerin ki genelde kecı kılı ama
Tavsıye ıle mı aldın nasl cıktı geldıgınde memnun kaldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…