- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ay iste az anlayisi yok bende gercekten doyana kadar yiyesim geliyor 9 kilo oldu aldigimÖyle valla herkesin haftası kendine yavaşYa azıcık yeseniz bir şey olmaz kuzum o kadardan. Ne bileyim bir küçük poğaça ince dilim pasta önemli olan porsiyon. Ben kiloyu şahsen takarak tamamen kesmezdim. Az az yerdim
Kımse anasının karnında ogrenmıyor kuzu ahhj dogsun sen herkese anlatrısın tecrubelerınıAyy insallah ne bileyim insan bi korkuyor nasıl başa cıkıcam diye tabi cok haklisin her cocuk bir degilde bizde oek tecrubesiziz isye
Ay insallah insallahKımse anasının karnında ogrenmıyor kuzu ahhj dogsun sen herkese anlatrısın tecrubelerını
İkizleri kapsayan sayfa ıse dedım kuzum tanıkı teceubelılerden bıseyelr katar ınsanYok ya illa bir şey öğreniyorsun ki
İnşallah yavrum inşallahAynen oyle basa gelince bakalim neler olcak cok heyecanlıyım valla az kaldıkca insallah sag salim hayirla gelirler
11-12 olsa fazla derdim eh işte çok değil ama dikkat etmekte iyi tabii son haftalar açısından rahat etmek adınaAy iste az anlayisi yok bende gercekten doyana kadar yiyesim geliyor 9 kilo oldu aldigim
Sonda daha cok alınıyormus galiba biraz oraya saklamak istiyorum kendimi11-12 olsa fazla derdim eh işte çok değil ama dikkat etmekte iyi tabii son haftalar açısından rahat etmek adına
Ayy mustafa bey iyi has ama cok sinirliyim onaZEYNEPP5555 bu arada takip doktorumuzda tüp benek doktorumuzda aynıydı Mustafa bey oksapar ve lutinusu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi? Ben malum yurtdışına geldim dediğiniz gibi ulaşması da çok zor. Oksaparın doğum sırasında kanamayı artıracağı için öncesinde bırakılması gerektiğini duydum. Bülent tıraşın hemşiresi de takip doktoru uygun görürse 16 haftadan sonra bırakabileceğimi söylemişti Mustafa bey devam deyince bırakmadım.
1 saate yakın bekletiyor maalesefAyy mustafa bey iyi has ama cok sinirliyim onacok bekletiyor mesaja dönmüyor diye ama bilgisine cok güveniyorum bide bülent tıras benim hocam felan dedigi icin guveniyorum az kaldi sabir diyorum lutinusu bende 12.haftada biraktirdi progestan geceleri 1 fitil seklinde devam edelim dedi oksapar ve corasprin de doguma kadar devam dedi bulent hocanin hemsiresi birakabilrsn demisti bana da ama mustafa bey takip edip görüyor onu dinliyorum o yüzden
Belki 36 da felan bıraktırır ama simdilik bana doguma kadar devam dedi hepsini mesela progestani niye kullanıyorum onu da bilmiyorum1 saate yakın bekletiyor maalesefBurdaki doktorum da bu ilaçların şu aşamada hiç bi faydası yok ama illa devam etcem diyorsan edebilirsin dedi oksapara çok takıldım bende inş doğum sırasında sorun yaşamayız kuzenimde tüp bebekle hamile kaldı 36 da bıraktırmışlar ona kanamayı artırmasın diye.
Ayy o düşünce bendede var1 saate yakın bekletiyor maalesefBurdaki doktorum da bu ilaçların şu aşamada hiç bi faydası yok ama illa devam etcem diyorsan edebilirsin dedi oksapara çok takıldım bende inş doğum sırasında sorun yaşamayız kuzenimde tüp bebekle hamile kaldı 36 da bıraktırmışlar ona kanamayı artırmasın diye.
Öyle diyorlar ama belli olmuyor kuzum bazıları yiyip yiyip almıyormuşSonda daha cok alınıyormus galiba biraz oraya saklamak istiyorum kendimi
O kesinnn benımmÖyle diyorlar ama belli olmuyor kuzum bazıları yiyip yiyip almıyormuş
Canım gözünüz aydın olsun. Sen yine de kendine dikkat etEki Görüntüle 2929007
Yyuupppııııı kızalalrrre kızalalrrr
Cıktı sonucc cok şükürAyy ne korktumm beeee
Neyse grıp ıcınde dıkkat ederız tabıkı ama cocuk neysekı vırus cıkmadı yaa vallaa naparız deyıp deyıp duruyordumrabbım sana cok şükür
Evelallah ben ne yersem alırımÖyle diyorlar ama belli olmuyor kuzum bazıları yiyip yiyip almıyormuş
Sagoll kuzummCanım gözünüz aydın olsun. Sen yine de kendine dikkat et
Ayy hadi gözün aydnnnEki Görüntüle 2929007
Yyuupppııııı kızalalrrre kızalalrrr
Cıktı sonucc cok şükürAyy ne korktumm beeee
Neyse grıp ıcınde dıkkat ederız tabıkı ama cocuk neysekı vırus cıkmadı yaa vallaa naparız deyıp deyıp duruyordumrabbım sana cok şükür
Aynen progesteron başlı başlına zaten lutinusta progesteron aslında tüp bebek merkezi 10-12 haftaya kadar diyo ona daBelki 36 da felan bıraktırır ama simdilik bana doguma kadar devam dedi hepsini mesela progestani niye kullanıyorum onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?