Ay iste az anlayisi yok bende gercekten doyana kadar yiyesim geliyor 9 kilo oldu aldigim

ZEYNEPP5555 bu arada takip doktorumuzda tüp benek doktorumuzda aynıydı Mustafa bey oksapar ve lutinusu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi? Ben malum yurtdışına geldim dediğiniz gibi ulaşması da çok zor. Oksaparın doğum sırasında kanamayı artıracağı için öncesinde bırakılması gerektiğini duydum. Bülent tıraşın hemşiresi de takip doktoru uygun görürse 16 haftadan sonra bırakabileceğimi söylemişti Mustafa bey devam deyince bırakmadım.

Ayy mustafa bey iyi has ama cok sinirliyim ona cok bekletiyor mesaja dönmüyor diye ama bilgisine cok güveniyorum bide bülent tıras benim hocam felan dedigi icin guveniyorum az kaldi sabir diyorum lutinusu bende 12.haftada biraktirdi progestan geceleri 1 fitil seklinde devam edelim dedi oksapar ve corasprin de doguma kadar devam dedi bulent hocanin hemsiresi birakabilrsn demisti bana da ama mustafa bey takip edip görüyor onu dinliyorum o yüzden

1 saate yakın bekletiyor maalesef Burdaki doktorum da bu ilaçların şu aşamada hiç bi faydası yok ama illa devam etcem diyorsan edebilirsin dedi oksapara çok takıldım bende inş doğum sırasında sorun yaşamayız kuzenimde tüp bebekle hamile kaldı 36 da bıraktırmışlar ona kanamayı artırmasın diye.

Belki 36 da felan bıraktırır ama simdilik bana doguma kadar devam dedi hepsini mesela progestani niye kullanıyorum onu da bilmiyorum

Ayy o düşünce bendede var
Anı gelısen bebek dogum u felan oluraa aa ne olur dıe korkuyorum bazen

Canım gözünüz aydın olsun. Sen yine de kendine dikkat et

Belki 36 da felan bıraktırır ama simdilik bana doguma kadar devam dedi hepsini mesela progestani niye kullanıyorum onu da bilmiyorum
Aynen progesteron başlı başlına zaten lutinusta progesteron aslında tüp bebek merkezi 10-12 haftaya kadar diyo ona da o kadar zorluğun üstüne yanlış bişey yapmak istemediğimden devam ediyorum yoksa burdaki bırakabilirsin dedi herşey bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…