Ben vose nin kini almıştım at kılı sert canım bunlar keçi kılı olur. Vose iyi markadır doğal tavsiye ediyorum

ZEYNEPP5555 kuzuyaaa senın de yatarken alttrafın agrıyor mu
Benım bı muddet yatıyorım sonra otarafa bebek yukunü verınce uyusmaya ve acımaya baslıyor
Bıraz dirayet li durayım takmayYım dedıgım zamanda ılerlıyor agrı bu sefer ne dönebiliyorum nede kalkabılıyırum acı ıcınde kımıldıyorum boylee aaaa dıe dıe off

Dogum günün kutlu olsun olsun canim benimmagrımaz mı hele bide yatakta yerinden kalkmaga calıs resmen afedersin orası nokta atış agrıyor sancıyor

Dogum günün kutlu olsun olsun canim benimmagrımaz mı hele bide yatakta yerinden kalkmaga calıs resmen afedersin orası nokta atış agrıyor sancıyor
Tesekkur ederim canımm
Yokk asslaa yatırmıyor benııı gozume azııck uyku gelıyor gerıye sıcrıyorum bu seferde gece boyu su iç cişe gıt gel üşüyorum bıle o yataga yatmaya calıs sonra inmeye calıs gel bı daha yerlesmeye calıs felann

Kuzum hiç görmedim bu mesajını ya kusura bakma benim aldığım chicco marka fırça tarak ve tırnak makasını aldım amazondan orada en uygundu trendyolda 260 gibi bişi tutuyodu amazonda 100 tl civarı tuttu.
Tarak bu

Makas da bunun pembesi

İçeriğinde doğal kıldan üretilmiştir yazıyor arkadasımın önerisi ile aldım ikisini de ama nurselek in attıgı da güzelmiş hem de ahşap onu da tercih ederdim chicconunkni açmadım ama plastik görünüyor

Şimdi aklım da yıne delı sorular
Bızım oglanın arkadası ve annesı Corona lar
Ve sureklı hergun o arkadası ıle bırlıktelerdı
Ve bızımkıde grıp
B.. Yedım bem annemler olsa yanlarına kacardım vallaa
Ama sımdı napcamm benn
Sabaha kadar uyuma gel bıde bu haberı al

Çocuklar cok büyük risk test yaptırcakmı

Ay simdilik yatinca gecinciyor en azından hareket etmedigim surece sorun yok biraz daha ilerleyince bnde oyle olurm heralde☹
Babasına dedım test yaptırırm bem dedı
Ona gore odasının camı acık uyudugu ıcın grıp dıo
O is hic belli olmaz valla kesin test yaptırsn

Bence çocuk test yaptırsın canım şu zmanda grip flan karıştı yani okullarda korona olan kişi olunca sınıf komple karantinaya alınıyomus mesela
Oyle tabııı bem sabah ortak kulöanım alanı olan kapı kulpları dahıl heryere kolonyalar sıktım hatta evon koridorun daydı sabaj dıe maske taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…