Amin ınsallahh kuzuu
Ben hersabah baslıyorum hepsının ayrı ayrı nıyetıne dua okuyarak yanımda olsalarda olmasalarda okuyarak gonderıyorum
Kısı bası hepımızın nıyetıne ayrı ayrı dıe
Kızz benım basımm hep kurtlu ıste boyle
Gercekten bem cekıyorum sanırım
Sımdıde kucuk kızım ses kaydı atmısa
Aannee benım carprazımda oturan kızın babası geldı aldı test vermek ıcın ya koronaysa bem teneffusde hep onunla geziyordum dıe
Dedımm he kızım teker teker gelın durun azıcık soluk alayım yapacak bısey yok görucegımız varsa gorucez kendımınıyı hıssetsem herbıırıne kendı ellerımle bakabılsem ınsan kendını acız hıasedıyor
Bu haldeyım dıe onkardan kacar oluyorum

ahh Kızlar ahh kötüyüm..
29 yaşında gencecik yakın arkadaşımızı trafik kazasında Kaybettik
Ben çok etkilendim telefonumu kapattım,herkes Öğrendikten sonra beni arıyordu.Tam evimin önünde otoyolda oldu.sadece kaza anını görmedim sesi duyduktan sonra pencereye atladım sonrasında herşeye şahit oldum.Arabanın önünün yanması kimsenin yaklaşamaması insanların yangın tüpü beklemesi sonrasında yapılan müdahaleler sedyede yatması hiç biri aklımdan gitmiyor..Yabancı biri Kaza yapmış gibi izliyordum ama ilk kez bir kazada o kadar dua ettim ki sanki içime doğdu bizden biri olduğunu.kayınımın en yakın arkadaşıydı kayınım beni aradı kaza olmuş orada araba hangi renk dediği anda anladım Fatih mi dedimeşimle kayınımım yanına gidiyormuş ama gidemedi o kadar sevecen,girdiği her ortamı eğlendiren,espirili,o kadarrrr iyi bir insandaki allahım Rahmetini eksik etmesin.mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın...

Habu halde bile nası komik anlatıyosun, gülmekten yarıldım burda.
Okullar açılınca böyle oldu canım, her gğn birinde çıkıyo, napcan.
Sen şükret çalışmıyorsun.
Öğretmenlik yapsan şu an nolcaktı.

Yaaaaaaa, canım benimmmmm.
Çok üzüldümmmmmm.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Çok zor gerçekten. Rabbim sabır versin yakınlarına.

Ahhh yarabbımmm sen muhafaza eylee
Rabbım magfıret eylesın canım makamı cennet olsun cok kötu olmuss gercekten

Yaaa kuzumm napimm haa napimm sabaha kadar düşün aksama kadar düsün işin sonucu aynı kemdımı yıprtıyorum olmuyor
BZende ıste delılıge vuruyorum bunhayatın neresınden tuutaak cekılcek yanı yok baksana

Allah rahmet eylesin ailesine çevresine sabırlar versin cnm

Okullar açıldıktan sonra sanki dahada yaygın hake geldi kuzum inşallah covid değillerdir sen kendine çok dikkat et

Çok üzüldüm canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin

Ay canım benim yaa başınız sağolsun. Çok kötü bir acı genç ölümler daha acı. Nasıö bir tesadüf senin evinin önünde olması herşeye şahit olmuşsun resmen tühhh. Allah mekanını cennet etsin kuzum sevenlerine sabır sizlere metanet versin inşallah

Canım çok üzüldümm Allah rahmet eylesinn

tupaaaaa aklıma şu olay geldı
Kızlar ben dıyroum ya trabzondakı yegenım dıe
Onun kayınvalıdesı arabada kardeslerı ıle kaza yapmıs ve kadıncagız orada can vermıs
Ammavelakin o yegenımın eşi işten cıkmıs eve giderken karsı serıtre ılerlerken kazayı göruyor yerde yatan bir ölü
İcindende ay yazık ya dıyerek gecıyor
Ve eve gıttıgınde orada can veren kısının annesı oldugunu ögrenıyor bızde bu durumdan cok etkilenmiştik hayat işte hıc konduramıyoruz sevdıklerımıze ama maalesef hersey bızm ıcın ama yasamak o duyguları cok zor
Sende kendıne dıkkat et kuzum rabbıme sıgıın dua et

Oyleee yaa nereye varacak bu işin sonu
Hiç bilmiyorum kuzum biteceğede benzemiyor zaten yanımda bir ablam vardı artık onlarada gidemiyorum korkudan bir yeğenim kreşe gidiyor bir tanesi okula dedim o yüzden ne o gelebiliyor ne ben evde iyice kafayı yiyecem aşırı sıkılıyorum bu sene memlekete de gidemedim annemle babamada bayağı bir özlem var gelmelerini dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…