Ahhh ne kadar acı bir durum.allah sabır versin

Amiiin kuzum amin Her şeyde öyle yaşayan biliyor bir tek

Kız Kilya sen diğer topikte de ne kadar aktifsin iki tarafa birden iyi yetişiyon haa

Yok be orada bu kadar konuşmuyorum çünkü hemen hemen hepsi doğum yaptı artık onlar süt kaka gaz sorunlarına giriş yaptılar
He kız ben Bi arattım bakim neler var diye. 2 aylık analar var. Biri bugün doğuma gitti falan

He kız ben Bi arattım bakim neler var diye. 2 aylık analar var. Biri bugün doğuma gitti falan
Aynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabii

Heee olsunn ben orrda nelee oluyor acaba dıe bakınırım meraktan dıe dedım kendımı yadırgarım zaten
Ben 3 sayfaya bakıyorum dedigin gibi meraktan bazen bilmedigim seyler ögreniyorum valla birisi burası tek yazdigim yer biri bebegimize ne almaliyiz diye bi sayfa bide 2021 ikiz anneler tecrübeli sayfa bunlar

Aynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabii

Bende her ne kadar yazmasam da Mayıs transferlerinden olarak sizleri takip ediyorum, hatta kendi grubumdan çok burayı takip ediyorum alışveriş konusunda olsun diğer konularda olsun not ettiğim çok şey oldu sayenizde bi adım ilerisini görebilmek her zaman daha güzel oluyor Allah hepimize sağ sağlim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…