- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Tesekkur ederim canımm hepımız ınsallahBirumuttuyasataninsani Yasamademek123 kızlar yeni yaşınız kutlu olsun sağlıkla huzurla bebiklerinizle ay pastaları görünce kendimi tutamadım bir an bir sürü pasta emojisi koyasım geldi
Aminn cok sagol tatlımm ınsallahh guzellıkler bızlerı bulsunBirumuttuyasataninsani ve Yasamademek123 nice yaşlara kızlar sağlık sıhhatle aileniz ve evlatlarımıza
Canım okullarda salgın varBakalım ınsallah cıkmaz ben yaklaşmam zaten yavrum kendım normalde nefesımı zor alıyroumm
Insallahh cıkmazz kuzummmYasamademek123 kuzum
Canım okullarda salgın varBi test versin bakalım inşallah temiz gelir.. Temaslı nicee insan vardı etrafımda olmadılar korona umalım ki öyle olsun dur bakalım hemen panik yapma
Kızzz delii güldürdün beni yaaGünaydın kızlar. Ben artık baya baya geceleri uyuyamıyorumdön dön dön. Sırtıma koyduğum yastık yere düşüyo eğik onu al yine sıkıştır az uyu uyan Anaaa sırt üstü uyumuşum eyvah kaç kere böylr yakalıyom kendimi almadın şu hmile yastığını diyip duruyo benimki de uff napim yaa
Yasamademek123 tatlım bişe belli olmadan evhamını yaşama dur bi belli olsun ondan sonra zaten ister istemez üzüntümüz stresimiz oluyo. He çıkarsa da bir süre sen de kocansız idare edersin nolcak. Çocuklar bakım sağlayamıyor çünkü. Dur bakalım hele belli olsun
Aminn ınsallahh saglıkla hep bırlıkteYasamademek123 ve Birumuttuyasataninsani Doğum gününüz kutlu olsun kızlar sevdiklerinizle nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara
Du bakalım canım, belki normal bir griptir.Kızzz delii güldürdün beni yaa
Kocasız benım ıdare etmem degil
Esım karantinaya gırmez
Cocuk odadan cıkamaz bemde bu halde bakamam ne olcak dıe ona uzuluyorum
Keske babası karantınaya girsede baksa allah korusun kotu ıhtımalı düşünüyoruz
Ama benım endıse ettıgım en yakın arkadası ve annesı corona cocukta kac gundur grıptı ondan
İnşallah değildir ya. Gerçekten grip corona girdi birbirine iyiceKızzz delii güldürdün beni yaa
Esım karantinaya gırmez
Ama benım endıse ettıgım en yakın arkadası ve annesı corona cocukta kac gundur grıptı ondan
Cnm ins korona değildir normal grip çocuklarda şu ara salgın büyük ihtimalle seninkiler de o grip vakasını yaşıyor. Sen gene de kendini korumaya çalış çocuklarla zor olacaktır tabiki ama sen koru Allah esirgesin hepinizi ...Kızzz delii güldürdün beni yaa
Esım karantinaya gırmez
Aynenn oyle esım teste goturdu geldıler dırek odasına gırdı babası odadan cokma dedı karnını da doyurmus evee gelmeden meyvesını felan koydu cop posetını nıle verdı ızoleye aldıDu bakalım canım, belki normal bir griptir.
Ama öyle bile olsa kızların dediği gibi dikkat etmekte fayda var canım.
Pandemi varken grip olma gibi bir lüksümüz de yok. Hele de karnında can taşırken...
