- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Kötü düsünme bisey cıkmaz insallah ama oyleysede hemen izolasyona uyarsın dikkat edersnYaptırcak canımmm kesınlıkle ayu bıde cıkarsa naparızz
Ay çok panik olacagım bir durum benim sizde mi kalıyor sürekli aynı ortamda olmasanız iyi cnku gripse bile sıkıntı yani şu süreçte zaten ağrıların var grip çok kırgınlık yapıyor vücuttaOyle tabııı bem sabah ortak kulöanım alanı olan kapı kulpları dahıl heryere kolonyalar sıktım hatta evon koridorun daydı sabaj dıe maske taktım
Kızz kim kime bakıcak bem hıc bısey bıle yapamıyorum babası da işe gider cocuk odada hıjyene uyulması lazım yedıgı ıctıgı lavobosu camasırı vktamınler meyveler yemekler vsKötü düsünme bisey cıkmaz insallah ama oyleysede hemen izolasyona uyarsın dikkat edersn
Ewet bızımle yasıyor ama genel de toplasan 1 saat belkı goruyroum sabah kalkıp okula gıdıyor oglen cıkıyor cıkısta da ya arkadasları ıle yada gelse bıseyelr yiyip odasında bıraz uyuyor ders varsa yapıyor oyun oynuyor yıne bıseyelr yerken ancak gorusuyoruz ergen genc tayfa odasında takılmayı daha cok sevıyorAy çok panik olacagım bir durum benim sizde mi kalıyor sürekli aynı ortamda olmasanız iyi cnku gripse bile sıkıntı yani şu süreçte zaten ağrıların var grip çok kırgınlık yapıyor vücutta
Babada gidemez ki ailrce karantinada olursunuz ama tabi zor sen nasıl yapıcan dedigin gibi kim kime bakacakKızz kim kime bakıcak bem hıc bısey bıle yapamıyorum babası da işe gider cocuk odada hıjyene uyulması lazım yedıgı ıctıgı lavobosu camasırı vktamınler meyveler yemekler vstakıp edılmesı lazım tamm 16 yasında ama ne bıleyım yaa
Esım gecen sene corona olduBabada gidemez ki ailrce karantinada olursunuz ama tabi zor sen nasıl yapıcan dedigin gibi kim kime bakacak
Yaa iste aşı olsan bi dert olmasan bi dert valla neyse maskeli dolas evi havalandır okula mi gitti simdiEsım gecen sene corona oldu
2 tane de biontech asısı oldu onu almıyorkar karantina ya canım keske onu da alsalar en azından ılgılnır herkea 1 odada kalırdı
Insallahh cıkmazz yaa ayy neler soluyorum ben
Ewet bende ayaktaydım gıderken soyledı arkadasım da corona olmus dıe sonra cıktı bem şok zatem esım uyuyordu ona dedım oda ben yaptırırm test dedıYaa iste aşı olsan bi dert olmasan bi dert valla neyse maskeli dolas evi havalandır okula mi gitti simdi
Valla mahvoldu cocuklar o ona o ona derken bulasmayan kalmadı galibaEwet bende ayaktaydım gıderken soyledı arkadasım da corona olmus dıe sonra cıktı bem şok zatem esım uyuyordu ona dedım oda ben yaptırırm test dedı
Benım kucuk kızımda bogaz agrısı felan olmustu ama burda degıldı 10 gundur felan dıger taraftaydı babannesı ıhlamur felan yapmıs daha ıyıyım dedı hatta yanına gelmek ıstıyroum ama senı rıske atamam dedı
Bahsediyorlar okulda full cocuklar grıp li
Karısık ortalık okuldan dırek gelse bıle kızım bana sarılmaz mesela allahtam yıne lıselıler daha bılınclıler kucukler daha fena
Kuzenımın oglu var ılkokullu sınıfca karantınaya gırmıslerallah sonumzu hayır getırsın nereye kadar ne olcak acaba
Tesekkur ederim canımm cokk sagolGünaydın kızlarrrYasamademek123 Birumuttuyasataninsani dogum gunleriniz kutlu olsun kuzularim nice nice mutlu saglikli yillariniz olsun, bu yasiniz en guzel yasiniz olsun yavrularinizla insallah
Aynenn oyleee gitseler bı derttt gıtmeselerrr bı derttValla mahvoldu cocuklar o ona o ona derken bulasmayan kalmadı galiba
Sımdı esım kalktı okuldan alıp teste goturucekValla mahvoldu cocuklar o ona o ona derken bulasmayan kalmadı galiba
Cıkmaz insallah hicbiseySımdı esım kalktı okuldan alıp teste goturucek
Aminn canımCıkmaz insallah hicbiseyhep sizinle mi kalıyor
Ay kuzum anladığım kadarıyla oğlan hastaEwet bızımle yasıyor ama genel de toplasan 1 saat belkı goruyroum sabah kalkıp okula gıdıyor oglen cıkıyor cıkısta da ya arkadasları ıle yada gelse bıseyelr yiyip odasında bıraz uyuyor ders varsa yapıyor oyun oynuyor yıne bıseyelr yerken ancak gorusuyoruz ergen genc tayfa odasında takılmayı daha cok sevıyor
Zıle basan olsa ben hep yatıyorum dıe cıkıp acar bakar gerı odasına gıder
Ama bakım gerekır
Bende boyle napcam yaa
Bakalım ınsallah cıkmaz ben yaklaşmam zaten yavrum kendım normalde nefesımı zor alıyroummAy kuzum anladığım kadarıyla oğlan hastaçok geçmiş olsun inşallah Covid değildir. Covid çıkmasa da sen uzak dur ne olur öyle tek test ile çıkmıyor. Babası ilgilensin. İşte eşin de çalışılıyordur ama ne bileyim. Kötü olmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?