Aynen bende nolur nolmaz vardır bir bildigi diyorum devam ediyorum evet ikiside progesteron ama orda fiyat nasıl bilmiyorum fiyat farkı var 1 kutu 5 gün gidiyordu lutinus bana 190 tlydi progestanı devlet karsılıyor degismesi cok isime geldi acikcası

Ben ayımı hesapladım bütün ilaçları toptan alıp getirdim 5000 e yakın tuttu yanlış hatırlamıyorsam eczacı tanıdıktı bide indirimde yaptı

Korkma korkmaa dün dr bana dedi şu saatten sonra doğum olsa bile bebek dışarıda yaşayabilecek durumda artık dedi. Böyle düşün stres omazsn
Ayy kuzumm yıne de kucuk benım dr daha kucuk bıraz daha buyusun hemen dogmasın yaa dıo kızz kuvezde cok kalırlar yaa eve gelsınler bızımle

Gerçekten psikolojik olarak insan kendini çok kötü hissediyor evde sohbet edebilecek birinin olamaması çok kötü birde kaç yıldır bakıma almadılar havaalanını bakıma alıyorlar 29 kasımda açacaklar abimler yurtdışından gelecekler neredeyse 2 yıldır gelemiyorlar pandemiden dolayı onlarıda göremicem herşey ayrı sıkıntı

Çok saol canım bende gidince sorayım büyük ihtimal benimkilerde öyledir o zaman

Sen yinede çok dikkat et kuzum her test doğru sonuç vermiyor gripte kötü ilaçta kullanamıyoruz bizim için herşey daha zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…