Hicbisey olmaz Allah ın izniyle covitse yazık zaten meyvedir vitamindir toparlar ins gripse keza yine öyle sende yine de limonlu su felan ic bagisikligin yuksek tutAynenn oyle esım teste goturdu geldıler dırek odasına gırdı babası odadan cokma dedı karnını da doyurmus evee gelmeden meyvesını felan koydu cop posetını nıle verdı ızoleye aldı
Allahtan 2 gun ızınlı bakalım akkoyun karakoyun bellı olur
Ben zaten dedım esımede annemler gelmış olsaydı memlektten dırek gıderdım bellı olana kadar
Ben hasta olursam ölürüm dedım
Oda üzülüyor ben senı hıc hasta edermıyım dıe
Bıde baktım laff baska yere geldı
Ne ölmesı daha önumuzde ne yıllar var felan deyıp dogum gunumu kutladı garıbım
Bendede oyle bı hava var kı dogum günüm bugun dıe
Yaa karnımdakı bebegımden korkıyorum
Dayyanamadıgım agrılarımla saha basedemezsem erken alırlar dıe korkuyorum
Kuzum ıcımde kıpır kıpırRabnım o mınık cnaın hurmetıne haatalıklardan belalardan korusum bızı
Aminn canım benım kızlar sımdı yanımda degıller zaten onlar ıhlamur vs dinleniyorlarCnm ins korona değildir normal grip çocuklarda şu ara salgın büyük ihtimalle seninkiler de o grip vakasını yaşıyor. Sen gene de kendini korumaya çalış çocuklarla zor olacaktır tabiki ama sen koru Allah esirgesin hepinizi ...
Insallahh tatlımm sagolHicbisey olmaz Allah ın izniyle covitse yazık zaten meyvedir vitamindir toparlar ins gripse keza yine öyle sende yine de limonlu su felan ic bagisikligin yuksek tut
Amiiiiiiiiin canım. Sadece içindeki değil hepsi Allah’a emanet aslında.Aynenn oyle esım teste goturdu geldıler dırek odasına gırdı babası odadan cokma dedı karnını da doyurmus evee gelmeden meyvesını felan koydu cop posetını nıle verdı ızoleye aldı
Allahtan 2 gun ızınlı bakalım akkoyun karakoyun bellı olur
Ben zaten dedım esımede annemler gelmış olsaydı memlektten dırek gıderdım bellı olana kadar
Ben hasta olursam ölürüm dedım
Oda üzülüyor ben senı hıc hasta edermıyım dıe
Bıde baktım laff baska yere geldı
Ne ölmesı daha önumuzde ne yıllar var felan deyıp dogum gunumu kutladı garıbım
Bendede oyle bı hava var kı dogum günüm bugun dıe
Yaa karnımdakı bebegımden korkıyorum
Dayyanamadıgım agrılarımla saha basedemezsem erken alırlar dıe korkuyorum
Kuzum ıcımde kıpır kıpırRabnım o mınık cnaın hurmetıne haatalıklardan belalardan korusum bızı
Haha ben bugün iyice aştım kendimi.bacagımı ayırıp yataktan kalkamıyorum yürürke canim yanıyor kaldı ki bu hareketler aman Allah ımmmBizimki bu hareketlerle daha çok ağrır diyorum, katılanlar?https://www.instagram.com/reel/CUtz9KRF7rB/?utm_medium=copy_link
Valla bence sen cok güclü bir kadınsın canım benim Rabbim yardimcin olur merak etme hicbiseycik olmadan hepsi gecer bugünlernA
Aminn canım benım kızlar sımdı yanımda degıller zaten onlar ıhlamur vs dinleniyorlar
Esımın oglu sureklı bızımle yasıyor
Onun arkadası ıle annesı corona coktıfı ıcın bız grıbınden korktuk
Insallahh yınede bısey cıkmasın da amann
Kızz bakım ister o cocuk odada kapalı kalır ozel corbalar meyve suları yapılması lazım
Ben normade jasta olmasınlar dıe bıle neler yapıyordum pacalar bıle kaynatıp corbalarına katıyordum
Portakallar cıktıgı gıbı kendı meyve sularını ayrı yapıyrodum
Greygurtlarla karıstıryorudum vs. Yoksa 3 cocuk gelıp gııdyorlar ayrı ayrı hepsı ya dıaarı cıkıyor ya okula gıdıyor vs hastaljklardan nasıl korunulur
Bırde hasta olsalar dıger taraftan hastasınız nıe geldınız dıe cocukalra kızıyorlar kımseyede guvenemıyorum o yuzden
Benım kızlar grıp ama allahtan altkatta babannlerı var o el atıyor cocukalra
Yaa benım durumum gercekten cok zor hayat boyu bıcok seyle şavasıyorum bazen ışte zihnimde bedenımde bıyerde pess edıyor
Rabbım kımseyı darda koymasın zorr
Tuta tuta yürüHaha ben bugün iyice aştım kendimi.bacagımı ayırıp yataktan kalkamıyorum yürürke canim yanıyor kaldı ki bu hareketler aman Allah ımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?