O zaman ilk yazısınla aramıza hosgeldın aminnn

Aynen canım ileri hakkında fikir edinmek iyi oluyor gerçekten hep bekleriz Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kuzularımıza

Aslind aokudukca korkuyorum mesela su ikizler grubu mama vs asamasindalar doyuyormu doymuyor mu ay ben bunu anlar miyim diyorum hangi mamayı kullanıcam lazjm olursa ne bilim sorular sorular....
Şöyle düşün hıc bır bebek bırbırıne benzemez
Bız bazen bebek lerın kac gr olduklaından konusuyoruz ama bemım 2 kızımda 3 kg dogdu lar buda ortalama oyle olursa ana olarak sevınırım
Ama belkı senınkı 4 kg dogucak heray benımkınden 200 300 gr fark olsa yarıstırmamak gerek
Ama bız hep daha ıyısını ısteıdgımız ıcın anac ruhlu oldugumızdan istemsiz ce daha fazla daha fazla olsun ıstıyoruz
Benımkı ıştahlı olur ılk hemen 15 cc ıcer senın kı belkı 5 cc dem baslar
Her bebegın yapısı ıstahı bızler gıbı farklı
Kımısı gazlı olur
Kımısı kabız
Kımısı ıshal gıbı
Bırı dunya yansa umrunda olmaz karnı doyar uyur
Dıgerı ıllede anamım kokuau der koynundan ınmek ıstemez
Sen bebegın olduktan sonra onun ısteklerı dogrultusunda yön verıceksın oncesınde kakasını mamasını bılsende o sana dıyecekkı hayırr okudugun kitaptaki gıbı deggılım ben
Bilinclenmenın amacı meme reddı yasarsan nasıl baaa cıkabılirısn
Veya gaz cıkarma teknıklerı
Gıbı gıbı sen oncesınde onları dusunupte canını sıkma dogal akısına bırak o hayata alışırkennsende ona alısıyor sun

Sus kız öyle deme bana geçmek bilmiyor zira zaman hele diyetle birlikte az önce garnitürün içindeki patatesleri ayıkladım bu bir hafta önde ya 28 küsür aslında 29 yazıyor.
Masallah masallahtabi zaman gecmiyor dün bir arkadasm 17 haftalikmis oh senin ne kalmis zaten diyor gelde bana sor onu dedimya bende abur cubur vs kestim kilo cok alıyorum canimda aksilik gibi pogaca pasta ne ararsan cekiyor ama yemiycem insallah

Aynen canım ileri hakkında fikir edinmek iyi oluyor gerçekten hep bekleriz Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kuzularımıza
Evet kesinlikle öyle birde hepimiz aynı yollardan benzer sınavlardan geçtik insanın birbirini anlayan kişilerle iletişim halinde olması çok değerli. Bu arada balıklı yeleklerinize bayılmıştım söylemeden geçmeyim

Aslind aokudukca korkuyorum mesela su ikizler grubu mama vs asamasindalar doyuyormu doymuyor mu ay ben bunu anlar miyim diyorum hangi mamayı kullanıcam lazjm olursa ne bilim sorular sorular....
Bende korkuyorum bu geldiğim haftalarda da konuşuyorlardı korkuyordum korkmanın faydası yok bir de başa gelince anlıyorsun açıkçası ne olursa olsun kuzum

Ayy insallah ne bileyim insan bi korkuyor nasıl başa cıkıcam diye tabi cok haklisin her cocuk bir degilde bizde oek tecrubesiziz isye

Hoşbuldum İlk değil aslında kanama yaşadığım dönemde yazmıştım. Aranızdaki samimiyet yardımseverlik çok güzel mesajları okudukça gerçekten çok mutlu oluyorum
Sagoll canım benımmm
Kusura bakma yaa bende balık hafızası var aylardır yazanalrı bıle bazen karıstıryorum

Öyle valla herkesin haftası kendine yavaş Ya azıcık yeseniz bir şey olmaz kuzum o kadardan. Ne bileyim bir küçük poğaça ince dilim pasta önemli olan porsiyon. Ben kiloyu şahsen takarak tamamen kesmezdim. Az az yerdim

Bende korkuyorum bu geldiğim haftalarda da konuşuyorlardı korkuyordum korkmanın faydası yok bir de başa gelince anlıyorsun açıkçası ne olursa olsun kuzum
Aynen oyle basa gelince bakalim neler olcak cok heyecanlıyım valla az kaldıkca insallah sag salim hayirla gelirler

Yaaa çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…