Ben vose nin kini almıştım at kılı sert canım bunlar keçi kılı olur. Vose iyi markadır doğal tavsiye ediyorumLabellaaa kuzuu sen bı kere sac fırcası aldın sama yazdım ama goremedın sanırım nerden ne marka kaca aldın ıcerıgı ney tekrar sorayım Eki Görüntüle 2928668
Benım baktıgım bu tarz senınkının ıcerıgı ney at kılından da yapılıyor
Bebelerin ki genelde kecı kılı ama
Tavsıye ıle mı aldın nasl cıktı geldıgınde memnun kaldın mı
Kocaman kocamann aminnn insallahh bızım ıcın tum dıleklerınız sıze kucak dolusu gerı dönsunYasamademek123 Birumuttuyasataninsani kızlar doğumgününüzmüş heralde. Sağlık ve mutluluk getirsin yeni yaşlarını yavrularınızla birlikte yepyeni umutları da getirsin.
Cıkmadı kuzu trendyol da nerden aldın senBen vose nin kini almıştım at kılı sert canım bunlar keçi kılı olur. Vose iyi markadır doğal tavsiye ediyorum
Vose Ahşap Yumuşak Bebek Saç Fırçası 0 Ay + (Keçi Kılı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLCıkmadı kuzu trendyol da nerden aldın sen
Ewet sonradan baktım buldumVose Ahşap Yumuşak Bebek Saç Fırçası 0 Ay + (Keçi Kılı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu fiyattan alma ama canım bence ben bi indirim zamanı almıştım
Dogum günün kutlu olsun olsun canim benimmZEYNEPP5555 kuzuyaaa senın de yatarken alttrafın agrıyor mu
Benım bı muddet yatıyorım sonra otarafa bebek yukunü verınce uyusmaya ve acımaya baslıyor
Bıraz dirayet li durayım takmayYım dedıgım zamanda ılerlıyor agrı bu sefer ne dönebiliyorum nede kalkabılıyırum acı ıcınde kımıldıyorum boylee aaaa dıe dıeoff
Tesekkur ederim canımmDogum günün kutlu olsun olsun canim benimmagrımaz mı hele bide yatakta yerinden kalkmaga calıs resmen afedersin orası nokta atış agrıyor sancıyor
Ya benm aklmda öyle kaldı ikinizin de aynı gün diye umarım doğru hatırlamışımdırAyy bı yerden mı görüyorsunuz ben gormeıyroum kımsenın dogum günüünübenımle bırlıkte olan aynıgun ozaman bunundu karıstıryorum yaa
Kuzum hiç görmedim bu mesajını ya kusura bakmaLabellaaa kuzuu sen bı kere sac fırcası aldın sama yazdım ama goremedın sanırım nerden ne marka kaca aldın ıcerıgı ney tekrar sorayım Eki Görüntüle 2928668
İçeriğinde doğal kıldan üretilmiştir yazıyor arkadasımın önerisi ile aldım ikisini de amaLabellaaa kuzuu sen bı kere sac fırcası aldın sama yazdım ama goremedın sanırım nerden ne marka kaca aldın ıcerıgı ney tekrar sorayım Eki Görüntüle 2928668
Çocuklar cok büyük riskŞimdi aklım da yıne delı sorular
Bızım oglanın arkadası ve annesı Corona lar
Ve sureklı hergun o arkadası ıle bırlıktelerdı
Ve bızımkıde grıp
B.. Yedım bem annemler olsa yanlarına kacardım vallaa
Ama sımdı napcamm benn
Sabaha kadar uyuma gel bıde bu haberı al
Babasına dedım test yaptırırm bem dedıÇocuklar cok büyük risktest yaptırcakmı
Bence çocuk test yaptırsın canım şu zmanda grip flan karıştı yaniBabasına dedım test yaptırırm bem dedı
Ona gore odasının camı acık uyudugu ıcın grıp dıo
Ay simdilik yatinca gecinciyor en azından hareket etmedigim surece sorun yok biraz daha ilerleyince bnde oyle olurm heralde☹Tesekkur ederim canımm
Yokk asslaa yatırmıyor benııı gozume azııck uyku gelıyor gerıye sıcrıyorum bu seferde gece boyu su iç cişe gıt gel üşüyorum bıle o yataga yatmaya calıs sonra inmeye calıs gel bı daha yerlesmeye calıs felann
O is hic belli olmaz valla kesin test yaptırsnBabasına dedım test yaptırırm bem dedı
Ona gore odasının camı acık uyudugu ıcın grıp dıo
Oyle tabııı bem sabah ortak kulöanım alanı olan kapı kulpları dahıl heryere kolonyalar sıktım hatta evon koridorun daydı sabaj dıe maske taktımBence çocuk test yaptırsın canım şu zmanda grip flan karıştı yaniokullarda korona olan kişi olunca sınıf komple karantinaya alınıyomus mesela
Yaptırcak canımmm kesınlıkle ayy bıde cıkarsa naparızzAy simdilik yatinca gecinciyor en azından hareket etmedigim surece sorun yok biraz daha ilerleyince bnde oyle olurm heralde☹
O is hic belli olmaz valla kesin test yaptırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?