- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ahhh hadıı artık kan tahlılını beklıyrouz sabırsızlıklaEvet, uyanınca ilk idrarla yaptım.
Cumartesi inşallah canım.Ahhh hadıı artık kan tahlılını beklıyrouz sabırsızlıkla
Yaa iyi dayandın heeeCumartesi inşallah canım.
VallaYaa iyi dayandın heee
Yok zaten kaset test yaptıgın ıcın dıyorum sabırlısın dıe hıc yapmamıs olsan sama bekle derdım bazen hormon seviyeleri hemen ıdrar veya kana gecmedı gı ıcınVallatupaaaaa ’yı geçemem sabır konusunda. Ben dayanamayıp 6.gün kaset test yaptım.
Kan için bekliyorum, o da geçenki tecrübemden kaynaklı canım.
8 kere beta hCG baktırmışım onda.
Şimdi zaten popodan iğneler var, bi de o kadar kolumu deldiremeyeceğim.
Haftaya için kadın doğumdan doktor randevumu bile aldım.Yok zaten kaset test yaptıgın ıcın dıyorum sabırlısın dıe hıc yapmamıs olsan sama bekle derdım bazen hormon seviyeleri hemen ıdrar veya kana gecmedı gı ıcın
Ama sımdı ıcım rahat ya nasıl olsa ıdrarda cıktı kanda hayli cıkar dıeondan sabırsızlıkla beklıyroum yazdım
Evet kuzm 1. Sanırm iyi arkadasıma sorayım bi hangisini almısTEZKOTEKSTİL Bebek Emzirme Destek Ve Oturma Minderi -yastığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri bu
Babyjem Oyuncaklı Eğitici Yastık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Biri de bu babyjem. Aslında 2.yi istiyordum ama hem fiyat fazla hem de emzirme için küçük diye yorumlar var açıkçası
Tamam canım sağol bakalımEki Görüntüle 2928616
@nurselek @ZEYNEPP5555Labellaaa konusmalrınızı okudum da benım kullandıgım bu marka bu model kızlar belkı almak ıstedıgınız yerde görursenız degerlendırme yaparsınız belkı ben cok memnun kaldım
Bı ara kuyruk sokumu agrısı ndan uzerıne oturdum bı ara bel agrım ıcın otururken bel bosluguma kullandım bu araada yatarken zorlandıgım yastık gıbı kullanıyorum cok memnunum hıc ezilme vs olmadı pufpuff
Ahh superrr ınsallahh tatlım rabbım muvaffak eylesinHaftaya için kadın doğumdan doktor randevumu bile aldım.
İnşallah güzel sonuçlar gelir de katlanarak artar değerim.
Yaaaa ama cokk tatlısınn senn yaaa vallaa ben bıan aklımdan cıkardım jeton düştü bıan
Ayy cokcokk aminn ınsallahh sızlerle bırlıkte kk sayesınde kocaman aıle olmak umıdı ıleTamam canım sağol bakalımdoğum günün kutlu olsunnnnn çoluk çocuk kocamaann güzel bir aileniz olsun yeni yaşında yeni bebişinizle
Ahhh ınsallahhh canımm cok ama cok tesekkur ederimDoğum günün kutlu olsunYasamademek123 canım benim.
İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın.
Bir sonraki doğum gününü Elisa kızla kutlarsın inşallah.
Ayy bı yerden mı görüyorsunuz ben gormeıyroum kımsenın dogum günüünüBirumuttuyasataninsani canımm nice yıllara yeni yaşında bebişiniz evinize sağlıkla gelsin inşallah bu yaşın ve sonrakiler enn güzel yaşların olsun tatlı minnoşunuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?