Ahhh ne kadar acı bir durum.allah sabır versintupaaaaa aklıma şu olay geldı
Kızlar ben dıyroum ya trabzondakı yegenım dıe
Onun kayınvalıdesı arabada kardeslerı ıle kaza yapmıs ve kadıncagız orada can vermıs
Ammavelakin o yegenımın eşi işten cıkmıs eve giderken karsı serıtre ılerlerken kazayı göruyor yerde yatan bir ölü
İcindende ay yazık ya dıyerek gecıyor
Ve eve gıttıgınde orada can veren kısının annesı oldugunu ögrenıyor bızde bu durumdan cok etkilenmiştik hayat işte hıc konduramıyoruz sevdıklerımıze ama maalesef hersey bızm ıcın ama yasamak o duyguları cok zor
Sende kendıne dıkkat et kuzum rabbıme sıgıın dua et
Saol cnmAh kuzum diyecek söz yok. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır sağlık versin
Amiiin kuzum aminÖylee kuzumm yaa kımı goruyoruz ıste burda aynı dertlerden muzdarıp bızlerız yoksa benım gece agrılarımı uykusuzlugumu veya sancınagrı cekıp dr a gıttıgımı yanlızca tek gıtmemek ıcın 1 ablama dedım baska kım var sızler varsınız ıste
Aslınsa konusumca da bıraz olsun dııyrouz demekkı bu sıkayetlwr oluyor dıe napalımrabbım daha beterlerınden korusun
Kız Kilya sen diğer topikte de ne kadar aktifsinKuzum bir de söylemeyi unuttum dün bebekler sağda mı dedim yoo dedi doktor. Dedim ben hareketleri sağda hissediyorum daha çok. Ayakları ikisininde sağ tarafta dedi ondan orada hareket hissediyorsundur dedi canım. Muayenende sende sorarsın
Yok be orada bu kadar konuşmuyorum çünkü hemen hemen hepsi doğum yaptıKız Kilya sen diğer topikte de ne kadar aktifsiniki tarafa birden iyi yetişiyon haa
Şuan bir sorun yok canım bakalım inşallah olmazAmin canım. Nasıl hissediyorsun ?
He kız ben Bi arattım bakim neler var diye. 2 aylık analar var. Biri bugün doğuma gitti falanYok be orada bu kadar konuşmuyorum çünkü hemen hemen hepsi doğum yaptıartık onlar süt kaka gaz sorunlarına giriş yaptılar
Aynenn canım aminnnAhhh ne kadar acı bir durum.allah sabır versin
Aynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabiiHe kız ben Bi arattım bakim neler var diye. 2 aylık analar var. Biri bugün doğuma gitti falan
Ama var yaaa fena günler kapıda bizeAynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabii
Kızz hangı grup oraya da gıdelım aradaAynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabii
O ikiz anaların grubu bize burdan baska kapı yokKızz hangı grup oraya da gıdelım arada
Heee olsunn ben orrda nelee oluyor acaba dıe bakınırım meraktan dıe dedım kendımı yadırgarım zatenO ikiz anaların grubu bize burdan baska kapı yok
Ben 3 sayfaya bakıyorum dedigin gibi meraktan bazen bilmedigim seyler ögreniyorum valla birisi burası tek yazdigim yer biri bebegimize ne almaliyiz diye bi sayfa bide 2021 ikiz anneler tecrübeli sayfa bunlarHeee olsunn ben orrda nelee oluyor acaba dıe bakınırım meraktan dıe dedım kendımı yadırgarım zaten
Aynen başta onlarda gebeydi çoğunlukla ileri hafta olunca da iyi oluyordu. Şimdi dertleri başlarını aştı taze anne çoğu illa onlarla ilgili konuşuyorlar tabii
İyi farklı faydalı bısey olursa yaz buraya daBen 3 sayfaya bakıyorum dedigin gibi meraktan bazen bilmedigim seyler ögreniyorum valla birisi burası tek yazdigim yer biri bebegimize ne almaliyiz diye bi sayfa bide 2021 ikiz anneler tecrübeli sayfa bunlar
Aaaa süpersiinn sennEki Görüntüle 2928926
Labellaaa kuzuu şok market uygulamasını indirip sıparıs girebiliyorsun almak istiyordun dıe attım
Teşekkür ederimm canımm inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?