Benimde aklıma gelmiyor değilAyy o düşünce bendede var
Anı gelısen bebek dogum u felan oluraa aa ne olur dıe korkuyorum bazen
Aynen bende nolur nolmaz vardır bir bildigi diyorum devam ediyorum evet ikiside progesteron ama orda fiyat nasıl bilmiyorum fiyat farkı var 1 kutu 5 gün gidiyordu lutinus bana 190 tlydi progestanı devlet karsılıyor degismesi cok isime geldi acikcasıAynen progesteron başlı başlına zaten lutinusta progesteron aslında tüp bebek merkezi 10-12 haftaya kadar diyo ona dao kadar zorluğun üstüne yanlış bişey yapmak istemediğimden devam ediyorum yoksa burdaki bırakabilirsin dedi herşey bebişler için
Ben ayımı hesapladım bütün ilaçları toptan alıp getirdim 5000 e yakın tuttu yanlış hatırlamıyorsam eczacı tanıdıktı bide indirimde yaptıAynen bende nolur nolmaz vardır bir bildigi diyorum devam ediyorum evet ikiside progesteron ama orda fiyat nasıl bilmiyorum fiyat farkı var 1 kutu 5 gün gidiyordu lutinus bana 190 tlydi progestanı devlet karsılıyor degismesi cok isime geldi acikcası
Koltukta uyumuş kalmışım yeni uyandım kuzum. Gece uyuyamadım ya
Korkma korkmaa dün dr bana dedi şu saatten sonra doğum olsa bile bebek dışarıda yaşayabilecek durumda artık dedi. Böyle düşün stres omazsnAyy o düşünce bendede var
Anı gelısen bebek dogum u felan oluraa aa ne olur dıe korkuyorum bazen
Ayy kuzumm yıne de kucuk benım dr daha kucuk bıraz daha buyusun hemen dogmasın yaa dıoKorkma korkmaa dün dr bana dedi şu saatten sonra doğum olsa bile bebek dışarıda yaşayabilecek durumda artık dedi. Böyle düşün stres omazsn
Gerçekten psikolojik olarak insan kendini çok kötü hissediyor evde sohbet edebilecek birinin olamaması çok kötüBende öyleyim canım. Şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedim. Kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Allah herkese kolaylık versinAnnem gelebilir bir iki haftaya ilk dozu oldum diye. Belki ikinci dozu bekler bilmiyorum Aşı olmakta rahatlatmıyor tabii insanı ama hiç yoktan iyi diyorsun
Çok saol canım bende gidince sorayım büyük ihtimal benimkilerde öyledir o zamanKuzum bir de söylemeyi unuttum dün bebekler sağda mı dedim yoo dedi doktor. Dedim ben hareketleri sağda hissediyorum daha çok. Ayakları ikisininde sağ tarafta dedi ondan orada hareket hissediyorsundur dedi canım. Muayenende sende sorarsın
Sen yinede çok dikkat et kuzum her test doğru sonuç vermiyor gripte kötü ilaçta kullanamıyoruz bizim için herşey daha zor oluyoEki Görüntüle 2929007
Yyuupppııııı kızalalrrre kızalalrrr
Cıktı sonucc cok şükürAyy ne korktumm beeee
Neyse grıp ıcınde dıkkat ederız tabıkı ama cocuk neysekı vırus cıkmadı yaa vallaa naparız deyıp deyıp duruyordumrabbım sana cok şükür
Doğru hatırlıyorsun kuzumEki Görüntüle 2929117
tiny miracle senınkıler de 2 kızdı sanırım degıl mı ınsallah yanlıs hatırlamıyorumdur
Bunlarda senınkıler
Ewet kuzum yıne ızole edıyoruz da em azından vırus degıl cok şükür kiSen yinede çok dikkat et kuzum her test doğru sonuç vermiyor gripte kötü ilaçta kullanamıyoruz bizim için herşey daha zor oluyo
Ayy insallah hayırla dogsunalrdaDoğru hatırlıyorsun kuzuminşallah bu kadar uslu olurlar gayet sakin duruyorlar
Napalım kuzum gelPff kızlarr cok sıkıldmm
Valla iyi olurdu bunaldm darlandm iyice esimde nöbetci zabaha kadar burdayımNapalım kuzum gelkahveye ayy keske boyle gruplar yakın olsaydıda gunde 1 saat gorusebılseydık degıl mı
Ben yokum ya ondan sıkıldın dimiPff kızlarr cok sıkıldmm
Ahhh caanım benim evet sende pek modunda degilsin sankiBen yokum ya ondan sıkıldın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?