- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Bebişinle sana bol antikor olsun canım inşallahBiontechi oldum geldim kızlar inşallah şifa olsun hayırlısı olsun bebişim iyi olsun Amin
Sağol kuzumm aminn inşallahBebişinle sana bol antikor olsun canım inşallah
Aminn canım inşallahSifa olsunn kuzumm ınsallahh
Benımkıler de daha gelmedı hayırlısı ıle onlarda dönus yapsalar dıe bakıyorum bendeHiç bilmiyorum kuzum biteceğede benzemiyor zaten yanımda bir ablam vardı artık onlarada gidemiyorum korkudan bir yeğenim kreşe gidiyor bir tanesi okula dedim o yüzden ne o gelebiliyor ne ben evde iyice kafayı yiyecem aşırı sıkılıyorum bu sene memlekete de gidemedim annemle babamada bayağı bir özlem var gelmelerini dört gözle bekliyorum
çok üzüldüm başınız sağolsun çok zor bi durum Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin…Çok saolsun Kızlar alıntılanmadım tek tek.her anına şahit olmam beni çok etkiledi..
Nurlar içinde yatsın
Allah rahmet eylesin canım benim ne denir Rabbim mekanını cennet.eylesinahh Kızlar ahh kötüyüm..
29 yaşında gencecik yakın arkadaşımızı trafik kazasında Kaybettik
Ben çok etkilendim telefonumu kapattım,herkes Öğrendikten sonra beni arıyordu.Tam evimin önünde otoyolda oldu.sadece kaza anını görmedim sesi duyduktan sonra pencereye atladım sonrasında herşeye şahit oldum.Arabanın önünün yanması kimsenin yaklaşamaması insanların yangın tüpü beklemesi sonrasında yapılan müdahaleler sedyede yatması hiç biri aklımdan gitmiyor..Yabancı biri Kaza yapmış gibi izliyordum ama ilk kez bir kazada o kadar dua ettim ki sanki içime doğdu bizden biri olduğunu.kayınımın en yakın arkadaşıydı kayınım beni aradı kaza olmuş orada araba hangi renk dediği anda anladım Fatih mi dedimeşimle kayınımım yanına gidiyormuş ama gidemedi o kadar sevecen,girdiği her ortamı eğlendiren,espirili,o kadarrrr iyi bir insandaki allahım Rahmetini eksik etmesin.mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın...
Valla bende anlamadm inan kim normalTuta tuta yürü
Bunlar mi normal biz mi anlamadım
Amin cnm inşallahçok üzüldüm başınız sağolsun çok zor bi durum Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin…
Amin cnm inşallahAllah rahmet eylesin canım benim ne denir Rabbim mekanını cennet.eylesin
Tesekkur ederim canımm hepımız ınsallahh
Inan dün azcik rahat gibiydim sadece bel agrim vardı birazda kasik nasıl seviniyorumAhh yaa ewet ne zor oluyor yataga yatıp kalkmak bıle bızım ıcın bı elzem
İnşallah kuzumTesekkur ederim canımm hepımız ınsallah
Insallah guzel haber alırsam daha da mutlu olucam
Ah kuzum diyecek söz yok. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır sağlık versinahh Kızlar ahh kötüyüm..
29 yaşında gencecik yakın arkadaşımızı trafik kazasında Kaybettik
Ben çok etkilendim telefonumu kapattım,herkes Öğrendikten sonra beni arıyordu.Tam evimin önünde otoyolda oldu.sadece kaza anını görmedim sesi duyduktan sonra pencereye atladım sonrasında herşeye şahit oldum.Arabanın önünün yanması kimsenin yaklaşamaması insanların yangın tüpü beklemesi sonrasında yapılan müdahaleler sedyede yatması hiç biri aklımdan gitmiyor..Yabancı biri Kaza yapmış gibi izliyordum ama ilk kez bir kazada o kadar dua ettim ki sanki içime doğdu bizden biri olduğunu.kayınımın en yakın arkadaşıydı kayınım beni aradı kaza olmuş orada araba hangi renk dediği anda anladım Fatih mi dedimeşimle kayınımım yanına gidiyormuş ama gidemedi o kadar sevecen,girdiği her ortamı eğlendiren,espirili,o kadarrrr iyi bir insandaki allahım Rahmetini eksik etmesin.mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın...
Bende öyleyim canım. Şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedim. Kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Allah herkese kolaylık versinHiç bilmiyorum kuzum biteceğede benzemiyor zaten yanımda bir ablam vardı artık onlarada gidemiyorum korkudan bir yeğenim kreşe gidiyor bir tanesi okula dedim o yüzden ne o gelebiliyor ne ben evde iyice kafayı yiyecem aşırı sıkılıyorum bu sene memlekete de gidemedim annemle babamada bayağı bir özlem var gelmelerini dört gözle bekliyorum
Amin canım. Nasıl hissediyorsun ?Biontechi oldum geldim kızlar inşallah şifa olsun hayırlısı olsun bebişim iyi olsun Amin
Doctor um şöyle güldü tam olarak kızlarAhh yaa ewet ne zor oluyor yataga yatıp kalkmak bıle bızım ıcın bı elzem
Kuzum bir de söylemeyi unuttum dün bebekler sağda mı dedim yoo dedi doktor. Dedim ben hareketleri sağda hissediyorum daha çok. Ayakları ikisininde sağ tarafta dedi ondan orada hareket hissediyorsundur dedi canım. Muayenende sende sorarsınHiç bilmiyorum kuzum biteceğede benzemiyor zaten yanımda bir ablam vardı artık onlarada gidemiyorum korkudan bir yeğenim kreşe gidiyor bir tanesi okula dedim o yüzden ne o gelebiliyor ne ben evde iyice kafayı yiyecem aşırı sıkılıyorum bu sene memlekete de gidemedim annemle babamada bayağı bir özlem var gelmelerini dört gözle bekliyorum
Öylee kuzumm yaa kımı goruyoruz ıste burda aynı dertlerden muzdarıp bızlerız yoksa benım gece agrılarımı uykusuzlugumu veya sancınagrı cekıp dr a gıttıgımı yanlızca tek gıtmemek ıcın 1 ablama dedım baska kım var sızler varsınız ısteDoctor um şöyle güldü tam olarak kızlardaha kötü zamanlarının geleceğini bildiğim için bana şikayet gibi gelmiyor tarzında konuştu. Daha dur bakalım dedi. Anne olmak kolay değilmiş şu ana kadar ay çok kolay diyen oldu mu ? Doğal gebe kalsak belki ama hep bir şeyler vardı oldu. Şikayetlenmek değil Allah ıma şükürler kötü şeylerden uzak tutsun sağlık versin kazadan beladan uzak etsin inşallah da. Yani bu durumlarda çok kolay değil. Rabbim yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?