Benımkıler de daha gelmedı hayırlısı ıle onlarda dönus yapsalar dıe bakıyorum bende
Annem rahatsız ama babamın bayagı destegı oluyor

Allah rahmet eylesin canım benim ne denir Rabbim mekanını cennet.eylesin

Ah kuzum diyecek söz yok. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır sağlık versin

Bende öyleyim canım. Şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedim. Kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Allah herkese kolaylık versin Annem gelebilir bir iki haftaya ilk dozu oldum diye. Belki ikinci dozu bekler bilmiyorum Aşı olmakta rahatlatmıyor tabii insanı ama hiç yoktan iyi diyorsun

Ahh yaa ewet ne zor oluyor yataga yatıp kalkmak bıle bızım ıcın bı elzem
Doctor um şöyle güldü tam olarak kızlar daha kötü zamanlarının geleceğini bildiğim için bana şikayet gibi gelmiyor tarzında konuştu. Daha dur bakalım dedi. Anne olmak kolay değilmiş şu ana kadar ay çok kolay diyen oldu mu ? Doğal gebe kalsak belki ama hep bir şeyler vardı oldu. Şikayetlenmek değil Allah ıma şükürler kötü şeylerden uzak tutsun sağlık versin kazadan beladan uzak etsin inşallah da. Yani bu durumlarda çok kolay değil. Rabbim yardımcımız olsun.

Kuzum bir de söylemeyi unuttum dün bebekler sağda mı dedim yoo dedi doktor. Dedim ben hareketleri sağda hissediyorum daha çok. Ayakları ikisininde sağ tarafta dedi ondan orada hareket hissediyorsundur dedi canım. Muayenende sende sorarsın

Öylee kuzumm yaa kımı goruyoruz ıste burda aynı dertlerden muzdarıp bızlerız yoksa benım gece agrılarımı uykusuzlugumu veya sancınagrı cekıp dr a gıttıgımı yanlızca tek gıtmemek ıcın 1 ablama dedım baska kım var sızler varsınız ıste
Aslınsa konusumca da bıraz olsun dııyrouz demekkı bu sıkayetlwr oluyor dıe napalım rabbım daha beterlerınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…